• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz oldum

melissaselin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
27
39
3
Merhaba bayanlar. Çalıştığım işyerinde tanıdık biri var, iş icabı birkaç kez muhatap olduk, görünce selamlaşırız. Diyaloğumuz bundan ibaret.

Ama geçen bu evli adamla ilgili çok şaşırdığım bir olay yaşadım. Bana "çok şıksınız, etek size çok yakışıyor" dedi. Şok oldum. Çok şaşırdım ve hoşuma gitmedi. Ayrıca gece 2'de netten bana "iyi geceler melisa hanım:)" diye mesaj attı. Cevap vermedim ve korkuyorum şu an. İşyerinde böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? Bana bir yol gösterin lütfen çok huzursuz oldum

İltifat için birşey diyemem
Fakat gece msj atması yanlış
Korkmana gerek yok tekrar atarsa böyle uygunsuz zamanlarda msj atmayın lütfen de

Huzursuz olmakla çok haklısın. Bana göre densizlik olsa da, hadi diyelim kimine göre etek muhabbeti normal görülsün. Ama gece 2'de mesaj atmasının asla iyi bi niyeti olamaz. Açıkca sizi yokluyor. Ve net bi şekilde rahatsız olduğunuzu belli etmezseniz bu davranışların devamı da gelecektir.

İltifat normal ona birşey demeyeceğim ama gecenin bi vakti mesaj atması saçmalık. Eğer sadece iltifat kısmı olsaydı gayet normal birşey herşeyden yanlış algı oluşturmayınız diyecektim kiiiiii mesaj attığını görünce dedim bu adamda sağlam değil

İltifat çok yanlış, gece gece mesaj atması ondan da yanlış. Terbiyesiz herif. Bir kadın burada evliyim, kocam gecenin köründe bir kadına nasılsın diye mesaj atmış dese. Sor hesabını denirdi.

İl
İltifat normal ona birşey demeyeceğim ama gecenin bi vakti mesaj atması saçmalık. Eğer sadece iltifat kısmı olsaydı gayet normal birşey herşeyden yanlış algı oluşturmayınız diyecektim kiiiiii mesaj attığını görünce dedim bu adamda sağlam değil
İltifatı nasıl normal görüyorsunuz bunu da benim aklım almıyor. Ne demek evli barklı bir erkeğin bir başka kadına çok şıksın eteğin yakışmış demesi? Küpe ayakkabı olsa anlarım da etek ya etek. Altında bacak var bunun.

İl

İltifatı nasıl normal görüyorsunuz bunu da benim aklım almıyor. Ne demek evli barklı bir erkeğin bir başka kadına çok şıksın eteğin yakışmış demesi? Küpe ayakkabı olsa anlarım da etek ya etek. Altında bacak var bunun.
Kusura bakmayın kibar olan her erkek iltifat edebilir. Karakterlilerden bahsediyorum . Eteğin boyu önemli.

Ya siz çok genişsiniz ya da ben çok cahilim. Fikrinize katılmamakla birlikte saygı duyuyorum.
Ne ben genişim ne siz cahilsiniz. Hatta bana dar kafalı diyen çok insan olmuştur. Benim gözümde canlanan yaşça büyük kibar iyi niyetli abi kıvamında bir yaklaşımla iltifat etmesiydi. Direk kafamda o canlandı. Ama değilmiş işte mesajda yazdığını görünce anladım

Korkmana gerek yokki suçlu olan belli. Gördüğünüz yerde evli barklı adamsınız bana neden mesaj atıyorsunuz gecenin bi vakti desen, azıcık insansa orda yerin dibine girer. Sert kayaya çarptığını anlar. Senin utanacak, çekinecek, huzursuz olacak hiç bişeyin yok. Eğer sessiz kalırsan senin de bu durumdan hoşlandığını düşünüp haddini aşmaya başlar. Rahatsız olduğunuzu açık ve net belirtin.

Bence yanınızda bikaç kişi varken ABİ burayı bastırarak söyleyin. Bana gece olur olmaz saatte mesaj atmazsanız sevinirim. Hatta hiç atmayın evli barklı insansınız rahatsız oluyorum deyin. Bundan sonra o korkar bi bayana etek mi yakışmış pantolon mu yakışmış bakmaya... sıfatsız :@

Back
X