Hully'nin Diyet Günlüğü

canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo

prinç lapası iki gün uygulanıyo vücuttaki öedi atıyomuş. her öğün 1 çay bardağı princi 3 çay bardağı suyla haşlıyosun. gün içinde toplam
3-4 bardak. bir bardak prinç 100 kalori. ama ben emzirdiğim için öyle yapmıyorm aklıma düştükçe haftada bi bi öğünü öyle yapıyrm.

canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo

walla bende anlayamıyorum karbonhidrattan başka bişi değil bi anlamıyo yok
onun yerine mis gibi yumurta peynir ekmek mis gibi yada bi tabak yemek yoğurt ekmek hem insanın ruhu doyar hem karnı...
ben artık öğrendim önce gözünü doyurcan..

prinç lapası iki gün uygulanıyo vücuttaki öedi atıyomuş. her öğün 1 çay bardağı princi 3 çay bardağı suyla haşlıyosun. gün içinde toplam
3-4 bardak. bir bardak prinç 100 kalori. ama ben emzirdiğim için öyle yapmıyorm aklıma düştükçe haftada bi bi öğünü öyle yapıyrm.

faydası varmı pekii

zaten verilen kilo değilki sade vucuttaki su sen iki gün boyunca tek olarak ne yesen aynı şey olur
onun içi sen hem emziriyon boşver bu işlerii
düzgün bir beslenme yap kendine sabah öğle akşam aralarda bişi yee kesin hem verirsin hemde bebeğin beslenir.

akşama bende prinç lapası yapayım barı ne kadar sure haslıcaz onu 3 cay bardaı su ıle

bende başkalarına özeniyorum eminim senin kilonda olmak isteyen çok kisi vardır aramızdada çok az kilo farkı var inan bak
sen diyetini bırakma kilo vereceğiz hepimizi istediğimiz kilolara iniyoruz..

bilmiyorum ya geçen haftasonu cıvıttım herşeyden yedim :((

bakalım cuma günü görecez sonuçları ama ne olursa olsun bırakmayacağım diyeti hafta içi asılacam artık

bu haftasonu da kararlıyım ipin ucunu kaçırmıcam

arkadaşlar merhaba...ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum

bende zayıflamak istiyorum ama göbek gitmio bi türlüüü :(((

bilmiyorum ya geçen haftasonu cıvıttım herşeyden yedim :((

bakalım cuma günü görecez sonuçları ama ne olursa olsun bırakmayacağım diyeti hafta içi asılacam artık

bu haftasonu da kararlıyım ipin ucunu kaçırmıcam

ay evet ya bende ıple cekıorm cumayı kendımı bılorm da zaten sızdekı deısımlerı merak edıorm

valla bunu kesın bende yapıcam bakalım bendende 2 gunde 2 kılo gıdecek mı

:( dünkü yediklerimden sonra bugun cok mutsuzum:( cunku yarım kılo aldım veremedıgım gıbı aldım sanki:( aglayacagım neredeyse kızlar:(
bugun nesfit
oglen ise yogurt ve bır parca tavuk yedım yanında yarım uno ekmek..
2fıncan yesıl cay ıctım ve bır bucuk lıtre su:(((
bu pırınc lapası nedır? benım burun amelıyatından sonra burnumda ödem oldu.. o da iner mi???

Back
X