Huzur vermeyen iş arkadasim

Kesinlikle ve insanda huzr kalmıyor bazen

Tavrı mühim bir velinin öğretmenler odasında herkesin icinde elini dizime koyarak müdüre biz bu hocahanımdan çok memnunuz... tarzında birşeyler söylemesi ile azaldı. Sonra da tayinim çıktı. Ama çoğu iş ortamında bu tarz kişiler olabiliyor. Arkadaşın dediği gibi her şeyinizi tam yapın. Sınıfınıza vaktinde girin. Sene sonuna doğru özellikle bunlara dikkat edin.

Yok kesinlikle ben kimseye sır vermem aram diğer hocalarla iyidir ama o arkdaşın derdini bir türlü cozemyrm

Hocam bende onun gibi çirkefleşmeyin okulda yalın bir öğretmen arkadaşım benzer sorunları yaşadı ve idare hasız olmasına rağmen diğer taraftan oldu ve tutanak tutuldu bence siz hanımefendi tavrınızı koruyun siz kazanırsınız o da kudursun sizi kuyuya çekemediği için çünkü böyleleri aşağı çekmek ister

Hep susuyorum zaten ama müdürü de doldurmuş bana resmen öyle hesap sordu ki şok oldum

Bence siz bir şey yok gibi davranın ona da çünkü siz tepki alırsınız her şeyde sizi öne sürerler dikkat çekmeyin ki olaya tepki vermediğiniz için zaten cevap alamıyoruz deyip bulaşmazlar size

Mudurmu bakıyor bu işlere okullarda Allah Allah daha neler duyucaz paçozdan öğretmen yapmışlar böyle olmuş bende öğretmenleri edepli hayali bişey sanirdim

Bütün öğretmenleri genellemesek " BEN DE ÖGRETMENLEİ EDEPLİ HAYALI SANIRDIM" ne demek? Bir kişinin edepsizligini bir meslek gurubuna yıkamazsınız! İnsanın olduğu her ortamda elbet böyle tipler çıkabilir. Ama bu herkesi aynı değerlendirme sebebi değil asla.

Yani bazen istisnalar çıkıyor dediginiz gibi

Müdürün bu tarz şey için sizi çağırıp sorması çok çirkin. Ona neymiş pardon??

Susma. Tek söyleyeceğim şey sana susma! Hakkını savun o bir şey mi dedi sende bir şey de. Deli mi ne yahu birde böyle tipler yüzünden mobbinge maruz kalıyoruz. Hasta ruhlular.

Acaba müdürle de mi muhabbeti kessem

Ay hayır sakın. İdarecinizle de aranızı iyi tutun. İyi tutun ki sizin karakterinizi anlasın, yeri gelince yanınızda olsun. Seviyenizi koruyun. Bu tarz insanlar daha çok çirkefleşmeye yatkın tipler. Arkadaşlarınızla aranızı iyi tutun. Görevlerinizi yerine getirin. O insanı da yok sayın. Kafanız dinlenir, o da konuşur durur. İş hayatı heryerde böyle maalesef.

Mudur ama eski hocalar olduğu için ağzımı açmasam da taraflı davraniyor

Onu bunu bırak da kaç puanla atandin nereye atandın mülakatlara girdin mi iyi atanmissin buna odaklan atanmak isteyen bir sürü öğretmen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…