Bebek Beslenmesi Humana Antikolik, Unsu mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.372
198
Kızlar selamlar;

Bebeğim neredeyse 1,5 aylık. Sütüm yetmiyor maalesef bu nedenle mama takviyesi yapıyoruz.

Doktor Humana Yenidoğan vermişti. Ardından Antikolik' le devam ediyoruz.

Yalnız Antikolik' in kıvamı daha unsu geldi bana. Diğerinin içinde şekerimsi kristal parçacıklar vardı. Bunda yok. İnternetten toplu halde aldık. Paketleri inceledim son kullanma tarihleriyle ilgili bir sorun yok. Mama ambalajın içinde zaten hani nem almış kıvamı daha yapışkan ve unsu olmuş diyeceğim ama pek mümkün gözükmüyor gözüme.

Kullanan varsa yazabilir mi? Endişelendim.

Birde bebeğimin kakası bu mamaya geçtiğimizden beri yeşil, gazı da felaket kokuyor. Doktora sordum olabilir dedi ama mamanın kıvamıyla ilgili endişelerim devam ediyor.

Bir el atın size zahmet.

PC: Sevgili moderatör uygunsuz yere açtysam konuyu özür diliyorum. Birkaç cevap alayımda öyle taşı bari...

Canım keçi sütü maması var golden diye ondan al çok ama çok memnun kalacaksın. Hiç bir gaz şikayeti yaşamazsın ve anne sütüne en yakın mama...

canim ne mama kullandiysam kabiz yapti ama sunu biliyorum ki kaka kokusu varsa protein aldigindandir endise etme birde yeni yeni vucudu alisacak sindirim sistemi farkli b ir sey algiliyor sonucta bu arada bebegin kac kilo dogumdan sonra kac kilo aldi

Bebeğe göre değişiyor demek ki...

Benim bebeğimide Aptamil kabız yapmıştı.
Bebeğe göre değişiyor demek ki...

Benim bebeğimide Aptamil kabız yapmıştı.
kaka rengi altin sarisi olursa daha iyi ama zamanla doner
benim bebekte iki gundur ne yese kusuyor sinirlerim bozuldu sutumu kusuyor gene mama verdim mecbur ama kabiz olacak galiba gene

kaka rengi altin sarisi olursa daha iyi ama zamanla doner
benim bebekte iki gundur ne yese kusuyor sinirlerim bozuldu sutumu kusuyor gene mama verdim mecbur ama kabiz olacak galiba gene
Canım üşüdü mü ki acaba? Kokuyor mu kusmuğu?

Hep altın rengiydi ikidir yeşil yapıyor kakasını. Bu mamaya başlayalı böyle oldu.

demir orani yuksek mamalar kakasinin yesile cevirimis canim evet kokuyor biraz kusmuk

Tamam bir problem yok o zaman. Sevindim. Kakası da değişince mamayla ilgili bir sorun mu var demiştim kendi kendime...

Mamayi bilmiyorum ama bebeklerin kakasinin yeşil gelmesi kulaginin agridigini gosteriyormus. Agladiginda kulagini sivazlatin hafifce bakalim tepkisi ne olacak...

Olmuyor bazı zamanlar kabız yapmıştı ama doktorum en iyi mama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…