- Konu Sahibi kimbilirkim
-
eşinle konuşmayı denedinmi ? Eşin Aile Desteği ile mi evliliğini sürdürüyor ailesine muhtaçmı onu anlaya bilmiş değilim mesleği varsa para kazanıyorsa aile yanında yaşamaya ne gerek var ? Yeni evlisin öpüp koklaşmak istersin Oynaşmak istersin ayaklarının uzatıp keyiflenmek istersin hiç bi bunları düşünmüyorlar. Konuş kocanlaa benceeesagol canim,keske baska eve cikabilsek ben 1 odaya bile raziyim...
merhaba bayanlar...
Ben 3 aylık evliyim... eşimle uzun bi nişanlılık süreci geçirdik, birbirmizi çok sverek evlendik. hala da öyleyiz... ama bakıyorum tartışmadğmz 1 gün geçmiyor. tartışmalarımız eften püften şeyler ama 3-4 saat bizi öyle uzaklaşıtıyo ki birbirimizden. Mesela hava güzel. Ben istiyorum ki, hadi çıkalım gezdireyim seni bugün desin. ama ona bişey demesem saatlerce evden çıkmaz. bu sebepten tartıştık . sonunda tatlıya bağlıoruz ama korkuyorum benim çok kırılgan yapım, sık küsmelerim , küstüğümde kabuğuma çekilip sessizliğe gömülmem bize zarar verir mi? nasıl yapmak lazım((((((((
merhaba bayanlar...
Ben 3 aylık evliyim... eşimle uzun bi nişanlılık süreci geçirdik, birbirmizi çok sverek evlendik. hala da öyleyiz... ama bakıyorum tartışmadğmz 1 gün geçmiyor. tartışmalarımız eften püften şeyler ama 3-4 saat bizi öyle uzaklaşıtıyo ki birbirimizden. Mesela hava güzel. Ben istiyorum ki, hadi çıkalım gezdireyim seni bugün desin. ama ona bişey demesem saatlerce evden çıkmaz. bu sebepten tartıştık . sonunda tatlıya bağlıoruz ama korkuyorum benim çok kırılgan yapım, sık küsmelerim , küstüğümde kabuğuma çekilip sessizliğe gömülmem bize zarar verir mi? nasıl yapmak lazım(((((((([/QUOTE canım bende aynen öyleyim sabah eşim işe gidiyo ben evin içinde akşama kadar kalıyorm, bir tane oglum var ,yedi aylık benim ailem de eşim in ailesi de yanımızda yoklar hiç komşum ve arkadaşım da yok hafta sonları cok canım sıkılıyo eşim bilgisayardan oyun oynuyo bende biraz sinirleniyorum kalk demesem kalkmassın diye aama yook bence erkekler hep aynı yani boşuna birşey beklemeyecen, birşey isteyecen zaman açık ve net olcan yoksa anlamazla . kalemler dışarıdan ne kadar zarif görünseler de ham maddeleri odundur... diyorum
merhaba bayanlar...
Ben 3 aylık evliyim... eşimle uzun bi nişanlılık süreci geçirdik, birbirmizi çok sverek evlendik. hala da öyleyiz... ama bakıyorum tartışmadğmz 1 gün geçmiyor. tartışmalarımız eften püften şeyler ama 3-4 saat bizi öyle uzaklaşıtıyo ki birbirimizden. Mesela hava güzel. Ben istiyorum ki, hadi çıkalım gezdireyim seni bugün desin. ama ona bişey demesem saatlerce evden çıkmaz. bu sebepten tartıştık . sonunda tatlıya bağlıoruz ama korkuyorum benim çok kırılgan yapım, sık küsmelerim , küstüğümde kabuğuma çekilip sessizliğe gömülmem bize zarar verir mi? nasıl yapmak lazım((((((((
Huzurlu ve gecimli bi evlilik icin tek bi formul var canim, erkeklerden cok bisey istemeyeceksin tamam askim deyip susup oturacaksin gor bak ozaman nasil gul gibi gecinip gidiyorsunuz :)
merhaba bayanlar...
merhaba bayanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?