Huzurlu Bir Ailem Yok,Çok Mutsuzum :(

misafir45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
11
1
36
Manisa
Merhaba,,
Nerden başlayacağımı bilemedim,bi ordan bi burdan bişeyler anlatıp toparlıcam inş..
Çok sinirli ve kindar bi babam var..Teyzelerimi,eniştelerimi vs vs kısacası annemin tarafından hiçbir akrabamızı sevmiyor,hiç biriyle konuşmuyor.Zaten ben babamı bildim bileli böyle ve bu duruma alıştık.Ama beni üzen şey son 1 aydır babam anneme çok kötü davranıyor.Sürekli laf sokup,küfür edip,ters konuşup annemi üzüyor.Bazen de iyice abartıp annemle hiç konuşmuyor,bizimle yemek yemiyor,odasını ayırıyor..Son zamanlarda komşularımıza da ters davranmaya başladı.Şuan ilçede oturuyoruz ama şehir merkezinden ev aldık ve bu ay içinde taşıncaz.Taşındığımızda burdaki tüm tanıdıklarımızla ilişkilerimizi kesmemizi istiyor.Hiç birini tanımayacaksınız diyor.Geçenlerde kendi kendine hastaneye yatıp tedavi olmaya karar vermiş ama siciline yazılır diye vazgeçmiş.Evde hiç huzurumuz yok,bize hakaret etmeye başladı ve sürekli kavga edecek basit nedenler arıyor...Her saniye dua etmekten kafayı yemek üzereyim psikolojim çok kötü derecede bozuldu biri hapşırsa ödüm kopuyor zıplıyorum.İçimde sürekli korku var ve sürekli dua ederek rahatlamaya çalışıyorum.Ayrıca namaza da başladım.Ama ben dua ettikçe herşey kötüye gidiyor.Farkındayım bu çok saçma her dua hemen kabul olacak diye bişey yok ama artık dayanamaz hale geldim.Annem 4 gün önce hastaneye yatmıştı(şekeri ve kolestrolü yüksek çıkmış)bunun tek sebebi babamdır.Hasta kadını hastanede bile üzmeyi başardı çünkü.

Çok uzattım ama gerçekten kötü durumdayım,abim başka şehirde çalışıyor.Kızıp gelmesin diye ona da birşey anlatamıyoruz çünkü babamla arası zaten iyi değil.

Kendime zarar vermekten korkuyorum.En çok da anneme üzülüyorum bugün hastaneden çıktı ve babam onunla konuşmuyor...

Lütfen yardım edin ağlamaktan bıktım :(

(Bugün doğum günüm ve ne annem ne de babam doğum günümü hatırlamadı.85 yaşındaki dedem bile arayıp doğum günümü kutladı.Millet doğum gününde eğlenir kafasını dağıtır ama ben sabahtan beri odamda ağlıyorum) mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

abin yalnız yaşıyorsa bi süre onun yanına gitseniz.belki babanızda hatasını anlar tedavi olmayı kabullenir.ne desem bilemedim allah yardımcın olsun annenizede sizede sabır versin rabbim

abin yalnız yaşıyorsa bi süre onun yanına gitseniz.belki babanızda hatasını anlar tedavi olmayı kabullenir.ne desem bilemedim allah yardımcın olsun annenizede sizede sabır versin rabbim

Abim yalnız değil,lojmanda birkaç arkadaşıyla beraber yaşıyor..
Yine de teşekkür ederim düşündüğünüz için :çok üzgünüm:

