Huysuz Eşi Olanlar!

Ben de teraziyim, ruh hali değişmesi hariç tamamen aynıyım diyebilirim. Ama ruh hali değişkenliği çok kötü, ben de aynı durumdan muzdaribim.

Kendimce yöntem buldum, eşim olur olmaz suratı düşünce ben de suratımı düşürüyorum ya da daha büyük bir mesele buluyorum. O zaman kendi dengesizliğini bırakıp benimle ya da durumla ilgileniyor. İşe yarıyor şimdilik :KK53:

Aaaaa delimisin ben onu da yaptım.Aynen benle ilgilendi.Sonra dedi ki çocuk gibi sürekli sıkıntı yaratma vicdan yapma bana bi sorumluluğun olsun bi kendi başına ol ne böyle sıkıldım diip beni eleştirdi.Onu da geçtim.Ne surat,ne tavır takınamıosun ya o anda seni teselli edio ertesi gün sen iyi olunca öfkesini kusuo 555555 karış surat yarabbim.Sürekli kafada kurar.

ayy benim kocam bu huysuz :D canım benim ikizler burcudur o :) çocuk gibidir gece zor uyur uyuyayana kadar nazlanır , uyanmaktada zorlanır ,uyannca da nazlanır :D yemek beğenmez suratsız memnunıyetsız gıcık uyuzun teki :D hem ilgi ister hem rahat bırakılmak ister :D abuk sabuk şeylere takılır iki gün sonrra o takıldığını unutur olabilir der öylede arip huysuz bişii benimki :D :D

biz antalyda yasıyıruz yani burası çok soğuk olmaz ama benim ki üşür sureklı :D bi gün içlik vermedim buna haa iyi diye. Allahım sen misin vermeyen sabah sabah başladı söylenmeye. ben hasta mı olayım zatüre mi olayım öleyim ben sen benim hasta olmamı istiyosun :D dedim hayırdır ya biz nerde yasıyoruz :D 1 saat sonra eve geldi ballı lokma benim ki :D

ayy benim kocam bu huysuz :KK70: canım benim ikizler burcudur o :) çocuk gibidir gece zor uyur uyuyayana kadar nazlanır , uyanmaktada zorlanır ,uyannca da nazlanır :KK70: yemek beğenmez suratsız memnunıyetsız gıcık uyuzun teki :KK70: hem ilgi ister hem rahat bırakılmak ister :KK70: abuk sabuk şeylere takılır iki gün sonrra o takıldığını unutur olabilir der öylede arip huysuz bişii benimki :KK70: :KK70:

Ben ikizlerim o terazi.Ben nur nimetim bi de kendime dengesiz derdim.Bu adam beni zamanında çok mutlu etti.Ben inanamıyorum ya böyle bir hödük olabileceğine.Neler neler demiştim artık demiyorum.Elinin altındayım die mi bu eziyetin kıymet bil dedim.Şimdi demem.Seni sinirlendirmek istiyorum.Hoşuma gidiyo dio.Sen yapma bebek gbi olsan dio bişeye sinirlenip senden hıncımı çıkarsam vursam ama suratın dağılmasa yeniden oyuncak bebek gibi toparlansa suratın dio.Sonra tabiki kadına el kaldırmak acizliktir dio.Eskiden vururdum tepki verirdim.Şimdi artık komik gelio yine hallerin geldi adet günün mü diorum.O da gülüo.Kaşınıo.İyi bi kaşıcammm psikopat.:sopa::sinirli:

biz antalyda yasıyıruz yani burası çok soğuk olmaz ama benim ki üşür sureklı :KK70: bi gün içlik vermedim buna haa iyi diye. Allahım sen misin vermeyen sabah sabah başladı söylenmeye. ben hasta mı olayım zatüre mi olayım öleyim ben sen benim hasta olmamı istiyosun :KK70: dedim hayırdır ya biz nerde yasıyoruz :KK70: 1 saat sonra eve geldi ballı lokma benim ki :KK70:

Senin ki de çoookk nazlıymş...

Ben ikizlerim o terazi.Ben nur nimetim bi de kendime dengesiz derdim.Bu adam beni zamanında çok mutlu etti.Ben inanamıyorum ya böyle bir hödük olabileceğine.Neler neler demiştim artık demiyorum.Elinin altındayım die mi bu eziyetin kıymet bil dedim.Şimdi demem.Seni sinirlendirmek istiyorum.Hoşuma gidiyo dio.Sen yapma bebek gbi olsan dio bişeye sinirlenip senden hıncımı çıkarsam vursam ama suratın dağılmasa yeniden oyuncak bebek gibi toparlansa suratın dio.Sonra tabiki kadına el kaldırmak acizliktir dio.Eskiden vururdum tepki verirdim.Şimdi artık komik gelio yine hallerin geldi adet günün mü diorum.O da gülüo.Kaşınıo.İyi bi kaşıcammm psikopat.:sopa::sinirli:
geçende 10 gün küstük. hiç konuşmadık :D önceleri kendinin böyle olduğunu kabul etmiyodu. sonradan etti. ilk zamanlar üzülüyodum ağlıyodum şimdi benim de gülesim geliyo hele o bağırıken :D

geçende 10 gün küstük. hiç konuşmadık :KK70: önceleri kendinin böyle olduğunu kabul etmiyodu. sonradan etti. ilk zamanlar üzülüyodum ağlıyodum şimdi benim de gülesim geliyo hele o bağırıken :KK70:

