arkadaşlar merhaba hemen konuya başlamak istiyorum bizim binada toplamda 12 daire var bodrum kat normalde sığınak olarak kullanılması gerekirken daire olarak satılmış bu kişilerde arka bahçeye kapı açmış doğal olarak üst daireler bahçeyi kullanamıyor hatta aşağı bişey düşerse kavga çıkıyor hatta yere su damlasa bile betonu aşındırıyormuş
neyse efendim bodrum katta oturan yanlız bir kadın var asla otomatik parası yatırmaz boya badana merdiven temizliği mermer yapımına asla para vermedi vermezde onun için binadakiler onun payına düşeni bölüşüp öderler
kadın gitmiş binadakileri şikayet etmiş yalan yere kapısını kırmaya çalışıyormuşuz binaca evine su döküyormuşuz binadaki adamlar da sana tecavüz ederiz diyomuş( niyeyse) binaca karakola gidip ifade verildi ki benim babam melek gibi adamdır binayı bırak mahallede herkese kızım der ayrıca bodrumada hiç inmemiş adam yani sinirden çıldırmak üzereyim bu nasıl iftiradır 60 yaşındaki adam böyle bir iftira için neden ifade versin çok zoruma gitti hazmedemiyorum
bu kadından nasıl kurtulacağız