• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüngür hüngür ağlıyorum

Pcosum, ilaçsız adet olamıyorum. 4 yıllık evliyim aşılama yaptırdım tutmadı (bir kez) bugün gittiğim doktor 40 yaşında olup gebe kalan oluyor dedi pcos da yani geç anne oluyormuşuz direkt tüp bebeğe geçiş yap dedi, güzel bir şekilde söyledi bunu ama o kadar ağladım ki psikolojim bozuldu artık çocuk görmek istemiyorum. 27 yaşındayım bu arada yumurtlamam tedavisiz olmuyor
Pcosluyum 26 da evlendim
Bebek istemiyordum ilaçla regl oluyordum.
Yani ilaçsız da oluyordum ama 45 günlük döngüydu
İlaçla 30 gunde bir
Her neyse ilaç dediğim yasemin adlı ilaç. Bu dogum kontrol grubuna girdiği için bu ilacı kullanırken korunmusta oluyordum bir taşla iki kuş

Ama korunurken de sadece iki gün tam saatine uygun kullanmıyorum diye ilacın koruyuculugu düşmüş olmus ve gebe kalmıştım, plansız surpriz gebelık

Ki ablamda pkoslu
O da kendılıgınden uc cocuk annesi. Hiç geç te olmadı.
İkı cocugu ikiz hatta
Aile de ikiz geni var diye oldu, aşılama tüp değil. Hersey kendılıgınden.
Size de umut olsun diye anlatıyorum

Oyle karalar bağlamayın köy yanmadı.

Pcosluyum 26 da evlendim
Bebek istemiyordum ilaçla regl oluyordum.
Yani ilaçsız da oluyordum ama 45 günlük döngüydu
İlaçla 30 gunde bir
Her neyse ilaç dediğim yasemin adlı ilaç. Bu dogum kontrol grubuna girdiği için bu ilacı kullanırken korunmusta oluyordum bir taşla iki kuş

Ama korunurken de sadece iki gün tam saatine uygun kullanmıyorum diye ilacın koruyuculugu düşmüş olmus ve gebe kalmıştım, plansız surpriz gebelık

Ki ablamda pkoslu
O da kendılıgınden uc cocuk annesi. Hiç geç te olmadı.
İkı cocugu ikiz hatta
Aile de ikiz geni var diye oldu, aşılama tüp değil. Hersey kendılıgınden.
Size de umut olsun diye anlatıyorum

Oyle karalar bağlamayın köy yanmadı.
Rabbim bana da nasip etsin böyle bir sürpriz çok teşekkür ederim yorumunuz için 💕

Pcosum, ilaçsız adet olamıyorum. 4 yıllık evliyim aşılama yaptırdım tutmadı (bir kez) bugün gittiğim doktor 40 yaşında olup gebe kalan oluyor dedi pcos da yani geç anne oluyormuşuz direkt tüp bebeğe geçiş yap dedi, güzel bir şekilde söyledi bunu ama o kadar ağladım ki psikolojim bozuldu artık çocuk görmek istemiyorum. 27 yaşındayım bu arada yumurtlamam tedavisiz olmuyor
Rabbim bu mübarek gecede dualarınızı, niyetlerinizi, dilekleriniz hayırlısı ve kolaylıkla kabul etsin, hamile olduğu haberlerinizi kısa zamanda sevinç ile müjdelesin🤲🏻🙏🏻

Orijinal gül yağı bulabilirseniz onu kullanabilirsiniz, gül en yüksek frekansa sahip bitkidir, gül yağını bileklerinize sürebilirsiniz 21 gün kadar kullanabilirsiniz, renklerle aranız nasıl?
Birde manevi olarak nasılsınız?

Yorumlarindan iyi bir doktor bulun . Kafaniza takmayin yasiniz kucuk, keyfinize bakin .
Bir tanidigim hamile kaliyormus bebegi dusuyormus. Kac gamilelik yasamis boyle.
Sonunda bir doktor, tup bebek tedavisi tam olarak yapmamis ama ilaclarini kullandirmis .
Simdi 4 cocugu var, pespese

Orijinal gül yağı bulabilirseniz onu kullanabilirsiniz, gül en yüksek frekansa sahip bitkidir, gül yağını bileklerinize sürebilirsiniz 21 gün kadar kullanabilirsiniz, renklerle aranız nasıl?
Birde manevi olarak nasılsınız?
Lila rengi çok severim, sürekli dua ediyorum bazen namaz kılarken ağlayarak dua ediyorum, kuran okuyorum

Yorumlarindan iyi bir doktor bulun . Kafaniza takmayin yasiniz kucuk, keyfinize bakin .
Bir tanidigim hamile kaliyormus bebegi dusuyormus. Kac gamilelik yasamis boyle.
Sonunda bir doktor, tup bebek tedavisi tam olarak yapmamis ama ilaclarini kullandirmis .
Simdi 4 cocugu var, pespese
Hangi doktor acaba :(

Lila rengi çok severim, sürekli dua ediyorum bazen namaz kılarken ağlayarak dua ediyorum, kuran okuyorum
Çok güzel, Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🙏🏻
Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, koyu mavi mor renklerinizi severseniz kıyafet vs olarak kullanabilirsiniz iyi olabilir
Pcos ne zmandır var sizde? İlaçla regli olduğunuz zaman regli döneminiz nasıl geçiyor?

Çok güzel, Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🙏🏻
Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, koyu mavi mor renklerinizi severseniz kıyafet vs olarak kullanabilirsiniz iyi olabilir
Pcos ne zmandır var sizde? İlaçla regli olduğunuz zaman regli döneminiz nasıl geçiyor?
Amin inşallah 💕 çocukluğumdan beri pcosum ilaçsız adet olamıyorum ve karnım ağrımıyor çok sakin geçiyor çünkü ilaçsız yumurtlayamıyorum yalancı kanama

Amin inşallah 💕 çocukluğumdan beri pcosum ilaçsız adet olamıyorum ve karnım ağrımıyor çok sakin geçiyor çünkü ilaçsız yumurtlayamıyorum yalancı kanama
Anladım, peki ailemizde ve atalarınızda böyle olan kişiler var mı? Biliyor musunuz?

Ben de yıllarca bu hastalıktan muzdariptim Çölyak hastası olduktan sonra glutensiz beslenme ile gebe kalmıştım beslenme alışkanlığınızı değiştirin çok işe yarıyor

Back
X