Huzur Evi Ziyareti!!!

benguuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
4
0
36
Antalya
herkese merhabaaa..
uzuuuuunnca bir zamandır burayı takip ediyorumm birşeyler yazmasamda internetten bir şey araştırmak istesem ilk baktığım yer hep burası oluyorr ve şimdide benim bir problemim var!! aslında problem değil kafa karışıklığı desem daha doğru olur.. Malum pazar günü anneler günü ve evlatlarının huzurevini bırakıp unuttuğu bir çok anne var huzurevlerinde ve ben pazar günü onlarla olmak istiyorum ama elimde boş gitmek istemiyorum!! işte burda sizden yardım bekliyorum.. onlara giderken ne götürebilirim?? şeker çikolata lokum düşündüm ama şeker hastası vss bir çok problem çıkar diye çekiniyorum açıkcası.. bana yardım edin ne olurrrr :18::43:

keşke topluca gitme fırsatımız olsaydı..:26:
bunu bende düşünüyorum aslında ama daha önce
hiç yapmadım bu bir; bir diğeri de gerçekten bilgisizim
ne götürülebilir konusunda..belki senin sayende bilgi edinmiş olurum
kendi adıma...

Çok düşüncelisiniz.Bende çok istiyorum.Yaz tatilinde oğlumla beraber gidelim diye düşündüm.
Çiçek geldi aklıma.Yada fular.Biraz daha düşüneyim bakalım.

bugun 2 tepsi börek siparişi verdim kuruyemiş kuru üzüm tarzı şeyler aldım amaç elim boş gitmemek.. eğer bir eksikleri yada istekleri varsa öğrenip öyle birşeyler alayım diye düşündüm ama daha cazip bir önerisi olan varsa neden olmasın :44::44:

Özel huzur evi işleten bir aileye mensup olan biri olarak öneri verebilirim sanırım. Yaşlıların en çok ihtiyaçları olan şeyler pijama, terlik, iç çamaşırı, çorap ve en önemlisi hasta bezi. Devlet bir miktar veriyor ama hiç bir zaman yetmiyor o bezler. Maddi durumunuz iyi değilse birer paket ıslak mendil, peçete falan da götürebilirsiniz. Ama yiyecek götürmeyin. Hasta, yaşlı insanlar o börekleri, pastaları, üzümleri, kuru yemişleri falan yiyemezler. Genelinin ağzında diş yok zaten. Onları mutlu etmek için sizin gitmeniz, birer çiçek götürmeniz yeter. Yok onlara faydası olsun diyorsanız gideceğiniz klurumun yöneticisi ile konusup neye ihtiyaçları olduğunu sorun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sorusu olan parmak kaldırsın :)

elin boş gıtmemek fıkrı ınceliğin..

boyle bırgunde gıtme ısteğinse duyarlılığın..

kalbını görduklerınde mutlu oolduklarını göreceksın..

huzur mutluluk hüzün sevinç kalp ağrısı kalp acısı... o kadar karmakarışığım ki..onların gözlerinde ki hüzün sizi gördüklerindeki hüznün sevince dönüştüğü anki duygu hiç birşeyle anlatılamaz sanırım.. ne demeliyim ne yapmalıyım ilk anlarda gerçekten bilemedim ama sonrası gerçekten inanılmazdı.. bir gün içerisinde bir sürü insanın torunu olabilmek gerçekten süperdi.. sizlere de yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim :kkk: :nazar: :71:

benımde içimde boyle bır ıstek var..

umarım yaparım bende..

tebrıkler..ne mutlu sana..

Back
X