Bebişim evlenince gelAy benim ilişkim 2 yıl oldu neredeyse hâlâ durmadan konuşmak buluşmak istiyor . Felaket romantik benim karakterim de tam tersi ıyk diyorum romantizme . Seninki bir dert benim ki başka bir dert . En iyisi Kadir taktiği. Al eline bir bez ovala dur pislikleri elem keder kalmasın
Bebişim evlenince gel
Siz ayri kaliyormussunuz ulke disina cikiyormussunuz elbet ozlem olur ki yazmasi aramasi gerekir. Benim kastettigim erkekler evlenince her gun bir arada olduklari icin eslerine onceki gibi asiri ilgili olamayabiliyor. Ama istisnalar vardir belki sizin esiniz hic ayrilmasaniz da oyledir. Yapi meselesi.Ben 5 yildir evliyim , su anda bile dibimde , bazen ulke disina cikarim 7/24 yazar , az bi nefes aliyim derim ama mumkun degil
Yani tum erkekler hoduk degil , cidden ilgiden bogani da var brnde bundan muzdaribim mesela
Senede bir kere ayri ciktim , o da 4 gunluguneydiSiz ayri kaliyormussunuz ulke disina cikiyormussunuz elbet ozlem olur ki yazmasi aramasi gerekir. Benim kastettigim erkekler evlenince her gun bir arada olduklari icin eslerine onceki gibi asiri ilgili olamayabiliyor. Ama istisnalar vardir belki sizin esiniz hic ayrilmasaniz da oyledir. Yapi meselesi.
Ya gerçekten bu rahatsz edici katılıyorum.Burada artık çok karşılaşıyorum biri bir derdini yazıyor. Bazı üyeler yok benimki böyle iyi, böyle süper, böyle mükemmel
Burada son okuduğum konuların çoğu aynı dertten muzdarip. Başta çok iyiyken birden ilgisizleşti. Aramıyor sormuyor. Whatsapta çevrimiçi olmasına rağmen mesajımı okumuyor yada cevap yazmıyor. Biz kadınların yeni başlayan ilişkilerde çoğunlukla yaşadığı dert bu şekilde ve yaş gruplarına da bakıyorum 20 li yaşlarda var 30 lu yaşlarda hatta 40 lı yaşlar bile var. Yani yaşla yada gençlikle alakalı bir durumda değil çok fazla. Neden böyle diye çok düşünür oldum son günlerde. Acaba artık ne istediğini bilmeyen , doyumsuz bir erkek nesli mi türedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?