nerden anlatsam ki bilemedim.
bak tatlım ben 17 yaşıdayım yaşını bilmyorum ama bne öyle çok kötü şeyler yaşadım ki babamdan yana evimizde güldüğümüz hiç olmazdı o da aynı böyle küfr küfür dayak eziyet yapmadığı şey yoktu . hem üstüne bie alkol bağımlısydı evimizin rızkını yiyip bitiriyodu annemi döverdi çok biz küçükken yorganın altında saklanırdık abimle ama o sesleri hiç unutmadım yapma yapma diye bağrırıdı annem ya çok uzun çoook anlat anlat bitmez zaten inandrıcıda gelmz. biz büyüdük artık yorganın altına saklanamıyroz . şimdi dyağı biz yiyirouz. gerçekten kötü ve hasta babam hastalığını yazmıcam olurda okur biri anlar sonra ben olduğumu . ama halk dilinde deli dyibiliriz. annemin bi sürü akbarbıs war ama kötü gün gelince hepsi uzak neyse.. uzar bu böyle bu sene ben ygs girdim ygs ve lys. babam öyle dleirdi öyle hastalandı ki kendini kaybetti yapmadık ezyt kalmadı dövdü sövdü ne kadar paramız warsa hepsini yedi we borç yaptı koskoca adam 56 yaşında we kimse ona bişy demiy rıızkımızı içki masalrında yedi. bide beni düşünün kızlar biricik abm dershane taksitlerini çok zor ödedi hemde çok zro sürekli atmakla dehit ettiler bizi. bn sabhaçıydım sabha erkenden okula gidiyordum tamam alışmıştm belki hep aynı babam nasılsa ama dua etmiştm senenin başında nolur allahım bu yıl delirmesin die ama olmadı 10 kat beter delirdi. sınav git gide yaklaşıyordu bn evde yemek bile yiyemyordum kavgadan bıçakla saldırdı bize bıçak... hava çok soğuk tu bikere dershenden gelmiştim hepmizi dövdü kednimi sokağa atmıştım arabanın arkasında titiriyodum o soğukta ... içimden diyodum ki benm ne eksiğim var o p,,lerden benm babam neden iyi değil? neden ben sıcak evimde oturup karnımı doyurup ders çalışıp uyuyamıyorum neden ben it gibi sokakata bu soğukta açıım ? neden? bu sorular beynimi yiyordu .alışmam lazımdı her sene aynı hep böyle delirmediği zamanlarda da küfr kavga laf .. ama engel olamıyrodum kendime . zaman geldi zamn geçti ders çalışmama rağmen dershanede hep 1. gelyordm çnkü dersleri iyi dinlyorum bi kaç ay dan sonra babamın hastalığı noram seyrine dönmüştü kötünün iyisi olmuştu yine ama çok şeyler yaşadm bi türlü ders çalşamıyrdum bunlar çok azı bu sene yaşadıklarımın neyse zman geçti sınvalr bitti sonuçlar açıklandı öyle bi puan yaptım ki ben ( yazmıcam buraya çnkü anlaşılablir ben olduğum ) kimse inanamad annem bile öyle ağldım ki o puana dedim ki adalet war evet waarr Allahın adeleti dershaneye süslü püslü gelen o motor kızlar kazanamadı hani o babalarının köle olduğu kızlar ama ben öğrtmen olacam kazandm gidcem . (bu da ayrı bi şeydi yollamıcam seni diye bana kan kusturdu her gece ağlattı onn yüzünden 1 hafta 5 k,lom gitti ama sonuç ne olursa olsun gitmeliyim ) sana tek bi tavsiyem var Allahın adeleti büyük bu dünyada olmadı öbür dünyada ama bu dünyada da oluyor. bilmyorum okuyormusun kendi haytını kurmanı öneririm o ders çalış duada et . okumuyorsan da iş bul çalş paranı at bankaya birksin annenide alır gidersin hiç düşünme kendime zarar weirim diye o wersin sana ne ki ? bn bu yaşadıklarımıa rağmen dış görünüş olarak mutulum neşeliyim herkes yerimde olmak istyor ama görntü itibaryla evet içimde çok fırtınar kopuyor ama unutma yolumuza her ne çıkarsa çıksın içimizde fırtınalar kopsada hep bi seçeneğimiz vardır. ben yolumu buldum dua edicem sana kaderdaşım sende bulasın sen de bnm için dua et.e pes etme son 1ay demiştin sanırım 1ay ne ki ben 3 yaşından beri böyle babam . senden kötü durumda olanları düşün ve pes etme ağlama bu da senin imithanın

canım öncelikle doğum günün kutlu olsun...opuyorumnanaktan
inş bundan sonra huzur dolu bir hayat geçirirsin...

baban konusuna gelince hastaneye yatıp tedavi olmak istediğini söylemişsin gerçekten babanın bir rahatsızlığı yani psikolojikmen bir rahatsızlığı olabilir....
sanırım baban çalışmıyo ve evde olmanın verdiği sıkıntı yada kendini huzursuz edebilicek ama size anlatmadığı bazı sorunları olabilir...
çünkü benim arkadaşımın babasının ciğerlerinden sorunları vardı üstelik 35 yaşındaydı ve bu yüzden eve kapanmak zorunda kaldı..arkadaşıma ve annesine çok kötü davranıyodu...arkadaşımda babası yüzünden çok kötü günler yaşadı ve sonunda onu kaybetti...babası öldü yani..şimdi keşke bana bağarsada kızsada dövsede yanımda olsa diyo...
yani sabır ve şevkat bebeğim durumundan haberdar et beni..dertleşmek istediğinde ben burdayım

Doğum günü kutlu olsun a.s.

