huzurlu ve geçimli bir evlilik için ...

sagol canim,keske baska eve cikabilsek ben 1 odaya bile raziyim...
eşinle konuşmayı denedinmi ? Eşin Aile Desteği ile mi evliliğini sürdürüyor ailesine muhtaçmı onu anlaya bilmiş değilim mesleği varsa para kazanıyorsa aile yanında yaşamaya ne gerek var ? Yeni evlisin öpüp koklaşmak istersin Oynaşmak istersin ayaklarının uzatıp keyiflenmek istersin hiç bi bunları düşünmüyorlar. Konuş kocanlaa benceee

Daha çok yenisiniz
Ne kadar uzun nişanlı kalırsanız kalın aynı evin içinde yaşamaya benzemez
Ayrıca ondan senin ne istediğini tahmin etmesini bekleme
Sıkıldım hava da güzel, çıkıp gezelim mi de
Çıkın gezin , olsun bitsin

ilk zamanlar biraz sıkıntılı geçiyo evlilik çünkü gözümüzde hayalimizde çok farklı beklentilerimiz oluyo eğer huzurlu mutlu bi yuvam olsun dersen beklentilerini azaltacaksın çüntü hiçbir zaman erkekler beklentileri karşılayamıyo yada bizler yetinemiyoruz çok büyük sorunlar olmadıktan sonra minimum beklenti minimum tartışma diyorum ve ben çareyi böyle buluyorum :) bu arada 7 seneye dolanan bi evlliliğim var buna dayanarak konuşıyorum :))

Kırmızıyla çizdiğim yeri okursan ve birazda empati yaparsan ileriki zamanla off yeter artık cok nazlısın demezmiydin eşine hatta çekemiyorum bile derdin :)

Ya kızlar Allah aşkına yapmayın hiç 5 parmağınız birmi hiç bir insan birbirine benzemez benzetemezsinde eğer kendin gibi olması için çaba gösterirsen yıpranırsın ..Hadi gel biraz dışarya cıkalım de..? ne kaybedersin dışarıda yemek yiyelim de senin paranla sana yemek ısmarlıyım de dalga geç vs. Erkeklerin seni anlamasını bekleme çünkü bu imkansız eğer mutlu bir yuva istiyorsan cok beklentin olmamalı 4 ayı bitirdim evliliğimde maşallah 1 kere bile tartışmadım neden biliyomusun beklentilerimi yksek tutmadım oda evlilikte tecrübesizdi bende yaşayarak öğreniyoruz herşeyi ve en önemlisi destek olarak birbirimize ..Burda çoğu farklı konuya bakıpta aklını karıştırma herkesin evliliği bir değil ve sende herrkes değilsin...Keyfini çıkar zaten ilerleyen yıllarda bugünlerini özleyeceksin...

Eşinin yapısıyla alakalıdır yani demek ki gezmeyi sevmiyor. Sende sürekli gezelim demek yerine arada çık kendin gez, arada da eşinle birlikte takılmak iste ki eşinde bunalmasın.

Mesela benim eşim benden çok sever gezmeyi, yapısı öyle işte, bazılarının da anlattığın gibi.
En ufak şeylere bile mi küsüyorsun? Bende bişey oldu mu küsreim eşime. Ama bu iyi bişey bence o anda sinirle kavga etmektense biraz sessiz kalmak daha mantıklı.

aynen bu problem bizde de var dışarı zorla çıkıyor adam:) evi seviyor. tartışşıoruz boşyere bend hemen küsüp ağlarım ve sesizlşirim. hemen gönlümü alır 1 saate kalmadan ama kırıldığımızla kalırız.. asLında bazı şeylerii ısrar etmemek lazım ve küsmek yerine cilveyle yaklaşmak lazım yaa noluuyy aşkm bebişim diye öperek:) denedinmi bunu hiç

Huzurlu ve gecimli bi evlilik icin tek bi formul var canim, erkeklerden cok bisey istemeyeceksin tamam askim deyip susup oturacaksin gor bak ozaman nasil gul gibi gecinip gidiyorsunuz :)

Karşı cinsle olan ilişkilerin tamamı için geçerli bence. Yoruma bayıldım. aynen. Onlardan birşey isteme tamam aşkım hemen hayatım de :)))) gelsin huzur.

Son düzenleme:

erkekler bızlerın ne ıstedıgını anlamıyorlar...
hak verıyorumda ben nedense..
devamlı bızım beynımızı okumalarını ıstıyoruz...
ne ıstedıgımızı soylemek yerıne lafı eğip bükük anlamasını beklıyoruz...
neden ama?
söyle aşkım hava cok guzel hadı dısarı cıkalım de...
askım cnm fılm ızlemek ıstıyor hadı ızlıyelım de....

mutlu olmak ıstıyorsan onun senı anlamasını empatı kurmasını beklemıyceksın..
oda mutlu olmak ıstıyorsa senı mutlu etmek ıcın senın ısteklerını kırmayıp
senın beynınden gecenlerı degılde senı anlamalı...

bence altın kural bu

bende yenı evlıyım canım 5senedır cıkıoruz 5 aylık evlıyımm benım esım gezmeyı pek sevmez bende cok severım mesela ama tartışma olmuo bazen ben tamam gıtmeyelım dıorum bazende esım tamam gezelim dıo kendılıgınden halloluo yanı kusmuorum küssem bıle ayy ben sessız kalamam yanı beceremıorum onu ılla trıp atarım:))oda ıyı hadı der kırmaz benı cok sukur ama canım sana tavsıyem kendı kabuğuna cekılme sorununu paylaş esınle bıde ole cok sık küsme valla erkekler pek ole selerı sevmıolar tamam naz yapmak hoşlarına gıdıo ama bı yere kadar hele evlı olunca hıc kaldırmıolar cunku zaten calısıp gelıolar bıde dır dır çekmek ıstemıolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…