Huzur sadece huzur istiyorum!

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Bıktım çevremdeki menfaatçi yalancı ve ikiyüzlü insanlardan. Başta kayinvaldem olmak üzere hepsi de benim yaşam enerjimi düşürüyorlar.Onu yani kayinvalide yi hayatımdan çıkarmıştım.yine musallat oldu başıma. Neyse dedim bana ettiği bütün hakaretlere ve haksızlıklara rağmen eşimin hatırı için onu aradım. Ama ertesi gün beni buna pişman etmeyi başardı kadın. Olayın ne olduğunu buraya yazmayayım..ama şunu diyebilirim ki onun yaptığını 5 yaşındaki çocuk yapmaz.o kadar mantıksız ve vicdansız.
Kişilik bozukluğu ve depresyon problemi olan hergün bir torba ilaç içen bir hasta var karşımda. Fakat bu hastalığını öyle güzel kullanıyor ki aklım duruyor bazen.
Hayatımda onun gibi birini hiç tanımadım.kıskanç fesat ve yalancı. Çıkarı için iftira atmaktan bile çekinmez.
Eşimde biliyor onun gerçek karakterini ama sonuçta annesi bazen ona aciyor.
Bana üstü kapalı baskı yapıyor kv ile görüşmem için. Dayanamıyorum artık. Bu sabah karar vermiştim eşimle konuşacaktım.bosanalim artık seni istemiyorum diyecektim.ama akşam eve geldiğinde bana hak verdiğini ve nasıl istiyorsam öyle yapmamı söyledi.Gündüz telde konuşurken biraz sert konuşmuştum. Geri adım attı hemen.Ama çok sürmez biliyorum.
Nasıl tahammül edeceğim ben bu entrikalar kraliçesinin yaptıklarına?
Kayinpederimde öldü..yalnız diye duygu sömürüsü yaparak oğlunu kandırıyor..herkesi kandırıyor. Ve sırf menfaat için çevresinde bana düşmanlık yapmaya hazır bir dolu insan var.Hepsini de rabbimin adaletine teslim ediyorum.Yıllarca kırıldim.üzüldüm. .Beklediğim şey artık adalet. Ve sadece biraz HUZUR!

Kocanıza zaten açıkça demişsiniz tavrında böyle devam etmesi gerektiğini bu işin bir oyuncak olmadığını söylemelisiniz kv gelincede her ne kadar kocanızın annesi olsada dayanamadığınız zaman açın ağzınızı yengemde çektti annanemden en sonunda bir yaygara kopardı şimdi gelinim canım gelinim modunda

Kaç kere denedim..hep başa dönüyoruz. Eşim ok seni anlıyorum haklısın diyor sonra birgun birşey oluyor tekrar aslında konuşsan iyi olur diyor..bense bıktım artık. .kv anlamazki bağırmaktan yaygaradan filan.hemen hasta olur acile koşar suçlusu ben olurum..başıma geldi daha önce. .

O zaman sizde kv dilinden konuşun sizinde psikolojiniz bozulmuş kocanızın hatasını anlaması için sizin bir pskiloğa gitip ilaçmi kullanmanız gerekiyor ciddi şekilde diyin yakında psikologluk olucam artık yumuşamak yok diyin

Eşin senden yanaysa takma gerisini olurmu
Boşanmayı unut sil aklından bak eşin yanında maşallah diyelim
Annesine o gitsin görüşsün annesidir yada geldiğinde mesafeli olursun en güzeli
Slm ver sohbete kalma yani

İnanin ki durum öyle zaten.stresten kalp ritmim bozuldu. Ve o kadını hayatım boyunca görmek istemiyorum.esimlede çok net konuştum ama bilmiyorum çok zor.keşke annesi değilde bi akrabası olsaydı. Siler atar kurtulurdum daha kolay olurdu.kv olunca işler biraz zorlaşıyor.

Eşin senden yanaysa takma gerisini olurmu
Boşanmayı unut sil aklından bak eşin yanında maşallah diyelim
Annesine o gitsin görüşsün annesidir yada geldiğinde mesafeli olursun en güzeli
Slm ver sohbete kalma yani
4 aydır hep öyleydi zaten ama kv de eşime iyi değilim düştüm evde kimsem yok bla bla vs duygu sömürüsü yapmış. Eşimde iş stresi yetmez gibi bu derdinde bana bıraktın destek ol diyor.denedim pişman etti kadın beni.
Şimdi eşim tamam dedi ama bilmem üç gün sonra ne olur..sonuçta annesi..