Aynı şeyleri bizde yaşadık en sonunda ben patlamıstım babama.
Bizde alkolde vardı.
Birgün actım agzımı yumdum gözümü yeter dedim git artık yeter. (Kardesım yoktu benım tek cocuktum annem babam bendim. Babam calısmıyordu annem çalısıyordu.
Sürekli kavga cıkarıyordu.
Diken üstündeydim resmen.
O gün ben patladım. Ve esyalarını alıp cıktı evden sok olmustu..

Annemle beraber yepyeni hayata baslamıstık.
Bosandılar o sekilde..

ah vanım benim huzursuz bir aileye saihp olmak kötüdür..öyle iyi bilirim ki..ben küçükken babam alkol alırdı..annemi çok döverdi hatırlarım..bir gece bulaşıkları yıkamadı diye nasıl dövdüyse sesine uyanmıştım..o günden beri bulaşıkları ben yıkarım:S sonra babam alkolü bıraktı daha iyi bir insan oldu bu seferde annem sapıttı artık bizimle evle hiç ilgilenmez oldu..belki çalıştıgında belki başka sebeplerden..ama kavgalar dinmedi aksine daha kötü oldu..onsenedir de birbirleriyle hiç konuşmazlar..hoş konuşsalarda sonunda multaka birbirlerinin bogazına sarılırlar..ayrı masalarda yemek yerler..düşün mübarek ramazan ayındayız ve ben iki ayrı iftar iki ayrı sahur sofrası hazırlarım..b,r ara boşanıyoruz dediler çok şükür biraz olsun huzur bulacaz dedik sonra babamın vicdanı tuttu barştılar..ama herşey yine aynı..bu kadar yıldır evden ne kavga ne gürültü eksik oldu..o korku durumunu öyle iyi anlıyorum ki anlatamam..annem veya babam bir şey dedigi an kavga çıkacak diye ödüm kopardı..bu durum bizi öyle etkilediki şimdi kardeşlerimden biride bana karşı nefret dolu..inanılmaz baskıcı..evde rahat dolaşamaz oldum..tv izlerken bile neyi yanlış anlayacakta üzerime saldıracak diye bekliyorum..korkumdan sokaga ible çıkamıyorum..aşırı bir sevgisizlik hakim evimizde..dua etmen güzel bir şey..ama inanarak et..ve şunuda bil bir şey düzelmiyorsa bile bu senin kötülügün için degil iyiligin içindir..bir hadisi şerifte buyurulur ki..(Mümin duâ edince, Allahü teâlâ, Cebraile, Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme! Facir, [günahkar] duâ edince de Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir. buyurur.)

babanın tüm bu davranışlarını kasıtlı yaptığını sanmıyorum, psikolojik bir rahatsızlığı olabilir ki zaten kendisi de tedavi olmak istemiş bir ara.
bu kadar çok üzülüp kendini yıpratma.
dışarıda binlerce evin ışığı yanıyor şu an ve o binlerce evde binlerce sorun var.
eğer herkes senin gibi canına kıymaya cesaret edebilseydi yerler balkondan atlamış insanlarla dolardı.
ki sen intihar edince hiçbir şey düzelmeyecek, onca zorluk içinde hasta olan annen bir de senin acınla kıvranacak.
ne dersen de ne kadar kızarsan kız o senin baban, sana hayat veren insan.
biraz daha sabırlı davran ve bir an önce babanı tedavi için ikna etmeye çalış.
bu arada kafanı dağıtmak için kendine bir part time iş edinebilirsin, hem evden bikaç saat uzaklaşmak evde yaşananları biraz olsun unutturabilir.

