Bebek Beslenmesi Huysuz Bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Evet cnm bebelac conformil gazli bebeklerde cok iyi hem fiyatida uygun senn icin sevindim :)

Ben sadece anne sutu veriyorum,benimki de gazdan uyuyamiyor. Bazen zorla uyudugunda bile ikiniyor morariyor cocuk. Sabah 6gibi kalkip 10dan once uyumuyor, aynisini aksamlari da yapiyor. Bugun 40i cikacak, son 3haftadir boyle. Ben surekli rezene, lactamil gibi seyler iciyorum, kimyon yiyorum bir faydasi olmuyor. Doktor biogaia vermisti ama o da ise yaramadi. Bugun metsil damlaya baslayacagim bakalim ise yarayacak mi.

Benim oglum 9 haftalik oldu ve maalesef gaz sorunu bizdede cooook perisan durumdayiz 40 cikinca gecer diyenler oldu 40 cikti daha kotu oldu simdi 3 ayda gecer diyolar bakalim onu bekliyorum moral bozmak gibi olmasin ama bende bicok ilac kullandim halada kullaniyorum ama maalesef bizim doktorumuzdan ilac istedigim zaman verdi ama bunu sen hicbisey yapmiyorum diye uzulmemen icin veriyorum zamani gelmeden gaz sancisi gecmez dedi sanirim dogruymus Allah bebislerimize sifa bize sabir versin

Biraz nane kaynatip ver cnm bsy olmz iyi gelr gaz sancisinada galiba gebelikte gazli seyler cok icmissinz o yuzdendr

Biraz nane kaynatip ver cnm bsy olmz iyi gelr gaz sancisinada galiba gebelikte gazli seyler cok icmissinz o yuzdendr
Ben gebelikte dunyanin ilacini kullandim, proteinden nefret ettigim halde bebege yararli diye doktorun onerisine gore beslendim, cok canim istedigi halde kola kahve cay hamburger tuketmedim. Ne bileyim cok dikkat ettim, dogurdugumdan beri de neredeyse hicbisi yiyemiyorum cocuga gaz yapiyor diye. Yinede gazli.
Bizi kandiriyorlar galiba 40i ciksin gecer, 3ay bitsin gecer diye. Kostururken osurmaya baslayana kadar ugrasacagiz sanirim bu gaz problemiyle.

Tani anne olmak kolay degil:) yalan ya o 40 likla ne alakasi var cnm sabret gececektr elbetv

Sabret sabret ama gecmiyor o kadar bunaldimki disari cikamiyosunuz kimseyi kabul edemiyorum sureeeekli besik salliyorum nerdeyse hergun aglamaktan basim agriyor

Benim bebidim 5 aylik canm onnda gazi.oluyo arada bir bole yapyorum braz rahatlyo valal canimi.omrumu yiyo :)

Sabret sabret ama gecmiyor o kadar bunaldimki disari cikamiyosunuz kimseyi kabul edemiyorum sureeeekli besik salliyorum nerdeyse hergun aglamaktan basim agriyor
Ayni durumdayim, disari cikamiyorum kendim icin hicbisi yapamiyorum hergun bir sekilde aglarken yakaliyorum kendimi, bakimsiz yorgun bir kadin goruyorum aynada. Gececek insallah bebek daha rahat uyumaya basladiginda, gaz derdi biterse

Ayni durumdayim, disari cikamiyorum kendim icin hicbisi yapamiyorum hergun bir sekilde aglarken yakaliyorum kendimi, bakimsiz yorgun bir kadin goruyorum aynada. Gececek insallah bebek daha rahat uyumaya basladiginda, gaz derdi biterse
Allah baska bi rahatsizlik vermesin bebislerimize ama sancilarida gecsin hemen insallah dun aksam gozumu karartip annemlere gittim ayakta sallayarak belki uyur diye ama nerdeeee 1 saat sonra hemen donduk eve besigimize ama o 1 saat icinde uyusun diue neler yapmadik elde sallamalar ayakta sallamalr kucakta pispislar bide oyle bagiriyorki sanki uyumuyo diye dovmusuz gibi :) Ahhh ahhh bu analarin hakki odenmez

Yaa bosa dememisler cennet annelerin ayaginin altnda die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…