Ha evet bi de öyle bi durum var önceden kabul etmiyordu şimdi ediyor. Biliyor ne olduğunu.Çoookk ağladım.Silkelendim.Ama bu çocuk konusunda hala ağlarım.Diğer konular umrumda değil.Neden çocuk istemio neden die.Oysa çok da sever çocukları..

Ha evet bi de öyle bi durum var önceden kabul etmiyordu şimdi ediyor. Biliyor ne olduğunu.Çoookk ağladım.Silkelendim.Ama bu çocuk konusunda hala ağlarım.Diğer konular umrumda değil.Neden çocuk istemio neden die.Oysa çok da sever çocukları..
sana benim derdim şu diyomu çocuk konusunda. acık konussan artık anne olmk istiyorum desen özlem duyuyorum desen. kazayla falan da mı olmuyo :) bizimki kaza olmustu ama iyiki olmus :)

sana benim derdim şu diyomu çocuk konusunda. acık konussan artık anne olmk istiyorum desen özlem duyuyorum desen. kazayla falan da mı olmuyo :) bizimki kaza olmustu ama iyiki olmus :)

Kazayla olacak gibi değil.O ne kurnaz o...
Çocuk deli gibi istiodu 8 ay olmadı.Bende çok kafaya takınca olmamasını beni böyle cezalandırıo istemiorum die.5-6 aydır konuyu konuşmuyoruz ama tabiki böyle kalacak değil.O yılan sa ben daha yılanım.Bi çocuk olsa çok sevecek de.Sorumluluktan da kaçıyor.Ben bilmiorum sanki.EE biz neye çalışıyoruz ben çocuğum olmıcaksa çıkayım işten eşşek gibi nie yırtınıoruz bi nesil bi evlat sahibi olamıcaksak.Ben soğan ekmekle de karnımı doyururum kimsenin kahrını çekmeden.

canım uzun sure korunup bırakınca 1 yıla kadar olmaması normal. şuandada mı korunuyo ?. yani sarhoşken yanaş :KK70: tövbe yarabbim. çocuk yapmamakla eş cezaladırılmaz ki. belki problem onda yani nerden bilicez ki. sen kendin doktora gittin mi denediğiniz süreçte ?

canım uzun sure korunup bırakınca 1 yıla kadar olmaması normal. şuandada mı korunuyo ?. yani sarhoşken yanaş :KK70: tövbe yarabbim. çocuk yapmamakla eş cezaladırılmaz ki. belki problem onda yani nerden bilicez ki. sen kendin doktora gittin mi denediğiniz süreçte ?

evet gittim doktor da deneyin daha sonra aşılamaya giderz dedi o kadar rahim filmi çektrdm mikrop kaptım boşaymış.Sarhoş olmaz o çok dayanıklı babası bile 77 yaşında sabah 5 de yürüryüşe gider sonra akşam rakısını içer bir şişe bana mısın demez.Genetik.Abisini de bunu da içki etkilemez ki eşim içkiyi de çok sevmez.Ya neresinden tutayım ne sevdiği belli ne sevmediği.

Ben hayatımda 4 tane terazi burcu insanı tanıdım. Sana hepsini anlatıcam şimdi kısaca özet geçicem.
Birtanesi erkekti flört amacıyla konuşuyordum cocuk beni delirtti resmen arkama bakmadan kaçtım ya ben böyle ne istediğini bilmeyen naptıgı ne dediği belli olmayan saniyesi saniyesine uymayan bir erkek tanımadım :))
Simdi cocugu yolda görüyorum yandan yandan kaçıyorum o kdr kendinden beni soguttu. Basta bu burcun insanı kendini insanlara cok sevdiriyor ama tanıdıkca yaka silkeliyorsunuz.

Diğeri dershanede arkadaşımdı yani böyle dengesizlik görmedim bana mesaj atardı bende cevap verirdim sonraki mesajın bana iki gün sonra atardı arardım açmazdı sonra sen bei hç aramıyorsun diye trip atardı buluşalım derdik tamam derdi ertesi gün kızdan ses seda cıkmaz sırra kadem basardı nihayetinde oda hayatımdan cıktı.

