- Konu Sahibi kimbilirkim
-
benim de yardima ihtiyacim var.5 ylik evliyim ama henuz 2 aydir birlikteyiz.almanyaya geldim.esimin anne ve babasiyla dubleks evde yasiyorum.su an hic mutlu degilim.esimin annesi hep bir sorun cikarir durur ben pek konusmuyorum diye.onceler anne baba demiyorum diye cok takiliyordu,bu aralar azaldi.canim biseye skilsa sen niye gulmjuyorsun der.esim de tatli dilli olmadgimi soyluyor.ben ikide bbir annesini simartliyim ona gore.surekli guler yuzlu ol,maliyim.hic sorun cikarmamaliyim.annesi nasil isterse oyle davranmaliyim acik konusmak gerekirse.birakip gidecektim nerdeyse;ama esim birakmadi.ustune beni suclu cikardi ve benim kendim gibi davranmadigimi soyledi.esime gore ben sabahlari herskesten once erkenden kalkip kahvaltiyi hayzirlayip,annecim babacim askim hadi kahvalti hazir demeliyim.kahvaltiyi hazirlamiyor degilim;ama erken kalkamiyorum.gece uyuyamiyorum.evdeki herseyi ben yapuiyorum zaten.gerci ben evlenip buraya gelince benim icin eve yeni bir igne bile alinmadi.bu yuzden kendimi misafir gibi hissediyorum.neyse benim yardima ihtiyac duydugum konu esimin annesinden dolayi bu sekilde yaklasiyor olmasi.bana soyle geliyor ben burda hizmetci gibi olmaliyim;ama kesinlikle sikayetci olmamaliyim.kendim gibi davranmami soyluyor;ama bu bence su anlama geliyor onlar nasil istiyorsa oyle davranmaliyim.esimden bile oyle sogudum kiben de evlilik bana gore degilmis diyorum.kimseye saygida kusur etmiyorum.yapmam gerekenleri yapiyorum;sessiz pek konusmayan bir insanim diye neden boyle oluyor ki?ben nerde yanlis yapiyorum?nasil davranmaliiymm?
ilk başlarda benim eşimde öyledi eşimin ailesi ile 4 ay aynı evde kaldım. En ufak oturmam bile eşimin gözüne batıyordu. Bu konu yüzünden çok tartıştık kendi evime geçtim şimdi rahatım. Ailesinin yanına gittiğimde sürekli yardım ederim gezmeye diye gidiyorum hiç bişi anlamadan geri geliyorum sürekli temizlik ve misafir ağırlama kimsede sormuyorki bugün sen ne istiyorsun diye. bütün hepsi aynı. Sabırlı ol daha alışma sürecindesin o Yüzden sana herşey yükmüş gibi geliyor En az 2 Senede Kurtulursun bu durumdan alışma süreci biraz uzun sürüyor.Kayınvaliden Laf sokmuyorsa eşini kışkırtıp seni dövdürtmüyorsa Harcadığına karışmıyorsa Diğerlerini Sorun etmemelisin. Temizlik ev işlerinde kendini geliştirmeli atik olmalısın. Kayınvaliden yardım ediyormu ev temizliğinde kahvaltı hazırlar ken ?benim de yardima ihtiyacim var.5 ylik evliyim ama henuz 2 aydir birlikteyiz.almanyaya geldim.esimin anne ve babasiyla dubleks evde yasiyorum.su an hic mutlu degilim.esimin annesi hep bir sorun cikarir durur ben pek konusmuyorum diye.onceler anne baba demiyorum diye cok takiliyordu,bu aralar azaldi.canim biseye skilsa sen niye gulmjuyorsun der.esim de tatli dilli olmadgimi soyluyor.ben ikide bbir annesini simartliyim ona gore.surekli guler yuzlu ol,maliyim.hic sorun cikarmamaliyim.annesi nasil isterse oyle davranmaliyim acik konusmak gerekirse.birakip gidecektim nerdeyse;ama esim birakmadi.ustune beni suclu cikardi ve benim kendim gibi davranmadigimi soyledi.esime gore ben sabahlari herskesten once erkenden kalkip kahvaltiyi hayzirlayip,annecim babacim askim hadi kahvalti hazir demeliyim.kahvaltiyi hazirlamiyor degilim;ama erken kalkamiyorum.gece uyuyamiyorum.evdeki herseyi ben yapuiyorum zaten.gerci ben evlenip buraya gelince benim icin eve yeni bir igne bile alinmadi.bu yuzden kendimi misafir gibi hissediyorum.neyse benim yardima ihtiyac duydugum konu esimin annesinden dolayi bu sekilde yaklasiyor olmasi.bana soyle geliyor ben burda hizmetci gibi olmaliyim;ama kesinlikle sikayetci olmamaliyim.kendim gibi davranmami soyluyor;ama bu bence su anlama geliyor onlar nasil istiyorsa oyle davranmaliyim.esimden bile oyle sogudum kiben de evlilik bana gore degilmis diyorum.kimseye saygida kusur etmiyorum.yapmam gerekenleri yapiyorum;sessiz pek konusmayan bir insanim diye neden boyle oluyor ki?ben nerde yanlis yapiyorum?nasil davranmaliiymm?
