- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
Öncelikle doğru adamı bulursan yaşın önemi yok ama acele giden de ecele gider bunu unutma. Bir de aramaktan vazgeç. En güzel şeyler hiç ummadığın zamanlarda karşına çıkar çünkü.. Hayırlısı de, Allah'a bırak. Evlenmek istiyorum deme, Rabbim doğru zamanda doğru insanla karşılaştırsın de. O kişi karşına çıktığın da da uzun uzadıya bir flört dönemi yaşamadan, deneyip tartmadan evlilik kararı alma. Yoksa dediğim gibi acele giden ecele gider. 21 yaşındasın okuyor musun, çalışıyor musun ne yapıyorsun bunu da sormak istiyorum ? Evlilik için şartların ne kadar uygun.. Bende 22 yaşındayım. 3 yıldır bir sevdiceğim var. Okulumu bitirdim hayırlısıyla. Bunca yıl şartların olgunlaşmasını bekledik, daha yeni evlilik kararı aldık. Yakında da düğünümüz var kısmetse. İşin başı da sonu da sabır bunu asla unutma..Henuz 21 yasndayım cok erken biliyorum ama evlenmek istiyorum yuvam olsun beni cok seven bi esim olsun istiyorum 9 ay önce haytmın askı dedigm erkek tarafndan terkedildim unutmaya basladm ama simdide kimse icime sinmiyo nasıl evlenicem bu sekilde. Konusurken icimde kıpırtı olmuyo 4 kisiyle tanıstm hepsi hüsran. umudum tükenmeye basladı ondan baskasnı sevip evlenemicem gbime geliyo