Huyları mı değişti yoksa hep böyleler mi?

Bende bundan korkuyorum. Yeni bir ilişkim var diğerlerinde hep dediğiniz gibi oldu. Böyle olmaması için bizim yani kızların bir şey yapması gerekiyor mu
Yapman gereken az mesafe koyman zor kadın imajı cizmen her gel dediğinde gitmemen merak uyandırman çanta da keklik imajı cizmemen

Burada sanırım bir derdinizden değil de genel olarak erkekler hakkında yorumda bulunmuşsunuz.Evli de değilsiniz sanırım.Sonuç olarak belki abartı şekilde anlatılması pek hoş olmasa da değişmeyen erkeklerin de bulunduğunu görmeniz sizin için iyi olur.Çünkü bir hayat paylaşacaksanız zaten erkekler böyle diyip kötüsünden değil iyisinden seçersiniz.Seçim sizin,hayat sizin...size her daim değer verenle olun...Hee başlarda fazla abartıyorsa erkek arkadaşınız size rüyalar gibi hayat yaşatıyorsa o da öyle gitmez bunu da bilin.Ama size orta ayar bir ilgi veriyorsa ve böyle ilerliyorsa emin olun değişmez.

Ya gerçekten bu rahatsz edici katılıyorum.

Konı içinse herkes aynı değil bi genelleme yapmak doğru değil
Evet duygusal tatmini burada arıyorlar.
Hani bir laf vardır.Gerçek aşkın tasdiklenmeye ihtiyacı olmaz misali.
Bu da aynı.
Anonim ortamdasın.Senin mükemmel ötesi (!) Eşini gerçek hayatta tanımıyoruz. Ayrıca konu sahibine faydası ne öve öve bitiremiyorsun.
Illa övecek de övecek.
Konu sahibi de vay ne eşler varmış diye içlenip üzülecek.Demoralize olacak. Bari üstün körü anlat.
Gereksiz abartı çabalar..
Duygusal tatmini burada aramalar..
Şaşırıyorum.

Senede bir kere ayri ciktim , o da 4 gunluguneydi 😂
Nefes alicam , kafa dinliycem diyodum ama 5 dk rahat birakmadi 4 gun boyunca
Benim babam da boyledir , annemin dibinden ayrilmaz , kardesimde karisinin dibinden ayrilmaz , tamamen yapi meselesi
Mesela ilk esimde benim gibi yanlizligi severdi , onunla da ayri yasiyor gibiydik resmen
Ben sadece tum erkekleri ayni sekilde kategorize etmemek gerekiyor diyorum , cevremde cok var evine esine bagli evcimen erkek modelinden
Maşaallah ne guzel. Benim esim de oyledir sadece daha fazla ilgi bekliyorum mesela gecen senelerde 2 hafta annemlerde kalmistim isten Gelince o arasin isterim. Eve gelince geldim yazar. telefonla konusalim isterim cok konusmaz ama sevgiliyken oyle degildi. Neyse buna sukur 😂😂

Burada son okuduğum konuların çoğu aynı dertten muzdarip. Başta çok iyiyken birden ilgisizleşti. Aramıyor sormuyor. Whatsapta çevrimiçi olmasına rağmen mesajımı okumuyor yada cevap yazmıyor. Biz kadınların yeni başlayan ilişkilerde çoğunlukla yaşadığı dert bu şekilde ve yaş gruplarına da bakıyorum 20 li yaşlarda var 30 lu yaşlarda hatta 40 lı yaşlar bile var. Yani yaşla yada gençlikle alakalı bir durumda değil çok fazla. Neden böyle diye çok düşünür oldum son günlerde. Acaba artık ne istediğini bilmeyen , doyumsuz bir erkek nesli mi türedi?
erkekler kadınların mesajlarına hemen dönmüyor yada dönemiyor...ne yapsınlar ekmeğinin aşının derdine düşmüşler..işi gücü bırakıp kadınları mı şımartacaklar..

Maşaallah ne guzel. Benim esim de oyledir sadece daha fazla ilgi bekliyorum mesela gecen senelerde 2 hafta annemlerde kalmistim isten Gelince o arasin isterim. Eve gelince geldim yazar. telefonla konusalim isterim cok konusmaz ama sevgiliyken oyle degildi. Neyse buna sukur 😂😂
İyiymis sizinki de , ben cok bunaliyorum arada ama seviyorum adami iste ❤️

Burada son okuduğum konuların çoğu aynı dertten muzdarip. Başta çok iyiyken birden ilgisizleşti. Aramıyor sormuyor. Whatsapta çevrimiçi olmasına rağmen mesajımı okumuyor yada cevap yazmıyor. Biz kadınların yeni başlayan ilişkilerde çoğunlukla yaşadığı dert bu şekilde ve yaş gruplarına da bakıyorum 20 li yaşlarda var 30 lu yaşlarda hatta 40 lı yaşlar bile var. Yani yaşla yada gençlikle alakalı bir durumda değil çok fazla. Neden böyle diye çok düşünür oldum son günlerde. Acaba artık ne istediğini bilmeyen , doyumsuz bir erkek nesli mi türedi?

Bu durum bence her iki cinsiyet için de geçerli. İletişim çok hızlı, kolay ve bedava buna rağmen önceliğimiz olmayan kişilerin mesajlarını görmezden geliyoruz. Ya da kisiye deger versek bile genelde çok fazla ve gereksiz mesajlar varsa hemen okumasam da olur diyoruz mesela. sohbetinizin niteliği de önemli yani, ben sürekli boş muhabbetlerin döndüğü whatsapp gruplarını sessize alır uzun süre açmazdim en sonunda da çıktım hepsinden. Şimdi gelen mesajlari da hemen cevaplandiriyorum, aile dışındakiler önemliyse yazilmis oluyor zaten. Beraberken aranızdaki iletişim iyiyse bence whatsapptaki trafiğe kafa takmaya gerek yok.

Ben de sizi anlamiyorum. Neden ilişkinin başindaki tavirlari ömür boyu devam etmek zorundaymiş gibi düşünüyorsunuz?

İlişkinin başlarinda zaten her ilişki harika gider cogunlukla, birini sifirdan tanimaya basladigin için daha fazla sohbet olur ama insani zamanla tanirsin ve tanidiktan sonra belki de eskisi kadar heyecanlandirmaz, sohbeti hoş gelmemeye başlayabilir vs. Bir insan bir insanla zamanla uzaklaşabilir ve bu çok normal ama siz hemen doyumsuz, karakter bilmem ne?
Sizinle devam edemedi, etmek istemedi veya sıkıldı diye o kişi doyumsuz veya kotu karakterli olmuyor. Belki başkasi olsa ilgili olacak???

Bir erkegin sevgisinden emin degilseniz, ilgi vs yanit bulamiyorsaniz illa kovulmayi beklemeyin kendiniz cikip gidin yani o iliskiden rahatsizsaniz

Son düzenleme:
değiştiremeyeceğiniz gerçeği olduğu gibi kabul ediniz ve kararlarınızı ona göre alınız. ben böyle yapıyorum ve artık daha mutluyum size de tavsiye ederim

Back
X