huzursuz ve çok mutsuzum

askmeran

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
26
1
16
Denizli
ailemden uzaktayım eşim ve ailesi ailemin evime gelmesini benim onlara gitmemi istemiyorlar telefonda konuşmamdan bile yüzünü asıyolar. eşim işsiz borçların günü geldi cebimizde bi kuruş yok çalışmıyo gece 3'e 4'e kadar pc başında oyun oynuyo evde her dakika emirler yağdırıyo tabiki de her isteğini yerine getiririm ama bi söleyiş tarzı vardır beni sinir etmek için yapcaksın etceksin diye konuşuyo canım çok sıkkın evleneli 1 yıl olcak eşim ve ailesi hepsi bir burnumdan getirdiler hala da devam ediyolar eziyet etmeye.onlarız yüzünden hastalık bile buldum hergün baş ağrısından ölüyorum bu hayat böle geçer mi

ailenle aralarında bir sorun mu geçti?hoş geçtiyse bile kendi sorunları senin görüşmene karışamazlar.

Öncelikle ALLAH yardımcın olsun sormuşsun bu hayat böyle geçermi diye
sence gerçemi bir düşün
cevabın evetse hiç boşa vakit harcama boşan yeni hayat kur kendine
adam hem çalışmıyor hem emrediyor hem ailesi ile birlikte sana eziyet ediyor en kötüsüde ailenle görüştürmüyorlar
neden ayrılmıyorsun

Klasik olacak ama, tez zamanda boşanın.

Tembellik insanın ruhuna işlediyse, ondan ne adam, ne koca, ne baba olur.

Eşine ve ailesine ne oluyor da seni ailenle görüştürmüyorlar ya da surat asıyorlar? Onlara ne yahu?
Bu zamana kadar seni büyüten insanlar onlar,kimene?
Ne var ki eşinin ailesiyle kendi ailenin arasında?

pardon ama eşiniz ve ailesı kım oluyorda sızın dunyaya gelmiş olmanıza sebeb olan sizi bugune getıren insanları yanı ailenızı aramanıza karışıyor nasıl bukadar tavız verıyorsunuz kendınızden bılıyormusunuzki ezildikçe daha çok ezmek isteyecekler sızı kım karşıçıkabılır bır ınsanın annesını babasını aramasına kusura bakamyın kımseyıde suçlamayın tek suçlu sızsınız bukadar tavız verdiğiniz için

ailemle hiç birinin arasında sorun yok.ne düğünden önce ne de düğünden sonra tek kelime etmediler etmezler de.tek yaptıkları eşim işsiz yattıgında gelip bana destek cıkmaları evimizin ihtiyaçlarını karsılamaları

ailen bu aileye çok ayıp etmiş

asıl yapmaları gerekn damatlarının bu halini görunce senı alıp eve dönmelerıymiş ama bılememişler

ailen arkandaysa hc dusunme cocukta yokken ayrıl gtsın

kimse apaçık karışmıyo başka bahaneler bulup her seferinde benle kavga ediyolar açıkça karşı cıkan yok yüz ifadeleri annemlere gittiğimde bi bahane bulup oralarda beni huzursuz etmeleri kavga cıkarmaları beni herkesten kıskanıyolar annemlerden bile

tabi kıskanırlar bulmuşlar senin gibi bir gelini , gözün açılırda gerçekleri görüp ailene anlatırsın onlarda seni götürürler diye korkuyorlardır

Bu yaşadıklarının tek sebebi eşinin çalışmaması. Bence sen işe gir, ayakların üzerinde dur ve eşinle de konuş. Eğer çalışmamaya devam edecekse, boşanmak istediğini belirt. Her insan ayrı bir bireydir. Kimse kimsenin kölesi değil. Neden, elbet bir gün sona ereceğini bildiğimiz hayatımızı mutlu, huzurlu geçirmeyelim ki?

senı kıskandıkları fslan yok amaç huzursuzluk çıkarmak uzerınde baskı kurmak yalnızlaştırmak tabı ozaman ellerine kalacağından istedikleri gibi at oynatacaklar eşin çalımayı düşünmuyormu pcde oynamak içinmi evlenmiş madem karısına evıne yuvasına bakamıycakmış ne dıye evlenmiş barı sen çalışta sen ona bak bu genç yaşta muhtaç yaşamak olmaz sonuçta hayat musterek

Tembelliğe alıştıysa o adam bir daha çalışmaz. Bu kadar mutsuzsanız boşanın. Direk boşan demem tepki alacak belki ama ilerde sıkıntı çekersiniz. Benim teyzemin kocası da böyle biz yardım ediyoruz falan da çocukları okuyor. Adam bu güne kadar bi işte tututanamadı. Yol yakınken çocuk falan yokken dönün bu işten bence. Teyzem şimdi bin pişman ilerde böyle olmak istemiyorsanız, başkalarının eline bakmak istemiyorsanız boşanmaktan başka yol yok.

evet ben de öle yapıcam iş bulup çalışıp boşanıcam başka çaresi yok hepsi bana sardılar annesi ablaları beni delirtmek için ellerinden geleni yapıyolar

canım ben hemen boşan demiycem bence aklı başına gelmesi için bişeyler yap mesela ailende destek çıkıyorsa bir süre annengile git iş bulup çalışmaya başlayana kadar gelmeyeceğini söyle,kendisine çeki düzen vermedikçe bu evliliği istemediğini söyle şimdiden böyle yaparsa ilerisini düşünemiyorum kendini sakın ezdirme

geçmez tabiiki. bi an önce silkelen ve kendine gel. ailenin de arkasında ol. senin başına bişey gelse yine ilk onlar koşacak yardımına. eşin de çok adam olsaydı seni doğuran bakan yetiştiren insanlara saygı duyardı, gitmemeni değil beraber gitmenizi isterdi. aile ilişkilerini takdir ederdi. aslan yattığı yerden belli olurmuş. kimsenin hayatına yada hayatınıza karışmasına izin verme. böyle alttan alayım derken çok ezilirsin sağlığından olursun.kimi üzersin tabiikide yine aileni. o eşin olacak adamın ailesi bi kız bulur yine evlendirirler oğullarını.. ama sen çektiğinle kalırsın..
bu dünyaya kimsenin kahrını çekmek için gelmedik. azıcık dik durun konuşun yaaa

aaa kocam bile olsa el adamıdır kim ne karışır ailemle görüşmeme boşanma sebebi bile olur benim için bu... sen de bu kadar prim verme kimseye yarın boşansan o el adamı değil ailen arkanda duracak.

senin ailene kızdım şimdi...böle bir adama niye destek çıkarlar..onun ekmeğine yağ sürüolar..bu adam çalışmaz tabii..
babanın bu durumu göre göre seni alıp götürmemeside garip...
ailen tepki vermiomu :44::44::44: çok üzücü yaa :44::44:

Hem kel, hem fodul, hem de ebleh!

Esiniz hem tembel, hem emirler yagdiriyor pasazade torunu, hem de ailesi olarak cahiller hayatiniza müdehale ediyor... :)

Ne güzel, ne güzel... Kölelik yasantisinin bir cesit versiyonu. :)

Arkaniza bakmadan kosar adimlarla o insanlardan uazklasmalisiniz. Geleceginize dair bir tek isik yok bu ortamda. Böyle yasanir mi ya?!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…