Aynı...dün verdiğimin hepsini geri aldım...5kilo verdirdiği dopiğru bence ama mantıklı düşünsek 1haftada 5kilo yağ erir mi??? Bu beş kiloyu bizler 1senede hadi 6ayda göbeğimize yerleştiriyoruz eeee bu yağ biz hurma yoğurt yedik diye bir haftada gitmezki değil mi? Ödem gider ..ödenize yeşil çayla vs ile zaten gideriyoruz... 5kilo verip bırakınca çooook çooook dikkat etsek Dükan dikyetinin atak evresi gibi protein le beslensek çok çok az yesek bence bu 5in 4ünü geri alırız gibi geliyor... Mesela ben 1aydır yavaş yavaş spora diyete başladım 1ayda 1kilo verdim onu geri almıyorum...çünkü yağdan gitti... 69.1i göremeyen ben şimdi 68.8falan çıkıyorum... Ama eminim 70olmam artık çünkü yemiyorum midem ufaldı spora alıştım o bi kilo yağı yapmak için gece atmadan pasta böğreni yemem lazım :):) ...:) yani aklım karışık gibi bi yanım 3gün daha devam et diyor diyet yanım az ve öz ye bırak bu saçmalığı diyor bende sizlere soruyoru. Ne yapmalıyım ???? :) sen ne yapmayı düşünüyorsun? Çok uzun yazdım kusura bakma...