Hüngür hüngür ağladığımız filmler..

karpelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
77
0
36
İstanbul
Kızlarr 'İzledim ve hüngür hüngür ağladım,çok güzel,çok duygulu' dediğiniz filmler var mı. Ben Umut bir de Babam ve Oğlum diyorum. Sizinde önerilerinizi bekliyorum .)

"BLACK"

hindistan yapımı bir film ama konuşmalar ingilizce muhteşem bi film her karesinde ağlarsın. doğuştan görme ve duyma engelli bir kız buna bağlı olarakta konuşamıyorda yani hayatla hiç bağlantısı yok. bu kızın öğretmeni sayesinde hayata tutunuşunu anlatıyo

Güneşi Gördüm
Issız Adam

Yalnız bunları izleyince ağlama nedenim çok hassas ve duygusal dönemlerime denk gelmeleri oldu.
Eğer o kadar duygusal ve kötü anıma denk gelmemiş olsaydı ağlar mıydım bilmiyorum.

son buluşma (kurtuluş savaşından kalan son 3gazimiz bir araya geliyorlar muhteşem bi yapıt)
beyaz melek
umut çiçekleri

Babam ve Oglum
jeux d'enfants

Aslinda izledigim her filmde aglayacagim bir sahne mutlaka bulurum ama su iki film ve birde titanic ( cocuktum o zamanlar) béni hungur hungur aglatmistir.. Simdi izlesem yine oturup aglarim :çok üzgünüm:

babam ve oğlum
kız kardeşimin hikayesi
son buluşma gerçekten harikaydı geçen gün yine izledim trtr de koptum yani..
dönüş(türkan şoray-kadir inanır)

en son ağladığım film Abimm filmi idi,hüngür hüngür olmasa da gözlerim hep dolmuştu,tavsiye ederim

uçurtmayı vurmasınlar

Duvara karşı-fatih akın çok ağlamıştım:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…