Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Çok kötüyüm iki dakkada herkes bana küstü.. Annem ablam eşim..
Eşimle bugün alışverişe gidecektik işe gtti sabah gelince gidecektik. Tam eşim eve gelecek nerdesin diyorum enişten geliyormuş yanıma dedi. ( dün geldiler İstanbul dan ablamlar) ben de işim var diyemedin mi saatlerdir tek başıma seni bekliyorum dışarı çıkacaktık hani dedim. Emrivaki yaptı dddi. ablana söle o zmn düzgünce söylesin dedi. Aradım ablamı o da bişey yapamam diyince çok sinirlendim eşimi aradım bağırdım çağırdım işim var deseydin dedim hallet banane dedim yüzüne kapattım o sırada ağlıyordum annem aradı açmadım üç kez aradı açtım çok üzgün ve sinirli idim ne var ya defol deyip kapattım ( çok büyük terbiyesizlik ettim anneme çok üzgünüm ağlıyorum şuan) . Sonra ablam aradım söyledim size iyi tatiller kocanla bilmem ne diye laf soktu bir sürü. Eşimin teli bi saattr kapalı açmıyor. Açtı şimdi herkese senin yüzünden rezil oldum adam kırk yılda bi geliyo senin yüzünden aradı işim çıktı diye yalan söyledi ablan gitme demiş dedi. Herşeyi mahvettim şimdi dışarı da çıkmıycaz rezil dd oldum. Annemi aradım özür diledim kabul etmedi. Çok kötüyüm ve ağlıyorum. Nasıl düzeltirim ben bunları şimdi
Ben konularınla hiç karşılaşmamıştım.
Birkaç yorum üzerine bir bakayım dedim. Ablanla olan 2 konunun ilk mesajlarını tek okudum. Yaptığını hiç yadırgamadım.

Şöyle ki, annesi babası ayağına geldiği halde, hamileyken tokat yiyip kocasının yanında oturan bir abla var. Anne babasının yanında kalınca da eleştirip duruyormuş onları. Ona saygı duymaman çok normal.

Belli ki karısını sevmeyen, sadece basından savmak, kendisi eğlenmek adına kocana kancayı takmış bir enişte var. Kendi eğlencesi için tüm herkesin zamanını ve hevesini gaspediyor.

Ablana kocanı ara diyorsun, ben karışmam yapıyor. Normal olarak kocana patlıyorsun basından savsın diye. Ama bence takıldığın bir nokta var, ilk defa böyle bir şey yazıyorum ama eşin de seni pek seviyor gibi değil üzgünüm.

Eşin senle zaman geçirmek istemiyor ki eniştene yol versin. Eniştenin ablana yaptığını eşin sana yapıyor. Ortak bir şey paylaşmaktan bile kaçıyor(tatil gibi).

Patlamanı gayet yerinde ve haklı buldum yalnız arada kaynayan anneciğin olmuş. Özür dileyeceksen bir tek ondan özür dile. Diğerleri kendini bu noktaya zaten kendisi getirmiş. üzüldüm. Zaten diğerleri kin tutsa da anneler affeder :KK68:

Bu tavrini eşin yapmis olsa ailene karsi. Neler derdin neler? Neler derdik neler...
Sen anlamissindir nelee diyebileceklerimizi. Tekrar yazip kendimi yormama gerek yok. Yanilarini sanada dedigimi farz et.
Ben olsam birdaha yuzune bile bakmam.
Nekadsr insan sinirli olursa olsun bukadar terbiyesizlik hemde ust uste yapilmaz.
Dahada senin demen gerekliydi. Neyse canim alisverisi sonra yapariz zaten ablamlar uzaktan gelmis. Vs. Vs. Diye. Hele annene defol demene diyecek soz bile bulamiyorum.ben anneme oyle birsey desem. Kahrimdan olurdum herhalde.

Gecmis olsun ama karsindaki ablan veya annen ben olsaydim senin gecmezdi...
Affetmezdim cunku.

Neyse...

Bacim regl gününde misin nesin. Ne yaptın allasen ortalığı birbirine katmissin. :işsiz: gönlünü al annenin ablanın eşinin ağlamayi bırak hadi harekete geç

Anneye defol! Demek neyin nesi. Nekadar cocukca.

