Hüsranla biten nafaka artırma davam

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.688
83
33
Merhaba herkese
Boşandım 5 yaşında özel kreşe giden bir kızım var
Babası olacak şahsiyet 3 seneki bağlanan 1000 lirayı sadece 1500 lira yaptı
Ocak ayında dava açtım bütün giderleri sunduk annem de bugün şahit çıktı veee sonuç 2 bin nafaka üstelik üfeye göre değil de tüfeye göre artış !
Çok üzgünüm çok yorgunum artık bu kadarını beklemiyorduk avukatım bile şok oldu
İstinafa taşırız dedi ama onun için de 1 yıl sürer dedi ortalama
Bu şekilde bir durumla karşılaşan ya da istinaftan farklı bir sonuç alan oldu mu aranızda
Bazılarına gerçekten zorla bile babalık yaptırılmıyor yazıklar olsun

Özel kreş gideri ne kadar ödüyorsunuz ? Devlet kreşi ile farkı nedir bu ücretin ? Konudan alakasız merak ediyorum yiğenlerim için sormak istedim.

Baba olmaya layık olmayan mikroplar kendi çocuğuna para vermez elleri titrer geç gönderirler ama şimdi hayatında bir kadın olsun bu parayı bir gecede yemek masasında bırakır çıkarlar gösteriş için. İnşallah siz çalışıyorsunuzdur

Merhaba herkese
Ocak ayında dava açtım bütün giderleri sunduk annem de bugün şahit çıktı veee sonuç 2 bin nafaka üstelik üfeye göre değil de tüfeye göre artış !
Bu şekilde bir durumla karşılaşan ya da istinaftan farklı bir sonuç alan oldu mu aranızda
Şu konunun mahkemeye konu olması bile ayıp. Eski eşin maddi durumu mu yeterli değil acaba? Gelire göre karar veriyorlar miktarlara.

Baba olmaya layık olmayan mikroplar kendi çocuğuna para vermez elleri titrer geç gönderirler ama şimdi hayatında bir kadın olsun bu parayı bir gecede yemek masasında bırakır çıkarlar gösteriş için. İnşallah siz çalışıyorsunuzdur
Evlendi hemen evlendiği kadının da oğlu var onlarla yaşıyor eminim ki cok daha fazla harcıyordur o çocuğa bile benim kuzumdan

Hakimleri anlamak çok zor, vicdansız kaynıyor mahkeme salonları. Allah iyilerle karşılaştırsın. Asgari ücrete 3 kez zam geldiğinde çocukların nafakası sadece 250 tl arttı.! Şu devirde kişi başı 1000 tl nafaka alıyoruz. Varın gerisini siz düşünün.
Sizde boşandınız mı ? Benim aklım durdu artık düşünmekten

Bu davalar sonucu alınan nafakalar neden bu kadar düşük acaba, bu bir devlet politikası olabilir mi? Boşanma konusunda caydırıcı olsun diye. Çünkü başka hiçbir mantıklı açıklaması yok bu paraların.
Olabilir ben de bazen böyle düşünüyorum ama yazık günah değil mi biz boşanan annelere
Bu adam beni dövdüğü için boşandım ben

Merhaba herkese
2000 cok az ya. Benim kardeşim gecen sene boşanma aşamasına geldiler. Asgari ücret ile geciniyor. En az 2000 vermek zorunda olduğunu söylüyorduk biz ona. Eski esin is durumu iyiyse çok az bi miktar olmus

Eşinizin gelir gider durumuna bakılıp bu sebepten dolayı bu kadar az olmuş olabilir mi

Olabilir ben de bazen böyle düşünüyorum ama yazık günah değil mi biz boşanan annelere
Bu adam beni dövdüğü için boşandım ben
Öğretmenmiş. Çıplak maaşı 24 bin olsa bu para sadaka gibi kalıyor çocuğu için. En azından dörtte birini vermesi lazım çocuğu için. Bakım yok, sorumluluk yok. Yapacağı şey yalnız para vermek. Onda da şaka gibi nafaka biçiyor devlet. Nasıl bir mantık anlamadım. Allah yardımcınız olsun. Benim boşanan arkadaşım maddi olarak çok zorlandığı için tekrar barıştı eski eşiyle. Onlarda dayak, aldatma falan yoktu tabii.

Back
X