Teşekkür ederim arkadaşlar.Benden daha kötü şeyler yaşamışsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet babam çalışmıyor bu olanlarda biraz da bunun payı var.Emekli oldu ve malum emekli maaşıyla herşeye yetişemiyor bu sebeple sinirini bizden çıkarıyor.3 aydır iş arıyo ama emekli bi insanı kim işe alır ki..
Kendime zarar vermek derken intihar etmekten bahsetmiyorum kesinlikle bunun salakça bişey olduğunun farkındayım ve inanın ki yaşıtlarımdan 10000 kat daha olgunum(bu arada bugün 18 oldum)

Herşeye rağmen annemi mutlu etmeye çalışıyorum ayrıca benim de hastalığım var doğuştan kalp hastasıyım 2 yıl önce ameliyat oldum..

Babam benim hastalığımı bile düşünemiyor 48 yaşında adam ama ben ondan daha olgunum.Böyle devam ederse son çare hastalığımı kullanmak olucak,bunu yapmak istemem ama o bunu hakediyo..

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.Hepiniz için dua edicem :a015:

Canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Bir çıkış yolu bulmaya çalışmak en mantıklısı.

Abin ne iş yapıyor?

Annenin herhangi bir geliri var mı?

Senin ünv gibi bir durumun var mı?

Bunları bir yaz da öyle yorumlucam konunu.

Ve doğum günün kutlu olsun !

canım durumuna gerçekten çok üzüldüm.ama bu senin suçun değil bunu biliyorsun değil mi?babanın kendisinin de farkında olmadığı ciddi bir psikolojik rahatsızlığı olabilir.hem hayat şartları o kadar zor ve acımsız ki insanlar sapıtabiliyorlar.babanın huyuna gidip ona sevgi gösterip bi şeyleri belki de düzeltebilirsiniz.hoş o böyle davranırken pozitif olmaya çalışmak belki çok zor.ama bunun tedavisi bu.sanırım babanın bu kadar kindar olmasında bir sevgi ve güven eksikliği de yatıyor olabilir.birbirinize kenetlenmekten başka çareniz yok.nolursa olsun yine de baban.sana bir şey olsa yüreği yine de sızlar.bazı insanlar dışarıdan çok sert sinirli gözükebilirler.bir eksikliği bastırmak için kullanırlar bunu da çoğu kez.sana önerim çok olgun davranıp çok güçlü olman.o sizi itse bile sen yine de sevgi göster.onu anlmaya çalış ve anladığını ona hissettir.sevginin karşısında hiç kimse duramaz.biliyorum söylediklerim sana çok zor gelecek.bir nevi psikolog olacaksın.ve bunu sabrınla başaracaksın.kendini de suçlama.herkesin başından türlü türlü sıkıntılar geçiyor.seninki de geçecek.yeter ki inan ve çok güçlü ol.sevgiler gönderiyorum sana:)

Canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Bir çıkış yolu bulmaya çalışmak en mantıklısı.

Abin ne iş yapıyor?

Annenin herhangi bir geliri var mı?

Senin ünv gibi bir durumun var mı?

Bunları bir yaz da öyle yorumlucam konunu.

Ve doğum günün kutlu olsun !

Abim turizmci ve bodrumda çalışıyor...
Annemin bi geliri yok.
Ben daha lisedeyim.(ameliyat sebebiyle ara vermiştim 1 yılım boşa gitti)
Teşekkürler a.s.

canım durumuna gerçekten çok üzüldüm.ama bu senin suçun değil bunu biliyorsun değil mi?babanın kendisinin de farkında olmadığı ciddi bir psikolojik rahatsızlığı olabilir.hem hayat şartları o kadar zor ve acımsız ki insanlar sapıtabiliyorlar.babanın huyuna gidip ona sevgi gösterip bi şeyleri belki de düzeltebilirsiniz.hoş o böyle davranırken pozitif olmaya çalışmak belki çok zor.ama bunun tedavisi bu.sanırım babanın bu kadar kindar olmasında bir sevgi ve güven eksikliği de yatıyor olabilir.birbirinize kenetlenmekten başka çareniz yok.nolursa olsun yine de baban.sana bir şey olsa yüreği yine de sızlar.bazı insanlar dışarıdan çok sert sinirli gözükebilirler.bir eksikliği bastırmak için kullanırlar bunu da çoğu kez.sana önerim çok olgun davranıp çok güçlü olman.o sizi itse bile sen yine de sevgi göster.onu anlmaya çalış ve anladığını ona hissettir.sevginin karşısında hiç kimse duramaz.biliyorum söylediklerim sana çok zor gelecek.bir nevi psikolog olacaksın.ve bunu sabrınla başaracaksın.kendini de suçlama.herkesin başından türlü türlü sıkıntılar geçiyor.seninki de geçecek.yeter ki inan ve çok güçlü ol.sevgiler gönderiyorum sana:)

