Hurma yoğurt diyeti yapıyorum:) katılmak isteyen:)var mıı?

Aynı...dün verdiğimin hepsini geri aldım...5kilo verdirdiği dopiğru bence ama mantıklı düşünsek 1haftada 5kilo yağ erir mi??? Bu beş kiloyu bizler 1senede hadi 6ayda göbeğimize yerleştiriyoruz eeee bu yağ biz hurma yoğurt yedik diye bir haftada gitmezki değil mi? Ödem gider ..ödenize yeşil çayla vs ile zaten gideriyoruz... 5kilo verip bırakınca çooook çooook dikkat etsek Dükan dikyetinin atak evresi gibi protein le beslensek çok çok az yesek bence bu 5in 4ünü geri alırız gibi geliyor... Mesela ben 1aydır yavaş yavaş spora diyete başladım 1ayda 1kilo verdim onu geri almıyorum...çünkü yağdan gitti... 69.1i göremeyen ben şimdi 68.8falan çıkıyorum... Ama eminim 70olmam artık çünkü yemiyorum midem ufaldı spora alıştım o bi kilo yağı yapmak için gece atmadan pasta böğreni yemem lazım :):) ...:) yani aklım karışık gibi bi yanım 3gün daha devam et diyor diyet yanım az ve öz ye bırak bu saçmalığı diyor bende sizlere soruyoru. Ne yapmalıyım ???? :) sen ne yapmayı düşünüyorsun? Çok uzun yazdım kusura bakma...

valla dediklerin doğru. aylarca yiyip de vücudumuzda yağa dönüşenler 1 hafta yaptığımız diyetle nasıl gitsin? bi de zaten benim vermem durunca hepten moralim bozuldu. dukan mı yapsam diye düşündüm ama dışardan söylediğim şeylerle yapmam imkansız gibi görünüo. mesela bugün tavuk söyledim. küçücük bir tavuk yanında bi ton pilav ve patates geldi. Yanındakileri yemeyip sadece tavuğu yesem hayatta doyamamki. (bu arada yemedim pilavı fln Allahtan semizotu salatası söylemiştim yanında) benimde aklım karıştı ama hurma yoğurt pek işe yaramadı gibi gözüküo bende.

Kimsede yaramıyorki hem incelediğini hissettin mi hani 5kilo vermiş gibi durulutiyor mu ki bence hayır... Hiç kilo vermesin ama yaptığın spor sayesinde bi sıkılaşırsın zayıf görünürsün :) ... Ben de kalori sepetimi buldum kalori hesaplıyorum artık:) hurmayı ara öğünlerde açıklığımda yemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten tok tutuyor... Vejeteryan yemekler söyleyene misin canım ? Biz eşimde dışarıdan et yemediğimiz için gezmeye gittiğimizde hep vejeteryan yiyoruz :)

Bu diyet ise yaramadı mi yani bilgi verirseniz sevinirim bende başlamayı düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…