- 12 Haziran 2016
- 60
- 79
- 88
- 51
- Konu Sahibi melissaselin
Erkekler tanıştıkları kadınlara yoklama çekmeye bayılırlar. Genlerinde var adamlar avcı. Mağara döneminden beri günümüz şartları değişsede genetik miras yoluyla avlanma ruhları her daim ortaya çıkar. Özellikle iş yerleri insanların birbiri ile daha çok ilişkide olabilmek için çok uygun ortamı sağlıyor.Merhaba bayanlar. Çalıştığım işyerinde tanıdık biri var, iş icabı birkaç kez muhatap olduk, görünce selamlaşırız. Diyaloğumuz bundan ibaret.
Ama geçen bu evli adamla ilgili çok şaşırdığım bir olay yaşadım. Bana "çok şıksınız, etek size çok yakışıyor" dedi. Şok oldum. Çok şaşırdım ve hoşuma gitmedi. Ayrıca gece 2'de netten bana "iyi geceler melisa hanım:)" diye mesaj attı. Cevap vermedim ve korkuyorum şu an. İşyerinde böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? Bana bir yol gösterin lütfen çok huzursuz oldum
Bir kadın sağlam duruşlu ve net değilse. Yani kusura bakmayın korkuyorum demenizden de bu anlaşılıyor ki . Zayıf görünmüş olmalısınız mutlaka ona cesaretle gecenin bir saati size mesaj atabilmiş. Zayıf yani ya kolay ağa düşürülür, kandirilabilir , saf ya da istemiyosa da sesini çıkaramaz, kimseye bişey diyemez. Aksi halde evli bir erkek hic bir sartta duvara toslayacagi bir girisimde bulunmaz. Ama çaktırmadan ya da azcik belli ederek yoklamasını mutlaka çeker. Av bu ya düşerse ?? Evet cevabını alamayacağını anladığı insana saygı ile davranmaya devam eder kuyruğunu kıstırıp kaçar.
Size tavsiyem ayağı sağlam yere basan , hiç bir şeyden korkmayan bir görüntü verememiş olmalısınız o zaman son çare şimdi görmezlikten geldiğiniz mesajını. Is yerinde onu bir köşeye çekerek terbiyesizligini kesmesini sağlayabilirsiniz..