Dediklerinizi anlıyorum hayat gerçekten zor ama bunun suçlusu biz değiliz ve acısını bizden çıkaramaz.Herşeye rağmen iyi davranmaya çalışıyorum çay ister misin çerez ister misin falan sürekli suyuna gidiyorum ama bana bile yüz vermemeye başladı böyle yapınca da sinirlenip çaydanlığı kafasına patlatasım geliyo :oklava:
Dün gece çok hastalandım gidip hastayım bile diyemedim sabaha kadar ağladım senağlama:çok üzgünüm:
İnşallah en yakın zamanda atlatırız bu günleri...Yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.

yeni yaşın inşallah güzellikler getirir sana,
senin şu an için yapabileceğin en iyi şey derslerine sarılıp güzel bir üniversite kazanmak bence,
ne kadar çabuk ekonomik özgürlüğünü elde ettin o kadar çok rahat edersin.
hem sen para kazandığın zaman da babanın davranışları değişecektir diye düşünüyorum.
sonuçta babanın bu asabiyetinin arkasındaki en önemli neden geçim sıkıntısı.
ayrıca bence babanın bu davranışlarından abine haber vermeyerek doğru yapmıyorsunuz, sonuçta sizin çektiğiniz sıkıntıları o da bilmeli. belki maddi ve manevi olarak bir yardımı dokunabilir sizlere.

cnm bnm dogumgunun kutlu olsun ınsallah bu yıl sana cok buyuk sans mutluluk getırır..senı cok cok ıı anlayanlardan bırı de benım.bızım evde de huzurlu gecen gun sayısı o kadar azdır ki..nası kafayı yemedim sasıyorum.ben de cok agladım tepindim anneme bosan diye yalvardım ama hıcbırı ıse yaramadı..bazen yapılcak bısey olmuyo ne yazıkkı elıne ekmegını alıp o evden cıkmadıgın surece uzgunum ama pek rahat yuzu gorcegını zannetmıyorum ben delı gıbı calısıyorum okulumu bıtırmeye calısıyorum sen napıyosun kac yasındasın bunları da soyle bze olur mu?
ben de ole kotu seyler oyle agır hakaretler yedımkı babamdan ki hiç bi suçum olmadı hiç bi zaman bu konuda içim oyle rahatki...anlattıgın ozellıkler aynı benım babamı anlatıyo babamda aıledekı herkesle küs halalarımla amcamla dayımlarla..sımdı arkadaslarıyla da kusmeye basladı bir bir.ne zaman aklı basına gelır bılmıyorum etrafında kımse kalmadı zaman mı acaba??
sen dua etmeye devam et.yasadıklarının hepsını yasadım bende sureklı dua ettım ettım hep daha kotu seyler geldı basıma sonra ınancımı kaybettım bı sure artık sureklı ısyan edıyodum oylesı cok daha kotu allahım benı affeder ınsallah.sonra bıgun aklım basıma geldı dua etmeye devam ettım ınancını kaybetme cnm bnm.gelecegıne yatırım yap ıcıne dön baska seylerle ugras onları duymamaya calıs
cok ama cok zor bılıyorum ama yapcagın en mantıklı sey bu.aılemden bana kalan en buyuk mıras sanırım asırı sinir ve tahamul edememe durumu oldu mesela ben bunları torpulemeye calısıyorum cok agresıf bı ınsan oldum bunu cozmeye calısıorm bu hayat senın herseyden ıı bısey cıkarmaya calıs bu acılar bızı cok guclendrcek ve ılerde cok saglam bı aıle kurmamızı saglıcak bole dusun olur mu cnm bnm...iiki dogdun hersey istedıgın gıbı olsun...

