Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende saçıma sarı balyaj attırdım ama pişman oldum.Sinem kobalın gibi yapmassını istedim kuaförümden ama istediğim gibi olmadı yaa
ayynı böyle yapmasını istemiştim ama olmadı mecbur bir süre böyle kullanıcm çnkü yıprandı saçlarım ileride başka bir renge boyatıcam bir kaç ay sonra
aynısını o yapsaydı yalan atmasını ıstermıydın acaba ? suclu sensın ayrıyken konusmusun bırıyle yalan atıcagını dogruyu deyıp gonlunu almalaıydın bunu vıcdanen rahatlıgıda var canım neblım kendını onun yerıne koy.
aynısını o yapsaydı yalan atmasını ıstermıydın acaba ? suclu sensın ayrıyken konusmusun bırıyle yalan atıcagını dogruyu deyıp gonlunu almalaıydın bunu vıcdanen rahatlıgıda var canım neblım kendını onun yerıne koy.
canım bende saçıma sarı balyaj attırdım ama pişman oldum.Sinem kobalın gibi yapmassını istedim kuaförümden ama istediğim gibi olmadı yaa Eki Görüntüle 325457
ayynı böyle yapmasını istemiştim ama olmadı mecbur bir süre böyle kullanıcm çnkü yıprandı saçlarım ileride başka bir renge boyatıcam bir kaç ay sonra
hımm evet canım sineminki çok hoş eminim sanada yakışırdı ama kuaförün yapamamış daha iyi bi kuaför araştır mutlaka iyi bir sonuç elde edeceğine inanıyorum sence kalsın mı böyle :26:
hımm evet canım sineminki çok hoş eminim sanada yakışırdı ama kuaförün yapamamış daha iyi bi kuaför araştır mutlaka iyi bir sonuç elde edeceğine inanıyorum sence kalsın mı böyle :26:
kasın canım bencee , ama eğer saçını daha açtırırsan mesela daha küllü kumral olursaa balyaj yakışır ama bu haliyle nasıl olur kestiremedim.Renkte tam net değil çekimden dolayı