huysuz kadınnnn

Ahahahahaj:)) yapacak sadece su var bina olarak imza toplayım gönderin. Yaşlı diye vicdanınız el vermezse ayri

imza toplamayı düşünüyoruz yoksa her ay ifade vermeye mi gidicez bazende polisi getiriyor binaya sebep ıslak kazaktan aşağı damlayan su neymiş beton aşınıyormuş gelde delirme valla bu akşam ağzıma geleni yazıp kapısına bırakıcam gizlice

Bence bunu hic yapmayın direk toplayım imzayı gönderin. Yada neye kızıyorsa (haksız olarak) onu yapın

ay ne can sıkıcı gerçekten aynı bina içinde böyle sorunlar.pamukçum beyaz masayı arayın apartman yönetmelikleri ile ilgili her türlü yardımı size sağlarlar.öyle su damlada halı çırptın böyle bişey yok.siz yasaca yönetmelikte onaylanmış her şeyi yapmaya devam edin o kudursun siz neden dert ediyorsunuz.beyaz masa size günleri söyleyecektir.hangi gün temizlik hangi gün halı sirkeleme bunları apartmana liste halinde yazıp asın.gerisinide bırakın o düşünsün.alt katta oturuyor diye apartmanın sahibi değil ya.olması gerekenleri olması gereken günlerde yaptığınız sürece siz hep haklı taraf olursunuz.sen bir arayıp danış bence..

40 falan vardır

Anladım. Benim ananem de şu adamın bende göz var diyordu ama o 70 yaşında ve Alzheimer başlangıcıydı.

O zaman bildiğim kadarı ile apartmanın dış tarafına kafana göre müdahale yapamıyorsun. O kapıyı açmasını falan belediyeye şikayet edebilirsiniz.

bu kadına huysuz denmez, çirkef direkt. allah yardımcınız olsun.

bu arada kadın kiracı mı?

kiracı değil bitanem kendi evi aslında orası sığınak görünüyo ev falan değil binayı yapan adam ev diye satmış buna

Bizim binanın bodrum katında da var bu bahsettiğiniz cinsten. Binanın hiçbir giderine karışmaz otomatik parası da dahil. Ama çeneside hiç durmaz. Beddua eder sürekli çocuklara özellikle. Bir gün oğlumu balkondan baktırırken elindeki kağıttan yapılmış uçurtmayı aşağıya düşürdü. O da yan dairenin altında bizim balkonun değil yani halı yıkıyor. Gördü uçağı evinizde çöpünüz yok mu sizin dedi o çöp değil farkındaysan ayrıca çocuk elinden düşürdü atmadık dedim bu susmuyor. Başladı yok Allahınızdan bulun, bela okumaya en son oğlu elinden düşürmüş inşallah tez zamanda mezara koyup başında ağlarsın oğlunun dedi. Bende film koptu tabii o anda. Ne diyosun sen lan dedim bekle orada bir yere kaybolma aşağıya geliyorum bak bakayım o kovanın içine kafanı sokup seni nasıl boğuyorum senin başında ağlayacaklar haberin yok dedim. Bir hışımla indim kaçmış halıyı bile yerde bırakmış eve girmiş gittim kapısını nasıl yumrukluyorum ama açsana lan kapıyı aşağıdan konuşmak kolaydı değil mi diye sen kim oluyorsun da benim çocuklarıma beddua ediyorsun pislik, yırtarım senin o ağzını diye bağıryorum. Ağzıma geleni saydım hiç sesi çıkmadı açmadı da kapıyı. Birkaç gün sonra apartman girişinde karşı karşıya geldik, bunu bir kıstırdım duvar kenarına yakasından tuttum bana bak seni gebertirim bir daha çocuklarımı ağzına al bak gör ne oluyor dedim. O gün bugündür bağıramıyor. Bir kez kayınvalidemi pazarda görmüş senin gelin çok fena bana senin kafanı o kovaya sokar boğarım seni dedi demiş. Kayınvalidemde haberim var iyi yapmış sen bir daha torumlarımı ağzına al gelinime gerek kalmaz ben koparırım o kafanı demiş.

ohhhh iyi yapmışsın valla annem bıraksa geberticem kadını

kiracı değil bitanem kendi evi aslında orası sığınak görünüyo ev falan değil binayı yapan adam ev diye satmış buna

Belediyeye sikayet edin siginak olarak onaylanmis proje daireye cevirilmesi ve tapu icin izin alinmamissa baya ugrasir size saramaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…