Eşinin İzinli olduğu zamanlar planı sen yap ve eşine söyle yönlendir erkekler öyle şeyleri akıllarına getirmezler bütün hepsi aynı. ille surat atıcan trip atıcan ondan sonra akıllarına gelir. Sen Yönlendir Eşini Zamanla alışır ayak uydurmaya başlar hem senin sözün geçmiş olur ilerde senin için daha iyi olur Sözünden çıkmaz. Benim Eşim hafta içi izinli oluyor. ben kafamda planlarım yarın şunu yapalım bunu yapalım derim oda ayak uydurur ben demezsem zaten başka şeylere yönelir. yada bütün gün yatar. o yüzden ben söylüyorum o uyguluyor. Erkekleri Dürtmezsen onlardan bi cacık olmaz sıkma canını... Senin Planınada Uymuyorsa eğer Onun İzinli olduğun gün Arkadaş Çevrenle Çık dolaş gez bırak evde pineklesin zamanla kendi davranışından rahatsız olacaktırmerhaba bayanlar...
Ben 3 aylık evliyim... eşimle uzun bi nişanlılık süreci geçirdik, birbirmizi çok sverek evlendik. hala da öyleyiz... ama bakıyorum tartışmadğmz 1 gün geçmiyor. tartışmalarımız eften püften şeyler ama 3-4 saat bizi öyle uzaklaşıtıyo ki birbirimizden. Mesela hava güzel. Ben istiyorum ki, hadi çıkalım gezdireyim seni bugün desin. ama ona bişey demesem saatlerce evden çıkmaz. bu sebepten tartıştık . sonunda tatlıya bağlıoruz ama korkuyorum benim çok kırılgan yapım, sık küsmelerim , küstüğümde kabuğuma çekilip sessizliğe gömülmem bize zarar verir mi? nasıl yapmak lazım((((((((
merhaba bayanlar...
Ben 3 aylık evliyim... eşimle uzun bi nişanlılık süreci geçirdik, birbirmizi çok sverek evlendik. hala da öyleyiz... ama bakıyorum tartışmadğmz 1 gün geçmiyor. tartışmalarımız eften püften şeyler ama 3-4 saat bizi öyle uzaklaşıtıyo ki birbirimizden. Mesela hava güzel. Ben istiyorum ki, hadi çıkalım gezdireyim seni bugün desin. ama ona bişey demesem saatlerce evden çıkmaz. bu sebepten tartıştık . sonunda tatlıya bağlıoruz ama korkuyorum benim çok kırılgan yapım, sık küsmelerim , küstüğümde kabuğuma çekilip sessizliğe gömülmem bize zarar verir mi? nasıl yapmak lazım((((((((
ilk başlarda benim eşimde öyledi eşimin ailesi ile 4 ay aynı evde kaldım. En ufak oturmam bile eşimin gözüne batıyordu. Bu konu yüzünden çok tartıştık kendi evime geçtim şimdi rahatım. Ailesinin yanına gittiğimde sürekli yardım ederim gezmeye diye gidiyorum hiç bişi anlamadan geri geliyorum sürekli temizlik ve misafir ağırlama kimsede sormuyorki bugün sen ne istiyorsun diye. bütün hepsi aynı. Sabırlı ol daha alışma sürecindesin o Yüzden sana herşey yükmüş gibi geliyor En az 2 Senede Kurtulursun bu durumdan alışma süreci biraz uzun sürüyor.Kayınvaliden Laf sokmuyorsa eşini kışkırtıp seni dövdürtmüyorsa Harcadığına karışmıyorsa Diğerlerini Sorun etmemelisin. Temizlik ev işlerinde kendini geliştirmeli atik olmalısın. Kayınvaliden yardım ediyormu ev temizliğinde kahvaltı hazırlar ken ?