Cidden can sıkıcı bir durum umarım kocanız artık sizi anlar gitseniz bile durmayın çok fazla çünkü sizin için iyi olmuyor

Kocanla neden bosaniyorsun ki bu sebepten? Bana sacma geldi. Ayni evin icinde bile degilsiniz neden biraz tahammul etmiyorsunuz?
Hastaymis, sorunları varmis. Eger onun dediklerine esiniz inanmıyorsa kapatin kulaginizi duymayin. Bu kadar buyutmeye gerek yok..

Kocam artık tek bir hatasında bile bu evliliğin biteceğini biliyor. Çok uzun zaman çektim kv mi..çok seyer yaşattı bana.eşimde öyle. O yüzden eşimin hata yapma lüksü yok.

Eşiniz tek çocukmu ?
Düştüm kimsem yok yalnızım dediğine göre yanınızamı taşınmak istiyo acaba
Tek erkek.birde kızı var.ama kızı hiç ilgilenmez.yok yanımiza taşınmaz. Evini çok sever.o istiyor ki ben peşinde pervane olayım.
El pençe divan huzurunda olayım. .hizmet edeyim ona bakayım. Derdini dinleyeyim..
Bir başlar konuşmaya karşısındaki insan ağzını açmaya fırsat bulamaz..

Fedakarlık yada yapılan iyilikleri görebilen bir insan değildir kv..en minik bir olayda bir kalemde siler herşeyi. Hatta yanlış olan kendisi olsa..Ama O Yanlış Yapmaz. .
Buraya yazabilsem daha net olarak herşeyi eminim daha kolay olurdu anlamanız. Fakat konudan tanıyan çıksın istemiyorum.

O ölmek için önce benim ölmemi bekliyor.ödü kopuyor mal mülk bana kalacak diye..
Sanki umurumda..
Evet yalnız değilim biliyorum. Keske yalnız olsam.bi bitseler artık. .

Aynı bnm kv gibi ..
Ben mesafemi tavrımı koydum eşim ne dese desin yeter artık dedim binde bir konuşuyorum artık beni aramıyorlar aradıklarında açmadım inatla eşime şikayet ettiler bende inatla açmamaya devam ettim ve sonuç ortada..
şuan sorunlu bi hamilelik geçiriyorum görümcem aradığında ona durumumu anlattım,anneside yanındaydı ve bi geçmiş olsun bile demedi ki demesin bende bu durumda tamamen kopardım iplerimi..
Eşim halen diyor annemi ara duasını al !
Ne arıcam senin annen bi geçmiş olsun lafını çok görüyo bundan sonra bitmiştir benim için dedim onun hastalıklarında hep yanında oldum hep ilgilendim ve ben onun torununa hamileyim ya düşün artık !
Hoş ilk bebeğime hamileliğimi söylediğimdede suratı düşmüştü sevinmemişti ya neyse...
En güzeli sen bildiğini oku cnm kızı varmış o ilgilensin !

Aynen öyle yapacağım valla.eşim istediği kadar ötsün bu iş bitti..ama şu var onun yüzünden bu huzursuzluğu çekmek bile canımı sıkıyor.buna ne hakkı var bir insanın ya..kv diye mecburmuyuz her derdini çekmeye?
Eşime de dengesiz davrandığı için kızıyorum.birgun haklısın ok diyor diğer gün ah annemi arasakmi?ikisinı ana oğul ormanda bir ağaca bağlayıp kaçmak gibi fantezilerim var artık dusun) )

Kendi anneniz bile olsa takmamayi ogrenin artik şu insanlari.
Birak ne derse desin ne yaparsa yapsın gül geç.
Biliyor musun benim yanimda bana ne sozler ne hakaretler edildi. Onca insanin icinde birde.
Ben sustum güldüm resmen öylece.
Beni gördükçe daha cok sinirlendi kriz gecirdi kendini yere atti kafasini taşa çarptı bayiliyordu.
Ben hala hic istifimi bozmadan siritiyordum.
Bunu yapan calistigim yerde elemanin teki yani kendini akilli sanan herkese kendi isini yaptirmak isteyen biri.
Bu sadece 1 ornekti.
Inan bunu yap ve karşındakini sen delirt ne kadar zevkli gör bak.
Dünya kahrini cekip deli olacagina , sen deli ol dunya senin kahrini çeksin.

dediklerine katılıyorum. Aşkında benim kafaya taktığım kv değil o kadar.evet oda canımı sıkıyor ama asıl eşim. .onun bu tutarsız hareketleri. Annesine kızınca sakın arama diyor araları iyi olunca arasan mi acaba diyor..dengesiz şey. .benimde dengemi bozuyor..
Tipik ana kuzusu işte. .

Benimkide çok tilki ama yaptığı yanlış harekette yakalandı eşimde annemle konuşma dedi çünkü durduk yerde huzur bozuyorlar , kendi kazdığı kuyuya düştü , eden bulur ,kim olursa olsun sonra annesi eşiminde gözünden düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…