- 30 Ekim 2016
- 20
- 1
- 6
- 39
Sen zinco gaz damlasını kullan nane yada rezene yap ver canım gazı icin bide karnı doyuyormu mamasını guzel iciyormu kakasıni yapabiliyormu k.bakma cok soru sordum ama:)[/QUOT
Çok şükür düzene giriyo artık mamayı 3 yada 4saate bir veriyorum çoğunlukla iki ölçek içiyo kakasını da yapıyo gazını da biraz kasılsa da çıkarıyo karnı doyuyo beni de emiyo gaz için bişey vermiyorum annem kimyon rezene çayı yapıyo bazen onu veriyoruz bakalım kilosuna bakacağız artış normalse bu düzene devam edeceğiz bi de conformil mama çok işe yaradı diğer mamayla zorlanıyodu kaka yaparken bu arada mamaya iki üç damla zeytinyağı damlatıyorum
Teşekkür ederim hepimizin bebeği iyi olsun inşallah:)Evet cnm bebelac conformil gazli bebeklerde cok iyi hem fiyatida uygun senn icin sevindim :)
Benim oglum 9 haftalik oldu ve maalesef gaz sorunu bizdede cooook perisan durumdayiz 40 cikinca gecer diyenler oldu 40 cikti daha kotu oldu simdi 3 ayda gecer diyolar bakalim onu bekliyorum moral bozmak gibi olmasin ama bende bicok ilac kullandim halada kullaniyorum ama maalesef bizim doktorumuzdan ilac istedigim zaman verdi ama bunu sen hicbisey yapmiyorum diye uzulmemen icin veriyorum zamani gelmeden gaz sancisi gecmez dedi sanirim dogruymusBen sadece anne sutu veriyorum,benimki de gazdan uyuyamiyor. Bazen zorla uyudugunda bile ikiniyor morariyor cocuk. Sabah 6gibi kalkip 10dan once uyumuyor, aynisini aksamlari da yapiyor. Bugun 40i cikacak, son 3haftadir boyle. Ben surekli rezene, lactamil gibi seyler iciyorum, kimyon yiyorum bir faydasi olmuyor. Doktor biogaia vermisti ama o da ise yaramadi. Bugun metsil damlaya baslayacagim bakalim ise yarayacak mi.
Cok stresli bi hamilelikti benimkisi ve bende mide sornu yasamistim hazimsizlik falan sanirim birazda genetikBiraz nane kaynatip ver cnm bsy olmz iyi gelr gaz sancisinada galiba gebelikte gazli seyler cok icmissinz o yuzdendr
Ben gebelikte dunyanin ilacini kullandim, proteinden nefret ettigim halde bebege yararli diye doktorun onerisine gore beslendim, cok canim istedigi halde kola kahve cay hamburger tuketmedim. Ne bileyim cok dikkat ettim, dogurdugumdan beri de neredeyse hicbisi yiyemiyorum cocuga gaz yapiyor diye. Yinede gazli.Biraz nane kaynatip ver cnm bsy olmz iyi gelr gaz sancisinada galiba gebelikte gazli seyler cok icmissinz o yuzdendr
Canim nane cayini gunde kac kere ne kadar icirebilirimki???Biraz nane kaynatip ver cnm bsy olmz iyi gelr gaz sancisinada galiba gebelikte gazli seyler cok icmissinz o yuzdendr
Tamam bide bunu deneyim belki faydasi olur insallaaaah :) senin bebis ne kadarlik?Cok az icir cnm bir cay bardaginin yarisi falan
Ayni durumdayim, disari cikamiyorum kendim icin hicbisi yapamiyorum hergun bir sekilde aglarken yakaliyorum kendimi, bakimsiz yorgun bir kadin goruyorum aynada. Gececek insallah bebek daha rahat uyumaya basladiginda, gaz derdi biterseSabret sabret ama gecmiyor o kadar bunaldimki disari cikamiyosunuz kimseyi kabul edemiyorum sureeeekli besik salliyorum nerdeyse hergun aglamaktan basim agriyor
Allah baska bi rahatsizlik vermesin bebislerimize ama sancilarida gecsin hemen insallah dun aksam gozumu karartip annemlere gittim ayakta sallayarak belki uyur diye ama nerdeeee 1 saat sonra hemen donduk eve besigimize ama o 1 saat icinde uyusun diue neler yapmadik elde sallamalar ayakta sallamalr kucakta pispislar bide oyle bagiriyorki sanki uyumuyo diye dovmusuz gibi :) Ahhh ahhh bu analarin hakki odenmezAyni durumdayim, disari cikamiyorum kendim icin hicbisi yapamiyorum hergun bir sekilde aglarken yakaliyorum kendimi, bakimsiz yorgun bir kadin goruyorum aynada. Gececek insallah bebek daha rahat uyumaya basladiginda, gaz derdi biterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?