• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüngür Hüngür Ağladım.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi AGK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AGK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
288
3
118
İstanbul
Herkese Merhaba ,

Öyle canım sıkkın ki.Kimselere anlatamadığım birşey bu sizinle paylaşmak istedim :(
Annem bana kalmaya gelmişti sonra evine dönerken onu otobüse kadar uğurladım.Eşimde yanımdaydı.
Dönüşte benim suratım düştü annemle gitmek istedi içim ona çok özlem duyuyorum yanımdayken bile.
Neyse biz eşimle el ele kendi evimize dönüyoruz.
18 ila 20 yaşlarında 6-7 tane kız kaldırımı kaplamış gülüyorlar duruyorlar,tekrar yürüyorlar felan.
Bende zaten annemden dolayı biraz canım sıkkın eşime geçelim şu kenardan yaa diye yüksek sesle konuştum.
Biz kızları geçtik arkamdan bir tanesi " kıskanıyor bizi bizim kimyamız düzgün onun düzgün olmadığı için" dedi.
Ben o anda eşimin yüzüne baktım hafif gülümsüyor yüzü kırmızı böyle.Bende o anda dayanamadım hay s... senin kimyanıza dedim.
Sonra eşimle eve gittik.Ben kendimi odaya kapattım ve hüngün hüngür 3 saate kadar ağladım.Tutamadım kendimi.
Eşim annem gitti diye ağladığımı sandı.Ama ben o kızın bana söylediği laftan çok etkilendim.26 yaşındayım balık etliyim diyetteyim birde.Bu konudada zaten çok takıntılıydım zaten.Eşimin yanında böyle bir laf yemek çokmu çok ağrıma gitti.Dün akşam dışarı çıkalım dedi eşim çıkmadım.Çor çirkin gibi hissediyorum kendimi.Bugün gözlerim şiş içinde...Belki çoğu kişiye göre sıradan birşey ama çok üzüldüm dün hemde çokk..Özgüvenim sarsıntıdaydı tamamen yıkıldı gitti şimdi.....:14:

ağladığın şeye bak :1:
boşver onları ya, ergenlerin lafına takarsan o kadar ooooooooooo işimiz var senle :13:

Son düzenleme:
Bu kadar hassas olmaa :19: 6-7 ergenın dedıgı lafı bu kadarr takmaa ayrıca verdıgın cevap cok kotuu ayıpp :19: Esının gulmesıının sebebıı emınım gulmek ıcın degıll senın bu konudakı hassasıyetını bıldıgı ıcın o sekıl davranmıstırr...Hem bak dıyetteyım dıyorsun daha sakın bırakma bu azmınıı bırkac kısının dedıgı lafı kafana takıptaa tam hız devam ett :34:

beş para etmez insanların lafına takılırsak oooo yaşamayalım yahu boşverin katılmaya dahı değmez :34:

Boşver canım yahuu sen hassas dönemindesin herhalde takma kafanı,kızların sokak ortasında gülüşüp durmaları, laf atmaları fln kendilerinin nasıl bi tarz insan olduklarını gösteriyo zaten

Cnm neden kendinle barisik degilsin ki? Esin o kaldirimdaki ergenlerden birisiylede evlene bilirdi...

Seni secmis seni sevmis... Daha ne olsun? Kendine ozen gostermen guzel tabi... Beyenmedigin veya esinin beyenmedigi birsey varsa atiyorum sac seklin boyasi vs yaparsin olur biter...

Kendini hic bir zaman kucumseme cunku sen eger kendini kucumsersen baskalari dunden kucumser...

Bu arada 5-6 tane terbiyesiz icin bu kadar goz yasina gunah...

canım dert mi arıyorsun kendine...boşversene, tanımadığın toy insanların lafına kızmışsın bi de..
zaten diyetteymişsin, iyi ne güzel..devam et diyetine..

biraz sinirlerin bozulmuş..kendini bırakma öyle, en ufak şeyler yüzünden..

