Hünerli kk kadinları lütfen bakarmısınız ,ben bi yol bulamadım :(

ben bugun yaptım elmalı kurabiye burdan okuyunca canım çekti valla. Bi tepsi bitti canım ev ahalisi, komşuydu falan derken bitti :D

ben bugun yaptım elmalı kurabiye burdan okuyunca canım çekti valla. Bi tepsi bitti canım ev ahalisi, komşuydu falan derken bitti :D

evet bende aşırı iştahlıyım gördüğüm şeyi hemen canım çeker :1::1:

hannah dediğin tadı elmalı tartta bulabilirsin bence, onun tarifini bi araştırıp baksana.elmalı pastaya göre daha kıtır olur.

hannah dediğin tadı elmalı tartta bulabilirsin bence, onun tarifini bi araştırıp baksana.elmalı pastaya göre daha kıtır olur.

baktım ama aynıydı canım benim tarifimle. bi arkadaş nişaşta koy dedi ama olmadı buseferde hamur tutmadı birbirini açamadım merdaneyle. sanırım herkesin kıvamı böyle ama ben küçükken sert bembeyaz elmalı kurabiyeler vardı diye hatırlıyorum:43: öyle canım çekiyorduki hazırlarıda sevmiyorum:43:

Ben de kurabiyesinden çok tart ya da turtasını severim..Siz tarifi netten ararken elmalı turta ,tart ya da pie diye girseniz daha iyi olabilir.Çünkü pasta hamurları yumuşak ama tart ya da turta hamurları sert olur .
$ap.webp :56:

baktım ama aynıydı canım benim tarifimle. bi arkadaş nişaşta koy dedi ama olmadı buseferde hamur tutmadı birbirini açamadım merdaneyle. sanırım herkesin kıvamı böyle ama ben küçükken sert bembeyaz elmalı kurabiyeler vardı diye hatırlıyorum:43: öyle canım çekiyorduki hazırlarıda sevmiyorum:43:

kıyamam ya, çocuklukta alınan tatlar unutulmuyor.neyse Allahtan umut kesilmez, bakarsın biri muhteşem bi tarif verir:9:

bi arkadaşta nişaştalı yap dedi ama yine olmadı heveslenmiştim olcak diye .kendi tarifime döndüm yine:43:

bacaksiz mesaj kutun dolmuş .burdan afiyet olsun diyim .zaten genelde elmalı pastanın tarifi öyle kimisi sırf tereyağıda kullanıyor ozaman daha kıyır kıyır oluyor ama ağır kokuyor tavsiye etmem

Ben de kurabiyesinden çok tart ya da turtasını severim..Siz tarifi netten ararken elmalı turta ,tart ya da pie diye girseniz daha iyi olabilir.Çünkü pasta hamurları yumuşak ama tart ya da turta hamurları sert olur .
Eki Görüntüle 626952 :56:

turta tarifine baktım ama benim tarifimle aynıydı canım. sertleştiricek farklı birşey bulamadım nişasta koydum ama buseferde hamur tutmadı birbirini yada ben yapamadım:43:

Back
X