Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşları da yazsaydınız keşke. siz yeni mezunsanız, o yaşını biraz almışsa normal ve dengeye oturacak bir durum. 22 -23lü yaşlarda insanlarda hırs daha bir fazla oluyor. zaman ilerledikçe bu hırs azalıyor bence..
erkek arkadaşınız evi kendisi aldıysa, öyle pek de hırssız biri değil bence. bugünü yaşayan, yarını düşünmeyen bir insan ise ben yapamam öyle biri ile, ama çok hırslı biri ile de yapamam. orta karar olması en iyisi.
Ben 24 yaşındayım, erkek arkadaşım ise 30. Evi kendisi almadı ama arabasını kendisi aldı![]()
tahmin ettiğim gibi :)
araba alması da bir başarı. kazandığını boşa harcamamış işte.
para konusunda hiç öyle hırslara kapılmayın.
gerçekten de kimin ne kazanacağı hiç belli olmuyor. bekarken bir dönem bende de aynı düşünceler olmuştu. eğitimim, eşime göre daha avantajlı yönlere sahipti, ben daha iyi kazanırım sanıyordum hep. eşim de öyle hırs yapan biri değildi o zamanlarda. yine de sorun etmedim.
evin yükünü sadece bana bırakacak biri değil, sorumluluk sahibidir. az da olsa beraber hallederiz diye düşündüm hep.
sonra krizler ardı ardına gelince, özel sektörün belirsizliğini de katınca, eşim benden fazla kazandı hep... tahmin ettiğim gibi olmadı yani...
ayrıca, kendi ailemde para hep vardı ama huzur yoktu. o yüzden paranın pek kıymeti yok benim için. mutlu iseniz, sevgiliniz de sorumluluk sahibi biri ise, kesinlikle hırsı dert etmeyin. siz işinizde başarılı olmaya çalışın, gerekirse onun 3 katını kazanın. her ikiniz de bunu sorun etmezseniz, ilişkinizde yeni sorunlara neden olmaz...
siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz
inanın evlilikte sevgi, huzur ve paradan bile daha önce gelir
siz hırsınıza yükselmenize devam edin evliligin buna engel oldugunu düşünmüyormm hem para hem huzur
sorun benim hırslı olmam değil zaten, sorun onun hırslı olmaması ve bu nedenle aramızda sorun yaşanma ihtimali :) ben bu yüzden pişmanlık yaşamak istemiyorum...
Huzur,sevgi,saygı,aşk gibi kavramların paranın satın alamadığı nadir şeyler olduğunu düşünürsen hangisinin daha değerli olduğunu bulabilirsin bence.
Bu arada alakasız ama nicklerimiz ne kadar benzer öyle![]()
ama herkesin bi iş üzerinde çabası farklıdır o da bi yere gelmiş demekki yeterli buluyor ben olsam yükselmek istiyorsam çabalarım onunla konuşun böle böle yapmak istiyorum diye onun iş hayatına nasıl devam edeceğinide takmayın kendi istikbalinize bakın kendini aşaği hissederse ben seni böyle seviyorm deyin
ben üniv mezunuyum sevgilim lise terk ve pasta ustası..herkes açiktan lise okusun filan diyoo ama ben bişey demedim ona,çalışıyor ve hiçç vakti yok