Üçüncüsü çalıştıgım şirkette müdür yardımcısı bir kızdı bir sorudugunu beş dakikada bir daha soran heyecanlı aslında bir şeyden anlamayan ama her konuda patronluk taslamayı seven arada hadsiz ne dediğini bilmeyen şaşkın biriydi. Halada onunla çalışıyorum kafayı yemezsem iyidir kurtulamadım ondan :)

Diğeri zaten gelinimiz onu anlattım :))

Yani terazi burcu diyince biri topuklarımı popoma vura vura kaçıyorum ikizlerden beterler.
Yükselen burçlarındandır o. Yoksa teraziler iyidir,hoştur,kendimden biliyorum :-)

Yemin ediyorum ufak tefek farklar dışında benim eşim böyle. Resmen nevrotik bi insan! Çabuk sıkılır, çabuk kasılır ama sıkılınca da hemen bana sarar! Çok kokay da hakaret eder! Aradan 10 dk geçsin pişman olup öpmeye başlar. Dengesiz! Saman alevi gibi! Ama işte içini bildiğin için bi süre sonra alışması-yaşaması çoook zor da olsa "o da böyle bi insan" lafının arkasına sığınıp devam ediyorsun evliliğine :)

Eşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.

İyi yanları:Kalp kırmayı istemez pişman olur,kadında kızda gözü olmayan, ahlaklı, çok yardımsever ve isterse müthiş güleryüzlü,eğlenceli.Girdiği ortamda şeytan tüyü olan sevilen,fazlasıyla mantıklı,muhakeme ve öngörü yeteneği yüksek.Temiz.Bakımlı.Vicdanlı.

Bu terazi dengesiz mi sizce de?
Valla bilemedim,iyi yanlarıda aşırı iyiymiş aslında ama size hangi taraf daha fazla yansıyor bilemem.
Ben erkeklerin değiştirilebileceğine inanıyorum,6 senelik evliyim,eşimde fazla yansıtırdı işindeki sorunları,mutsuzluğunu,kah küstüm,kah kavga ettim,kah oturup konuştum ciddi anlamda düzeltti kendini. İlk zamanlarda hiç alttan almazdı beni,ben 1 sinirliysem o 2 sinirlenir üste çıkardı,özür dilemeyi bilmezdi,şu an ben sinirliysem o susuyor,o sinirliyse ben üzerine gitmiyorum,gayet dengeli bir şekilde ilerliyoruz diyebilirim. Birbirimizi artık çok iyi tanıyoruz bununda etkisi vardır,alıştık birbirimize buda bir etken muhakkak. Kaç senedir birliktesiniz bilmiyorum ama genelde evliliğin ilk seneleri böyle çatışmalarla,anlaşmazlıklarla geçiyor.

Yemin ediyorum ufak tefek farklar dışında benim eşim böyle. Resmen nevrotik bi insan! Çabuk sıkılır, çabuk kasılır ama sıkılınca da hemen bana sarar! Çok kokay da hakaret eder! Aradan 10 dk geçsin pişman olup öpmeye başlar. Dengesiz! Saman alevi gibi! Ama işte içini bildiğin için bi süre sonra alışması-yaşaması çoook zor da olsa "o da böyle bi insan" lafının arkasına sığınıp devam ediyorsun evliliğine :)

Sıkıntı şurda.Alışıyorum zamanla evet.Ama istiyorum ki alışmayayım sevgili olduğu zamanlardaki hallere dönsün.Ama yok bence aynı evin içine girince anladık neyin noldugunu.

Valla bilemedim,iyi yanlarıda aşırı iyiymiş aslında ama size hangi taraf daha fazla yansıyor bilemem.
Ben erkeklerin değiştirilebileceğine inanıyorum,6 senelik evliyim,eşimde fazla yansıtırdı işindeki sorunları,mutsuzluğunu,kah küstüm,kah kavga ettim,kah oturup konuştum ciddi anlamda düzeltti kendini. İlk zamanlarda hiç alttan almazdı beni,ben 1 sinirliysem o 2 sinirlenir üste çıkardı,özür dilemeyi bilmezdi,şu an ben sinirliysem o susuyor,o sinirliyse ben üzerine gitmiyorum,gayet dengeli bir şekilde ilerliyoruz diyebilirim. Birbirimizi artık çok iyi tanıyoruz bununda etkisi vardır,alıştık birbirimize buda bir etken muhakkak. Kaç senedir birliktesiniz bilmiyorum ama genelde evliliğin ilk seneleri böyle çatışmalarla,anlaşmazlıklarla geçiyor.

5 senedir birlikteyiz.3,5 senedir evliyiz.Son 1 yıldır böyle.İş hayatı çocuk istemem sorumluluklar ağır gelmiş boğulmuşmuş da mış mış!!! Bir adamı fazla tanımak da iyi değil ciğerini biliorum bu iyi bi şey değil bence ya.

allah sabır versin gerçekten zor böyle insanlar
hele erkeğin de artistliği hiç çekilmiyor
hele bu devirde vala kimse padişah değil bu insanlara iyi ders vermek lazımama elimizden bişey gelmiyor

Back
X