huysuz kadınnnn

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
arkadaşlar merhaba hemen konuya başlamak istiyorum bizim binada toplamda 12 daire var bodrum kat normalde sığınak olarak kullanılması gerekirken daire olarak satılmış bu kişilerde arka bahçeye kapı açmış doğal olarak üst daireler bahçeyi kullanamıyor hatta aşağı bişey düşerse kavga çıkıyor hatta yere su damlasa bile betonu aşındırıyormuş neyse efendim bodrum katta oturan yanlız bir kadın var asla otomatik parası yatırmaz boya badana merdiven temizliği mermer yapımına asla para vermedi vermezde onun için binadakiler onun payına düşeni bölüşüp öderler
kadın gitmiş binadakileri şikayet etmiş yalan yere kapısını kırmaya çalışıyormuşuz binaca evine su döküyormuşuz binadaki adamlar da sana tecavüz ederiz diyomuş( niyeyse) binaca karakola gidip ifade verildi ki benim babam melek gibi adamdır binayı bırak mahallede herkese kızım der ayrıca bodrumada hiç inmemiş adam yani sinirden çıldırmak üzereyim bu nasıl iftiradır 60 yaşındaki adam böyle bir iftira için neden ifade versin çok zoruma gitti hazmedemiyorum
bu kadından nasıl kurtulacağız

Kadinin muhtemelen psikolojik sorunlari var.
Yok mu bir akrabasi, esi, dostu?
Bir kontrol ettirsinler.

gerçekten manyakmış....
başedilmez böylesiyle...
bırakın kendi haline...

gerçekten manyakmış....
başedilmez böylesiyle...
bırakın kendi haline...

her ay ifademi vereceğiz şimdi biz o neysede babama attığı iftira canımı çok sıkıyor babam çalışıyor zaten anca gece 3 de eve geliyor ben bile sadece hafta sonu görüyorum babamı

her ay ifademi vereceğiz şimdi biz o neysede babama attığı iftira canımı çok sıkıyor babam çalışıyor zaten anca gece 3 de eve geliyor ben bile sadece hafta sonu görüyorum babamı

sadece bana için mi söylemiş bunu...
sen "adamlar" diyince bende binada ki bütün adamlardan bahsediyosun sandım...

sadece bana için mi söylemiş bunu...
sen "adamlar" diyince bende binada ki bütün adamlardan bahsediyosun sandım...

yok hayatım binadaki adamlarla beraber yani babam ve binadaki adamlar kapısına gitmiş sana tecavüz edicez demiş sözde

siz de hiçbirşeyini ödemeyin, verin mahkemeye.. olmadı imza toplayıp siz davacı olun.. bastırmazsanız çok uğraşırsınız arkadaşım..

siz de hiçbirşeyini ödemeyin, verin mahkemeye.. olmadı imza toplayıp siz davacı olun.. bastırmazsanız çok uğraşırsınız arkadaşım..

sorma ya boşuna demiyorlar iyilikten maraz doğar diye bende geçen sene kömürlerini taşımıştım yanlız taşıyamaz kadın başına diyee kendime şimdi okadar çok kızıyorum ki

kendi haline bırakın bence normal bir insan değil bu kadın

Yaşlıysa yakında ölür p

Kadın kaç yaşında?

Ifiradan ve hak mahrimiyetinden dava acin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…