Herkese Merhaba ,

Öyle canım sıkkın ki.Kimselere anlatamadığım birşey bu sizinle paylaşmak istedim :(
Annem bana kalmaya gelmişti sonra evine dönerken onu otobüse kadar uğurladım.Eşimde yanımdaydı.
Dönüşte benim suratım düştü annemle gitmek istedi içim ona çok özlem duyuyorum yanımdayken bile.
Neyse biz eşimle el ele kendi evimize dönüyoruz.
18 ila 20 yaşlarında 6-7 tane kız kaldırımı kaplamış gülüyorlar duruyorlar,tekrar yürüyorlar felan.
Bende zaten annemden dolayı biraz canım sıkkın eşime geçelim şu kenardan yaa diye yüksek sesle konuştum.
Biz kızları geçtik arkamdan bir tanesi " kıskanıyor bizi bizim kimyamız düzgün onun düzgün olmadığı için" dedi.
Ben o anda eşimin yüzüne baktım hafif gülümsüyor yüzü kırmızı böyle.Bende o anda dayanamadım hay s... senin kimyanıza dedim.
Sonra eşimle eve gittik.Ben kendimi odaya kapattım ve hüngün hüngür 3 saate kadar ağladım.Tutamadım kendimi.
Eşim annem gitti diye ağladığımı sandı.Ama ben o kızın bana söylediği laftan çok etkilendim.26 yaşındayım balık etliyim diyetteyim birde.Bu konudada zaten çok takıntılıydım zaten.Eşimin yanında böyle bir laf yemek çokmu çok ağrıma gitti.Dün akşam dışarı çıkalım dedi eşim çıkmadım.Çor çirkin gibi hissediyorum kendimi.Bugün gözlerim şiş içinde...Belki çoğu kişiye göre sıradan birşey ama çok üzüldüm dün hemde çokk..Özgüvenim sarsıntıdaydı tamamen yıkıldı gitti şimdi.....:14:

canım benim.. kendini 3-5 densizin lafıyla niye üzüyorsun ki... hiç sıkıntıya girme elbet herşey düzelir. sen süslen püslen geç aynanın karşısına ne kadar güzelim de .. kendi olumsuzluklarını olumluya çevir derim ben. inan kendini üzdüğünle kalırsın.hiç takma kafana.özgüvenini asla yitirme

Onlar hala çocuklar.
Ve farkında olmadan can acıtırlar.
Dediğiniz gibi diyettesiniz
Ve başaracaksınız.

benim anladığım kadarıyla kızlara değil eşinin gülmesine ve kızdığını anlamamasına takılmış..

sen tanıyosun eşini...ister tavır yap ister incecik olup bu sefer sen ona böyle bişey yap anlasın nasıl bişey olduğunu

Canınız sıkkın olduğu için bu kadar alıngan davrandınız sanırım
Başka bi günde söylemiş olsalardı bu kadar takmazdınız diye düşünüyorum
Fizik yerine kimya diyenleri mi önemseyeceksiniz
Git kimya sor :53: kalırlar böyle :1:
Bende bugün başladım diyete
Haydi kolay gelsin bize

Seni öyle iyi anlıyorum ki...
Ben de en ufak bir şeye bütün gece ağlayabilirim...
Sen takma çocuk sayılır onlar daha, diyet konusunda motivasyonunu bozmalarına izin verme...

Son düzenleme:
canım öncelikle kendinle barışık ol,balık etli olmak kötü bişey değil ki bunu kafana takmamaya çalış,bak ne güzel diyetteymişsin.Sonuçta bişeyler için çabalıyorsun.O anda annenin gidişine de üzüldüğün için o lafa bu kadar takılmışsın diye düşünüyorum,biraz da hassas bir dönemdesin sanırım.Boşver kim ne derse desin hiç kimseye kulak asma umursamamaya çalış

Nefret ediyorum şımarık hadsiz insanlardan:19:

Canım kendine dert etme,basit insanların basit sözleri hedefinden vazgeçirmesin seni..Daha da azimli ol ve sıkı şekilde devam et diyetine..

