S sdogan Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2009 1 0 86 46 İstanbul 22 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Demettttt #21 eger bu tarz takilari seviyorsaniz asagidaki siteye de bakmanizi oneririm inzela saray takilari koleksiyonu cok hos
eger bu tarz takilari seviyorsaniz asagidaki siteye de bakmanizi oneririm inzela saray takilari koleksiyonu cok hos
R rojincan Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2011 25 0 36 Bilecik 8 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Demettttt #22 bence yaş konusuna takılmadan denemelisin.bende alıcam ilk gördüğümde:)
P pinkmart Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2011 8 0 36 İstanbul 30 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Demettttt #23 bence bu model çok ayağa düştü artık..yerinde olsam otantik osmanlı takılarında ezberlenmemiş modeller kullanırdım.. ben de başta yüzüğü görünce almak istedim ama herkeste görünce sıkıldım.. farklı modeller bakmak istersen çemberlitaş'ta bir yer var, nusret kuyumculuk diye, çok farklı gümüş modeller var.. yanlış bilmiyorsam internetten de alabiliyorsun : GÜMÜŞ DEPO Online Outlet, gümüş takı, kolye, gümüş set, küpe, yüzük, bileklik, otantik osmanlı takıları, black swan kolye, gümüş kolye, gümüş küpe,en ucuz gümüş, en güvenilir takı sitesi, süleyman yüzüğü, hürrem yüzüğü, hayalet kolye, osmanlı tuğralı umarım işine yarar, sevgiler
bence bu model çok ayağa düştü artık..yerinde olsam otantik osmanlı takılarında ezberlenmemiş modeller kullanırdım.. ben de başta yüzüğü görünce almak istedim ama herkeste görünce sıkıldım.. farklı modeller bakmak istersen çemberlitaş'ta bir yer var, nusret kuyumculuk diye, çok farklı gümüş modeller var.. yanlış bilmiyorsam internetten de alabiliyorsun : GÜMÜŞ DEPO Online Outlet, gümüş takı, kolye, gümüş set, küpe, yüzük, bileklik, otantik osmanlı takıları, black swan kolye, gümüş kolye, gümüş küpe,en ucuz gümüş, en güvenilir takı sitesi, süleyman yüzüğü, hürrem yüzüğü, hayalet kolye, osmanlı tuğralı umarım işine yarar, sevgiler
hayalet_39 b£n yaKın sén uZak...!!! Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 588 8 46 Kırklareli 25 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Demettttt #24 pinkmart adlı arkadaşında dediği gibi her yerde var artık.pazarda 1 tl tezgahında ,birde bir markette görmüştüm
pinkmart adlı arkadaşında dediği gibi her yerde var artık.pazarda 1 tl tezgahında ,birde bir markette görmüştüm