- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
bi önceki açtığım konuda erkek arkadaşımla barıştığımızı ve benim için buraya geleceğini yazdım evet bir süprizle bugün buraya geldi o kadar sevindim ki nasıl hazırlanıp çıktığımı bilemedim buluştuk herşey o kadar harikaydı ki başbaşa manzaralı bir yere çektik arabayı oturduk telefonumdan facebooka girdim oda aldı beraber bakıyorduk bir kaç erkek arkadaşı sildi falan sonra mesajlara girdi lanet olsun ki bundan 1 ay önce yani onunla görüşmüyorken eskiden beni beğenen biri ile mesajlaşmıştım oda mesajın sonrarına doğru sapıtmıştı ahlaksız şeyler yazmıştı bende cevap vermemiştim açtı tüm mesajları okudu yalvardım ne olursun kapat onları ben yazmadım diye yalan söylemek zorunda kaldım 

oda inanmadı bana inan dedim facebookumu çalmışlardı benim adıma konuşmuşlar dedim oda senin herşeyini bilen biri bana yalan söyleme dedi bene yalanı sürdürmek zorunda kaldım biliyorum yalanı uzatmamam gerekti ama başka çarem yok
ve karşımda hüngür hüngür ağladı inanabiliyormusunuz bunlar ne ben bunlarıda mı görecektim diye ağladı o anda ölmek istedim bende ağladım ne olur bana inan bunu kim yapmışsa ortaya çıkaracağım dedim bitti dedi evin oraya bıraktı beni in arabadan diye ikimizde ağladık bende nolur inan bana dedim oda madem sen yazmadın git babana söyle bunu ortaya çıkar savcılığa ver bişey yap temize çıkar kendini dedi yoksa asla ben bunu yediremem kendime dedi bana çaresizce tamam dedim
kızlar biliyorum çok yanlış bişey yalan söylemiş olmam ama ben onu kaybetmeye dayanamam bir allahın belasının mesajları yüzünden ne olur bana akıl verin ben nasıl savcılık kaydı çıkartcam nasıl bunu yapabileceğim bir akıl verin o kadar harika bir günün sonu hüsran oldu lütfen çok ihtiyacım var yardımınıza 

[/