- 1 Ocak 2015
- 189
- 355
- 33
- 36
Eşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
İyi yanları:Kalp kırmayı istemez pişman olur,kadında kızda gözü olmayan, ahlaklı, çok yardımsever ve isterse müthiş güleryüzlü,eğlenceli.Girdiği ortamda şeytan tüyü olan sevilen,fazlasıyla mantıklı,muhakeme ve öngörü yeteneği yüksek.Temiz.Bakımlı.Vicdanlı.
Bu terazi dengesiz mi sizce de?
Benim de 5 yıllık sevgilim terazi ve anlattığına bir çok yönden benzeyen bi adam. Kesinlikle dengesiz

Ya hepsinin yanında, ahlakından kaynaklı sana olan saygısı zaten her şeyi ayakta tutuyor. Bu arada çocuğu sen istiyosan, onun ikna olmasını bekleme. Böyle tiplere emri vaki yapmak lazım. Bi şekilde uyum sağlıyorlar sonradan. Ben böyle çözüyorum, kendi bildiğimi okurum genelde, önce biraz söylenir, sonra kendi kendine düşünür mantıklı bulur, ikna eder kendini. Küçük tanrıcıklar onlar kendi dünyalarında