Hurma yoğurt diyeti yapıyorum:) katılmak isteyen:)var mıı?

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
10kilo vermem lazım arkadaşlar :) şimdiye kadar 2kilo verdim:)bu diyeti duyunca da :) neden olmasın ki bi deneyeyim dedim:) yapan herkes memnun:)
Diyetimiz:)
3öğün 7şer hurma olmak üZere 21hurma ve3öğün de 1er kase yoğurt yiyiyoruz d:) haftada 3-5kilo garantiliymiş:)

Bugün benim ilk günüm:) güzel gidiyor :) 68.7ile başladım yarın kilom ne olacak bakalım:)

yoğurt ile hurma denemedim ama 3 gün boyunca yoğurt pul biber yedim 3 öğün de 2.5 kilo verdim canım inşallah buda işe yarar bu arada kilo verme macerasına hoşgeldin hayırlı olsun bakalım

yoğurt ile hurma denemedim ama 3 gün boyunca yoğurt pul biber yedim 3 öğün de 2.5 kilo verdim canım inşallah buda işe yarar bu arada kilo verme macerasına hoşgeldin hayırlı olsun bakalım
Teşekkür ederim canım :) bakalım benimde ilk diyetim bu :) sen de benimle yapar mısın ? Ben bunda başarısız olursa yeşil elma diyetine yapacağı :)

Çok az bir sonuç -100gr gitti...68.6oldum... Daha çok bekliyorum bakalım yarın. Ne olacak

Teşekkür ederim canım :) bakalım benimde ilk diyetim bu :) sen de benimle yapar mısın ? Ben bunda başarısız olursa yeşil elma diyetine yapacağı :)
rica ederim canım ben yapıyorum zaten 3 ay oldu 20 kilo verdim tabi benim fazlam çoktu maalesef dahada 10 kilom var sende anlaşılan bnim gibi sabırsızsın keşke gelmesi kadar kolay olsa bu kiloların gitmesi ama birbirimize eşlik ederek veririz don't panic:KK63:

Acıkmıyorum hiç :) bi oturuşda bitiremiyor zaten insan zamana yayıyorum canım :) ama gün içinde hep tartışıyorum kilo almıyorum :)

:)
:) hurma diyetimi yapıyorsun canım:) evet sabırsıIm :) kurbanda git olmam lazım artık bana kaç aylık gebesin dememeliler:)

aynen canım zor bir diyet demek istedim . nasıl gidiyor ?
Eh idare eder... Yani canım patates kızartması istiyor :) dayanılacak gibi değil ama :) sadece belli bi süre hurma ve yoğurt görmek istemeyenilirim diyet bitince :) ikisinin yan yana tadı çok çirkin önce 3hurma yiyom yarım saat geçiyor yoğurt sonra 4hurma daha :) böyle idareli kullanıyorum:)

:)

:) hurma diyetimi yapıyorsun canım:) evet sabırsıIm :) kurbanda git olmam lazım artık bana kaç aylık gebesin dememeliler:)
yok canım benim ilk başlarda düzenli beslenerek verdim ama bayramda olayı abartıp sapıtınca ve ipin ucunu 15 gün kadar tutamayınca 3 günlük yoğurt pul biber yaptım 2.5 kilo verdim ayrıca ben yoğurtla meyve bile yiyemiyorum değil hurmayla yiyeyim benim damak zevkime uygun değil ama pul biberle çok sevdim hemde beni uzun süre tok tutuyo :)

inşallah kurbanda bu göbekler gitcek güzel güzel elbiseler giyip salınacağız ortalıkta :)

aynen canım zor bir diyet demek istedim . nasıl gidiyor ?
Eh idare eder... Yani canım patates kızartması istiyor :) dayanılacak gibi değil ama :) sadece belli bi süre hurma ve yoğurt görmek istemeyenilirim diyet bitince :) ikisinin yan yana tadı çok çirkin önce 3hurma yiyom yarım saat geçiyor yoğurt sonra 4hurma daha :) böyle idareli kullan
evet tadı güzel değil işte ikisini aynı anda yemiyorum ben :) pul biber yoğurttan başka bir şey yemiyor musun canım?

yemedim tatlım ama sadece 3 gün içindi o adapte olayım diye gerçi hiç açlık hissetmemiştim bu sabah yeşillik yedim maydanoz salatalık falan inan acıktım yarın pazar kahvaltısı yapayım pazartesiden sonra bi 3 gün daha yapacağım bakalım etki etcekmi yine ?

Bence dahaok ara ver canım..bir gün çok az..veya 2öğün onu yesen 1öğün yemek yesen

Eveeeet istenilen sonuç :) -800:)) 67.8 kiloyum :) bu gün içinde en fazla 68.3e yükseliyor bakalım yarın sabah ne olacak :) bugün pazar ve kocacımla pazar kahvaltısı yapacağım:) bügünlük diyete ara veriyorum

Araya haftasonu girince diyetler hep bozuluyor. Ben hurma yoğurtu bıraktım ızgara falan yiyim dedim ama hem 1 kilo geri aldım hem de daha çok acıkıyorum sanki. devam mı etsem diye düşünüyorum. senin nasıl gidiyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…