arkadaşım çok üzüldüm durumuna,,neden hemen anne ,baba denilmesini beklerler,biraz zamna bıraksalar böyle şeyleri..benim de yardima ihtiyacim var.5 ylik evliyim ama henuz 2 aydir birlikteyiz.almanyaya geldim.esimin anne ve babasiyla dubleks evde yasiyorum.su an hic mutlu degilim.esimin annesi hep bir sorun cikarir durur ben pek konusmuyorum diye.onceler anne baba demiyorum diye cok takiliyordu,bu aralar azaldi.canim biseye skilsa sen niye gulmjuyorsun der.esim de tatli dilli olmadgimi soyluyor.ben ikide bbir annesini simartliyim ona gore.surekli guler yuzlu ol,maliyim.hic sorun cikarmamaliyim.annesi nasil isterse oyle davranmaliyim acik konusmak gerekirse.birakip gidecektim nerdeyse;ama esim birakmadi.ustune beni suclu cikardi ve benim kendim gibi davranmadigimi soyledi.esime gore ben sabahlari herskesten once erkenden kalkip kahvaltiyi hayzirlayip,annecim babacim askim hadi kahvalti hazir demeliyim.kahvaltiyi hazirlamiyor degilim;ama erken kalkamiyorum.gece uyuyamiyorum.evdeki herseyi ben yapuiyorum zaten.gerci ben evlenip buraya gelince benim icin eve yeni bir igne bile alinmadi.bu yuzden kendimi misafir gibi hissediyorum.neyse benim yardima ihtiyac duydugum konu esimin annesinden dolayi bu sekilde yaklasiyor olmasi.bana soyle geliyor ben burda hizmetci gibi olmaliyim;ama kesinlikle sikayetci olmamaliyim.kendim gibi davranmami soyluyor;ama bu bence su anlama geliyor onlar nasil istiyorsa oyle davranmaliyim.esimden bile oyle sogudum kiben de evlilik bana gore degilmis diyorum.kimseye saygida kusur etmiyorum.yapmam gerekenleri yapiyorum;sessiz pek konusmayan bir insanim diye neden boyle oluyor ki?ben nerde yanlis yapiyorum?nasil davranmaliiymm?
cevap veren herksin yorumlarını tek tek okudum...çok teşekkürler kızlar. üşenmeden yazmışsınız hepiniz bişeyler... ve yazdıklarınz hepsinde de haklısınız... ikimixin sevgimizden de şüphem yok o yüzden olumsuz düşüncelere kapılmıyorum ama kendimi nası düzeltmem lazım die sorguluyorum sadece.
ve farkediyorum ki , evliliğe büük beklentilerle başlamışım :) evin içinde oldğmz her an sevgili nişanlı oldğmz zamnlardaki gibi heyecan dolu aşk dolu geçecek gibi hayal etmişim. şuan gerçeklerle yüzleşiyorum... artık aile olduk. sıradan yaşamı paylaşıyoruz yeri geliyor. aslında eşimin en çok şikayet ettiği şey , ben senin aklını okuyamam. canın ne istiyosa ne yapmak istiyosan bana net ve açık söyle. aklını okuyamadım die trip atma.... ama bende de nalet olasıca bi huy var, istiyorum ki aynı şeyleri birlikte isteyelm. ben istiyorum diye bişeyleri yapmayalım :)
öyle zor süreçleri atlattık, şmdi evliyiz, yuvamızdayız aslında şkretmemiz , huzurmuzu bozmamaız lazım ama... işte...
eşini ikna edip ayrı eve çık güzelim ozaman 2 oda olsun senin olsun. Eşine güzelce ifade edersen kendini oda sana anlayışlı davranır ev üstüne ev kurulmazev islerinden kacmiyorum,ben yaparken kv elini surmez hem.oturur.onlara gore ben gidip sarilip opmeliyim,surekli konusmaliyim.ama ben oyle bir yapiya sahip degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?