- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ben yine konuşmama kararı aldım. Zaten sadece bir kez konuşmuştum pişman etti..Ben ne hatalarına rağmen konuşuyorum kv ile, ama mesafe koydum, sık görüşmüyorum oğlunu gönderiyorum.
Mal mülkü kızına bıraksın o zaman.O ölmek için önce benim ölmemi bekliyor.ödü kopuyor mal mülk bana kalacak diye..
Sanki umurumda..
Evet yalnız değilim biliyorum. Keske yalnız olsam.bi bitseler artık. .
Kizim bıraksın diye kendini paraliyor zaten.arkamdan her türlü iftirayı atıp annesini inandırdı. .Mal mülkü kızına bıraksın o zaman.
Aynı bnm kv gibi ..
Ben mesafemi tavrımı koydum eşim ne dese desin yeter artık dedim binde bir konuşuyorum artık beni aramıyorlar aradıklarında açmadım inatla eşime şikayet ettiler bende inatla açmamaya devam ettim ve sonuç ortada..
şuan sorunlu bi hamilelik geçiriyorum görümcem aradığında ona durumumu anlattım,anneside yanındaydı ve bi geçmiş olsun bile demedi ki demesin bende bu durumda tamamen kopardım iplerimi..
Eşim halen diyor annemi ara duasını al !
Ne arıcam senin annen bi geçmiş olsun lafını çok görüyo bundan sonra bitmiştir benim için dedim onun hastalıklarında hep yanında oldum hep ilgilendim ve ben onun torununa hamileyim ya düşün artık !
Hoş ilk bebeğime hamileliğimi söylediğimdede suratı düşmüştü sevinmemişti ya neyse...
En güzeli sen bildiğini oku cnm kızı varmış o ilgilensin !
Ben yurt dışındayım kv zaten bayram seyran pek ciddiye almaz.buranın kültüre adamış kendini.ama kv lik yapmaya gelince tam bir turk))Size ve konu sahibe soruyorum. Bayramda nasi yapcaksiniz? Ben balayindan geldim sorunlarin icine dustum. Gorusmuyorum ailesiyle cok rahatim piskolojimi bozdu o insanlar. Iki bayram gecirdim ciddiye almadilar tek kelime etmediler bu bayram gitmemeyi dusunuyorum onlarin yuzunden esimle cok aram acildi. Hani nekadar hak versede ailemde ailem onlarida hakli goruyo. Herneyse bayramda nasi yapcaksiniz
Aslında her insandan uzak durmak lazım amaKizim bıraksın diye kendini paraliyor zaten.arkamdan her türlü iftirayı atıp annesini inandırdı. .
Buyursun mutlu mesut yaşasınlar. Bana uzak olsunlar huzur bulayım yeter.
Ben şu hayatta şunu çok iyi anladım,kıymet bilmeyen insandan uzak duracaksın.
Ben yurt dışındayım kv zaten bayram seyran pek ciddiye almaz.buranın kültüre adamış kendini.ama kv lik yapmaya gelince tam bir turk))
Ben gitmem.eşim çocuklarla gider belki bilmiyorum. .
Yok eşimin aileside burada yaşıyorlar.zaten bir annesi birde kızkardeşi kaldı. Babası vefat etti.Yurt disindayim derken esinin ailesi turkiyede mi anlamadim? Bende yurt disinda yasiyorum aileside
Evet doğru dün konuşurken bunu anlayıp geri adım attı zaten Allah'tan. .Eski konularından senin fikirlerini bildiğim için diyorum ki;
eşin zaten kendisinin yapmış olduğu en ufak bir hatadan dolayı, gözünün yaşına bakmıyacağını bilmiyor mu? ne derse desin kafan nasıl rahatsa öyle davran keşke hiç konuşmasaydın
Ben gitmeyi düşünmüyorum gidemem daha doğrusu riskli hamilelik geçiriyorum,görümcem oğluyla gelicek büyük ihtimal o gelsin severim görümcemi,ama kv ile görmek görüşmek istemiyorum çünkü bu durumda bi geçmiş olsun demesini bekledim..bu benim hastalığım problemimden çıktı ben onların torunlarına hamileyim bu kadar vicdansızlık beklemezdim ama yaptı ve kendine yaptı aslında . Benden yana olan açık kapısını kapamış oldu ...Size ve konu sahibe soruyorum. Bayramda nasi yapcaksiniz? Ben balayindan geldim sorunlarin icine dustum. Gorusmuyorum ailesiyle cok rahatim piskolojimi bozdu o insanlar. Iki bayram gecirdim ciddiye almadilar tek kelime etmediler bu bayram gitmemeyi dusunuyorum onlarin yuzunden esimle cok aram acildi. Hani nekadar hak versede ailemde ailem onlarida hakli goruyo. Herneyse bayramda nasi yapcaksiniz
Her hatırlattığında sende ne kadar net olduğunu göster pes eder belkiEvet doğru dün konuşurken bunu anlayıp geri adım attı zaten Allah'tan. .
Sırf eşime üzüldüğüm için konuşmuştum aslında. Onun kafasını çok şisiriyor bir telefon ediyor adamın işinin arasında sürekli kendi sorunlarını anlatıp duygu sömürüsü yapıyor. En az bir saat konuşur buarada))
Yani onun üzerindeki stresi alayım diye konuştum ama pişman etti.eşimde bir kez konuştum diye devamını bekledi. Arada yine hatırlatmaya kalkacak bana konuş onunla diye biliyorum. Ama ben artık dayanamıyorum.
Çok netim bu konuda unut bunu dedim.bakalim ne olacak..
Aynen))neden kavga etti benimle yazsam gülersin. Eşinden yani kp den nefret ediyor.adam ölmüş hala nefret devam ediyor.onun mezarını ziyarete gitmiştim. Bu yüzden bana söylemediği laf kalmadı kv nin.!Her hatırlattığında sende ne kadar net olduğunu göster pes eder belki
Senin kv düşman başına valla
Yuh diyorumAynen))neden kavga etti benimle yazsam gülersin. Eşinden yani kp den nefret ediyor.adam ölmüş hala nefret devam ediyor.onun mezarını ziyarete gitmiştim. Bu yüzden bana söylemediği laf kalmadı kv nin.!
Yani dediğin gibi düşman başına bu kadın. .
Hah işte problem bu gerçekten. Dediğin gibi silerim kv yi ama kafaya takmadanda duramam.konuşmasam bile biryerden lafları kulağıma geliyor. Deli oluyorum.3 günlük dünyada tatlı canını üzme! ben bazı bayanlara bayılıyorum kafaya takmaz,kendiyle meşgul hayatı dolu dolu yaşayan ancak bende mükemmeliyetçi biriyim saygısızlığa gülüp geçemiyorum keşke biraz umursamaz olsan,duymasan...
Sağlığını düşün kimse için kendini üzme 3.şahıslar içinde evliliğini zedeleme değmez, kv ile ilişkini kes yeter olabildiğince resmi ol....
Normal değil zaten.ve yaptığı herşeyi karakteri moktan olduğu için yapıyor. Fakat hastalığının arkasına sığınıyor her defasında. .eskiden yerdim.artık yemiyorum bu onu deli ediyor.Yuh diyorum
Normal bi insan olsa zaten mutlu olurdu ziyarete gitmene
Nasıl bir düşünce bu yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?