Telefonda bizim esimle programimiz vardi enistem baska zaman gelse olmaz mi? Deseydiniz is cozulurdu.

Bosuna demiyolar öfkeyle kalkan zararla oturur diye

İşte bu yüzden her kadın ayakları üstünde durmalı!!

Alışverişe mi gitmek istiyorsun, çık git. Kocan da iş çıkısı yanına gelsin.

Yani alışverişe çıkmanın bile seramoniyle olduğu, bunun için hazırlık yapıldığı, kocanın yorgun argın işten gelmesinin beklendiği güzel memleketim burası...

Yaptıkların ise COK ayıp. Ben okurken utandım, milyon kez özür dilesen iyidir.

psikolojik tedavi görmelisin sen canım...çünkü bi insanın bu kadar hızlı ve ani ruh değişikliği pek normal değil,sadece eylül ayında açtığın konulara bi bakar mısın???hiç normal değilsin bence..allah yar ve yardımcın olsun...dertleşmek istersen özelden yazabilirsin,yardımcı olmak isterim:dua::dua:

Çok kötüyüm iki dakkada herkes bana küstü.. Annem ablam eşim..
Eşimle bugün alışverişe gidecektik işe gtti sabah gelince gidecektik. Tam eşim eve gelecek nerdesin diyorum enişten geliyormuş yanıma dedi. ( dün geldiler İstanbul dan ablamlar) ben de işim var diyemedin mi saatlerdir tek başıma seni bekliyorum dışarı çıkacaktık hani dedim. Emrivaki yaptı dddi. ablana söle o zmn düzgünce söylesin dedi. Aradım ablamı o da bişey yapamam diyince çok sinirlendim eşimi aradım bağırdım çağırdım işim var deseydin dedim hallet banane dedim yüzüne kapattım o sırada ağlıyordum annem aradı açmadım üç kez aradı açtım çok üzgün ve sinirli idim ne var ya defol deyip kapattım ( çok büyük terbiyesizlik ettim anneme çok üzgünüm ağlıyorum şuan) . Sonra ablam aradım söyledim size iyi tatiller kocanla bilmem ne diye laf soktu bir sürü. Eşimin teli bi saattr kapalı açmıyor. Açtı şimdi herkese senin yüzünden rezil oldum adam kırk yılda bi geliyo senin yüzünden aradı işim çıktı diye yalan söyledi ablan gitme demiş dedi. Herşeyi mahvettim şimdi dışarı da çıkmıycaz rezil dd oldum. Annemi aradım özür diledim kabul etmedi. Çok kötüyüm ve ağlıyorum. Nasıl düzeltirim ben bunları şimdi
Hepsine çok ayıp etmişsin. Bu PMS ile falan açıklanabilecek bir ayıp değil. 15 yasında değilsin ki o yas için bile büyük saçmalık. Hepsinden tek tek özür dile ama telefonla falan değil. Yanlarına git. Yaptığının terbiyesizlik ve saçmalık olduğunu, ne yaptığının farkında olmadığını falan söyle. Ben zor affederdim yani.

Adet dönemindeym

ya bu adet döneminde olduğu için herşeyi yapmaya hakkı olduğunu düşünenlere de hsatayım valla biz bin türlü kayınvalide eş kahrı çekiyoruz şunların 10 da birini yapsam kimse suratıma bakmaz bi daha adet fln da dinlemez. hala da kendini haklı görüyosun

ben bu herseyı yapıp herkesı kırıp sonra adet donemındeyım laflarını anlamıyorum
adet donemınde oldugumdan boyleyım dıyen yalan soyluyor
bende kadınım bende adet oluyorum
halsızlıkten halın kalmıyor tartısmaya bırkere
yalanın da daniskası yanı

yıne herzaman kı gıbı sen haksızsın
yıne her konunda yazdıgım gıbı allah aılene yardım etsın

Böyle insanlara da böyle anlayışlı koca denk gelir. Başkası olsa başlarım senin ablama da enistene de diye açardı ağzını valla değerini bilin kocanizin

Back
X