- Konu Sahibi KestaneliPasta
Merhaba arkadaşlar. Birkaç senedir stresli olduğum zamanlarda karnım bükülürdü kalın bir ses çıkardı ama çok nadir olurdu, hemen geçerdi. Ama bu sene fazlasıyla arttı özellikle stresli olduğum ders sırasında. Sınıf sessizken aniden gazım gelirdi karnım şişerdi, tuttuğumda içimden acayip sesler çıkardı. Hatta derste yanımda sevgilim vardı allahtan sesin nerden çıktığı belli olmadı da benden çıkmadı diyebilmiştim ama çok utandım çok
o günden beri derslere giresim gelmedi hep bu korkuyla yaşadım. Doktor huzursuz bağırsak sendromu olduğumu söyledi. İlaç kullandım 3 ay azalttı ama tamamen değil. Sevgilim sessiz sakin bi yere gidip kafa dinleyelim diyor benim ödüm kopuyor ya yine olursa diye :/ sırf bu yüzden sessiz ortamlardan kaçınır oldum. Tibetin gençlik pınarı hareketlerine başlamıştım o da yararlı olmadı ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Şuanda bile kuyruk sokumu tarafından mı nerden bilmiyorum ama iç taraftan sesler çıkıyor çok utanç verici. Bazen gazdan dolayı da olmuyor değişik bir şey durduk yere hareketlilik oluyor. Eskiden karnım dümdüzdü son bi senedir çok şişkin hiç inmiyor. Kısacası çok takıyorum bunu kafama ve sosyal hayatımı da büyük derecede etkiliyor. Her şeyi buna bağlıyorum. Okullar açılacak yine korkuyorum aynısı olacak diye. Öneriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum nasıl geçer bu rahatsızlık?