Abim turizmci ve bodrumda çalışıyor...
Annemin bi geliri yok.
Ben daha lisedeyim.(ameliyat sebebiyle ara vermiştim 1 yılım boşa gitti)
Teşekkürler a.s.

Dediklerinizi anlıyorum hayat gerçekten zor ama bunun suçlusu biz değiliz ve acısını bizden çıkaramaz.Herşeye rağmen iyi davranmaya çalışıyorum çay ister misin çerez ister misin falan sürekli suyuna gidiyorum ama bana bile yüz vermemeye başladı böyle yapınca da sinirlenip çaydanlığı kafasına patlatasım geliyo :oklava:
Dün gece çok hastalandım gidip hastayım bile diyemedim sabaha kadar ağladım senağlama:çok üzgünüm:
İnşallah en yakın zamanda atlatırız bu günleri...Yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.

Abinin yanına gidin dicem de nasıl gitceksiniz daha okuyorsun. Okul değiştirme falan zor olur şimdi senin için. En güzeli kendini derslerine ver ve güzel bir üniversite kazan. Sonra da bulunduğun şehri terket. böylece okumak için mecburiyetten uzaklaşmak zorunda kalcaksın zaten.Kimse de bişey diyemez sana. Annen de yanına gelir işte. Ohh mis gibi yaşar gidersiniz. Bunun yanında part time iş bakarsan az çok bi paran olur kenarda,rahat edersin ilerde.

Allah kolaylık versin canım

hayırlı yaşların olsun üzülmekte kızmakta çok haklısın ama ne kadar kötü olursa olsun baban o senin bendede senin anlattığının bin katı olanı var ama yapıcak bişi yok inan bana kendini yıpratmaktan başka bişi geçmez eline kimseyi değiştiremezsin hiç kimseyi huyu öyle öylede devam edicek yaşadığı müddetçe kendi kendinin terapisti ol sakinleştir kendini bi kavga anında tartışma sırasında ilgilenme duymamazlıktan gel umursama stresini dağıt ilgi alanları bul kendine içinde olayları büyütüpte kendini yıpratma niye neden deme çünkü cevapları yok allah sana sabırların en büyüğünü versin senin imtihanında bu sanırım

Hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim a.s.
Uzun zamandır siteye giremedim işler yine karıştı.Geçen hafta babam anneme köye gidin ben de bi süre yalnız kalayım demiş kalktık köye gittik.2 gün sonra aradı gelmiyor musunuz diye.Ertesi gün döndük dönmez olaydık yine aynı surat.Madem sinirin geçmedi (ne sinirmiş arkadaş!) ne diye arıyorsun?? Neyse biz döndük 2-3 gün sonra abim geldi.Babamla konuştu falan ama nafile adam laftan anlamıyor ki..İşleri yoğun olduğu için dün abim geri döndü.Yarın bayram ve babam bu eve kimse girmeyecek diyor.Tonla akrabamız var bayram günleri biri gider biri gelir evde oturacak yer bulamayız bu haldeyken o kadar insanı kapıdan çevirmek insanlığa sığmaz.(şehir vermek istemiyorm)Dedemlerin yanına gidelim dedik olmaz dedi uzaklaşsak ne güzel olacaktı aslında..Abim hastaneye yatırayım seni demiş onu da kabul etmedi.Evde herkes ayrı odalarda yaşamaya başladı.Yarın bayram ve annemle ikimiz ne yapacağımızı bilemez halde oturuyorz :(((

kendine sakın zarar verme yasakkelime çünkü değmiyo bu olaylar bizim evdede yaşandı bi ara bıçak bilklerime deyip deyip kaçtı böyle fikirler aklımdan çok geçti ama anneni düşün böyle bişey yaparsan kadın daha kötü olur ve ben iyiki de öyle bişey yapmamışım şuan herşey yolunda çok mutluyuz siz de mutlu olucaksınız inan bana üzme kendini lütfen:çok üzgünüm:

Her şey düzeldi :1shok::1shok::bbo::uhm: Bi insan bu kadar mı dengesiz olur ya ? Hiçbir şey yapmamış gibi bizimle yemek yiyor,espriler yapıyor.. Allah herkese akıl fikir versin..

Tekrardan herkese yorumları için teşekkür ederim,gerçekten yükümü hafiflettiniz zemuszemus :3:
a.s.
:enbuyukkk:

Back
X