- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- 13
- Konu Sahibi maviboncugumm
-
Merhaba arkadaslar,
Actiğim konu belkide cok sacma olucak fakat sizin yorumunuzu okuyarak bide sizin acinda okumak ve örneklerinizi duymak isterim..
Sevgilin ile huzurlu olmak nasil bi duygudur, hic yasadinizmi bu olayi nasil hissetiniz kendinizi?
Vede onsuz huzursuz olmak nasil bi duyguydu sizin acinizda kendinizi nasil hissediyordunuz...
Cevaninizi merakla okucam.
Hersey gonlunuzce olsun sevgili hanimlar
Sanirim konuyu dogru yere acmadimDerdiniz nedir?
Öyle ya ne çıkarsa bahtına..Bu tarif edilebilir birsey değil ki
Hissedilen birşey
Ne alaka ya merak ettim sadece suc muFazla garaticisin sanırım.Buradaki olumlu- olumsuz yorumlara göre mi sevgili bulucan?
Yukarı da yazdım ne alâka olduğunuNe alaka ya merak ettim sadece suc mu
Alakasini yok.. gule guleYukarı da yazdım ne alâka olduğunu
Haklisin isim gucum yok samata icin konu acicam cunku degilmi insan gibi soru sordum.. yorumunuz size kalsin hadi by byoff bazen burada dalga gecmek icin pusuda bekleyenlerin oldugunu dusunuyorum
ben konunuzla dalga gecenler icin söylemistim de neyse. peki o zaman size de BYBYHaklisin isim gucum yok samata icin konu acicam cunku degilmi insan gibi soru sordum.. yorumunuz size kalsin hadi by by
ben konunuzla dalga gecenler icin söylemistim de neyse. peki o zaman size de BYBY
estagfurullahCok özur dilerim canim gercekten kusuruma bakma.. insan gibi bisey sordum fakat malesef insanlar konuyu baska boyuta cevirdi merak ettigim icin sordum oysa.. sizde oyle yazinca dedim. Ne var ki konumda normal bisey yazdim kendime gore.
Tekrardan ozur dilerim afedin beni.
Yalnız değilmişim.Ben soruyu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?