Huyları mı değişti yoksa hep böyleler mi?

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Burada son okuduğum konuların çoğu aynı dertten muzdarip. Başta çok iyiyken birden ilgisizleşti. Aramıyor sormuyor. Whatsapta çevrimiçi olmasına rağmen mesajımı okumuyor yada cevap yazmıyor. Biz kadınların yeni başlayan ilişkilerde çoğunlukla yaşadığı dert bu şekilde ve yaş gruplarına da bakıyorum 20 li yaşlarda var 30 lu yaşlarda hatta 40 lı yaşlar bile var. Yani yaşla yada gençlikle alakalı bir durumda değil çok fazla. Neden böyle diye çok düşünür oldum son günlerde. Acaba artık ne istediğini bilmeyen , doyumsuz bir erkek nesli mi türedi?

Genelde erkekler boyle. Eski erkekler nasildi bilmiyorum ama simdikiler gercekten doyumsuz ve dengesiz

Ay benim ilişkim 2 yıl oldu neredeyse hâlâ durmadan konuşmak buluşmak istiyor . Felaket romantik benim karakterim de tam tersi ıyk diyorum romantizme . Seninki bir dert benim ki başka bir dert . En iyisi Kadir taktiği. Al eline bir bez ovala dur pislikleri elem keder kalmasın

Geneli öyle değil. Yeni başlayan ilişkide arayıp sormayı kesiyorsa erkek arkadaşınız için bazı şeyler düşündüğüz gibi gitmiyordur.

Bende bundan korkuyorum. Yeni bir ilişkim var diğerlerinde hep dediğiniz gibi oldu. Böyle olmaması için bizim yani kızların bir şey yapması gerekiyor mu

Bence huyları değişmedi. Sadece gelişen iletişim araçları, aslında ne kadar kütük olduklarını ortaya çıkardı.

Bebişim evlenince gel

Bazen çok mu abartıyorum gerçekten yapması gereken bu mu diye düşünüyorum. Beklenti içinde olmamak gerekiyor galiba

Öfori diye bir durum varmış bir yerde okumuştum. Kişinin hoşnutluk duyduğu ve kendisini iyi hissettiği ruhsal durum yani. Aşık beynin ilk evresinde görülen bir durummuş.. Tabi zamanla bu duygu geçiyormuş ve “sen artık eskisi gibi değilsin” dönemi başlıyormuş. Yani bizler o öforili günlerdeki adamı özlüyormuşuz aslında. :)

Ben şahsım adına beklentimi yüksek tutmuyorum. Sağlıklıysak, sarılabiliyorsak, konuşup birbirimizi anlayabiliyorsak gerisi çok da mühim gelmiyor. Zamanla buna evrildi duygularım.. önceden tabi çok daha fazla ve güzel şeyler beklerdim:)

Ben 5 yildir evliyim , su anda bile dibimde , bazen ulke disina cikarim 7/24 yazar , az bi nefes aliyim derim ama mumkun degil
Yani tum erkekler hoduk degil , cidden ilgiden bogani da var brnde bundan muzdaribim mesela
Siz ayri kaliyormussunuz ulke disina cikiyormussunuz elbet ozlem olur ki yazmasi aramasi gerekir. Benim kastettigim erkekler evlenince her gun bir arada olduklari icin eslerine onceki gibi asiri ilgili olamayabiliyor. Ama istisnalar vardir belki sizin esiniz hic ayrilmasaniz da oyledir. Yapi meselesi.

Senede bir kere ayri ciktim , o da 4 gunluguneydi
Nefes alicam , kafa dinliycem diyodum ama 5 dk rahat birakmadi 4 gun boyunca
Benim babam da boyledir , annemin dibinden ayrilmaz , kardesimde karisinin dibinden ayrilmaz , tamamen yapi meselesi
Mesela ilk esimde benim gibi yanlizligi severdi , onunla da ayri yasiyor gibiydik resmen
Ben sadece tum erkekleri ayni sekilde kategorize etmemek gerekiyor diyorum , cevremde cok var evine esine bagli evcimen erkek modelinden

Bazı üyelerde aşırı aşırı (!) ilgili eşlerini övmüş..
Bir tek sonuna maşallahınızı alırım nazar etmek yok lafı eksik..
Burada artık çok karşılaşıyorum biri bir derdini yazıyor. Bazı üyeler yok benimki böyle iyi, böyle süper, böyle mükemmel..(!)
Yahu sonrada yok bende rahatsızım bu durumdan diyorlar..
Tabi tabi ..

Konu sahibi benimde şu an hayatımda biri var.
Her erkek öyle değil.
Karakter meselesi.Olgunluk meselesi.
Tabi erkek arkadaşımı övmeyecegim.
Konuda aşırı miktar övme var zaten..
(Olmasa da övmezdim gerek yok.)
Sana nacizane tavsiyem açık iletişim kur.
Bir şey canını sıkıyorsa söyle..

Iletişim triplere bağlanmasın.

Son düzenleme:
ben de katilmiyorum.

ama bazen goruyorum, atiyorum ogrencilik yillarinda sevgili olmuslar, ogrencilik bitip is hayatina atilinca ilgisizlesti diyorlar,
o degismek degil ki,
sonucta is yerinde surekli dit dit yazisip sevgilini telefonla arayamazsin, bundan daha dogal ne olabilir ki, bunu ilgisizlik olarak gormek sacma degil mi.

Hepsi aynı değil.Ben eşimle 4-5 sene sevgili kaldım 1 senelik evliyim.İlgisi aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…