Hürrem Hamam Otu Yağı diye çoğu yerde reklamları çıkıyor. daha önce kıl ve tüylerden kurtulmak için farklı ürünlerde kullanmıştım ama tam verim alamadım. bu yağı tavsiye edenler var oldukça.
orjinshop sitesine baktım adetli alınca indirimde yapıyorlar ve oldukça etkili dediler ama bilmiyorum para veripte yine diğer ürünler gibi etkisiz olurmu acaba?
kullanan arkadaşlarımız varsa yorumları benim için çok önemli ona göre sipariş vereceğim arkadaşlar bekliyorum
ben ürünün sayfasında kullanıcı yorumları kısmına sağlığa bir zararı olup olmadığını, sağlık bakanlığından onaylıysa belgelerinin nerde olduğunu sordum. ama mesajımı kaldırmışlar.ben de almak ve kullanmak istiyorum ama benim için işe yarayıp yaramadığından daha çok sağlığa bir zararı olup olmadığı önemli..
ben ürünün sayfasında kullanıcı yorumları kısmına sağlığa bir zararı olup olmadığını, sağlık bakanlığından onaylıysa belgelerinin nerde olduğunu sordum. ama mesajımı kaldırmışlar.ben de almak ve kullanmak istiyorum ama benim için işe yarayıp yaramadığından daha çok sağlığa bir zararı olup olmadığı önemli..
evet reklamlarını çok görüyoruz ama bal furyası gibi bir şey çıkar diye emin olamıyorum reklamı çok yapılıp da bir zaman sonra sağlık bakanlığının yasakladığı toplattığı ürünler az değil
evet haklısın canım..ben de sağlık bakanlığına mesaj gönderdim buraya yazdıktan sonra..ama cevabı buraya yazmayı unutmuştum..hatırlattığın için sağol..aynen kopyalıyorum..
Sağlık Bakanlığı
Merhaba, ilgili ürünün Bakanlığımızca onayı yoktur. İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu ürün hakkında gerekli işlemleri başlatmış durumdadır. Duyarlılığınız için biz teşekkür ederiz.
evet haklısın canım..ben de sağlık bakanlığına mesaj gönderdim buraya yazdıktan sonra..ama cevabı buraya yazmayı unutmuştum..hatırlattığın için sağol..aynen kopyalıyorum..
Sağlık Bakanlığı
Merhaba, ilgili ürünün Bakanlığımızca onayı yoktur. İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu ürün hakkında gerekli işlemleri başlatmış durumdadır. Duyarlılığınız için biz teşekkür ederiz.
selam kızlar bu hürrem hamam otunu yağına sakın inanmayın reklamlarına baktım heryerde var aldım 2NCİ KUTUYU KULLANDIM allah onları kahretsin tüğlerim eşimin sakalı gibi sert gür kıllar oldu şikayet edebileceğim her yere ettim sizde sakın bu aç sahtekarlara inanmaYIN