Bende balık etliyim nolmuş yani,Türk kadınının yapısı böyle canım....Balık etliyiz de güzeliz de ohh:21: Keyfin yerine gelsin artık,üzülme takma değmez inan :34:

Son düzenleme:
Bir insanın kimyasından bahsederken onun iç dünyasından bahsedilmiş olur, fiziğinden bahsederken dış görünüş kast edilir..

O ergen kızın "bizim fiziğimizi kıskanıyor" demesi lazımdı, "kimyamızı" değil..

Bu ayrımı dahi bilmeyen biri size laf attı diye mi özgüveniniz sokağa çıkmayacak kadar sarsıldı? Yapmayın lütfen..

Son düzenleme:
ergenlerin söylediklerine ne takılıyorsun canım yaaa...Annenin gitmesine üzülürken o kızların söylemesiyle sinirlerin boşalmış .

ay canım benım kıyamam ben sana cok hassaslasmıssın sen yerım ben senı ya ınsansın sen kızlar terbıyesızlık yapmıs onların sacını basını yolup ellerıne vermek lazımdı da:47::47::47::47::47:neyseeeeeeeee canım benım ben 3sene evvel sıgrayı bıraktım ve bırden 20kılo almıstım 2sene o kılolar benı depresyona sokmustu esımle yolda yururken guzel fiziklı bı bayan gorsem sınırımden oluyordum onu gormsın dıye yada ha baktı bakıcak dıye kılo vercem kılo vercem dıyıp duruyodum ama yerımde saydım 2sene boyunca esımde hatta bana sen 60lı kılolara dus bende balkona cıkıp ben essegım dıyebagırıcam demıstı:47::47::47:ben azmettım o laf benı kamcıladı 1senede 16 17 kg verdım 76tan 59 a dustum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kılo verılır tatlım cok ısteyıp az yer spor yaparsan verırsın:kkk: su sıralar alısverıs tutkunu oldum kıyafet konusunda 2sene boyunca hıc uzerıme yakısan kıyafet bulamadıgımdan almamıstım pek ben bu kıloları ıstemıyorum ben eskı kılolarıma donucem dıye kıyaft almadım pek kendıme 76kılo ıken hatta 1sene hep aynı pantolonla dolastım:1:calısıyo olsaydım yeterlı olmazdı ama sureklı dısarı cıkmadıgım ıcın almadım
kendıme kıyafet sımdı acısını cıkarıyorum yemınle esım cıtını bıle cıkaramıyor cunku kıyfet almadıgım zamanlar ben bı zayıflayayım acısın cıkarıcam ozaman derken esım bana guluyordu:27:sımdı ıse gıyım magazasının kasasını kıyafetlerı yığarken ben guluyorum:1:esım cıtını cıkaramıyor hakettım ben bunu verırsın canım kılolarımn yterkı ıste

Ay kıyamam canım yaaa. Üzülmeye değer mi çoluk çocuk için.
Hem bak diyette yapıyormuşsun, çok zayıf olma da. O kadar zayıflık da iyi değil, hastalıklı görünüyor, ayrıca bağışıklığı da çöküyor. Hafif balık et gayet hoş oluyor hatunlarda. Örn: scarlett johansson...

ay aklıma bısey daha geldı ben sıgarayı bırakmadan evvel 55 58kg arasındaydım bırakınca bıdonem sonra 76 olmustumo bunalımda oldugum donem bıgun yolda eskı komsularımızla karsılaşmıstık kadın bana aaaaaaaaaaaaaa yasemin nolmuşsun sen bole manken gıbıydin CAMIŞ gibı olmussun demıstı benım yerımde olsan napardın kımbılır kadın bana resmen CAMIŞ dedı ya ozguven yerlere serılmıstı benım ama o laflar benı okadar cok hırslandırdı kı pkolu olmama ragmen 16kılo verdım pkolu olmasaydım sanırım 30kılo verırdım

Back
X