ailemle hiç birinin arasında sorun yok.ne düğünden önce ne de düğünden sonra tek kelime etmediler etmezler de.tek yaptıkları eşim işsiz yattıgında gelip bana destek cıkmaları evimizin ihtiyaçlarını karsılamaları
ailemle hiç birinin arasında sorun yok.ne düğünden önce ne de düğünden sonra tek kelime etmediler etmezler de.tek yaptıkları eşim işsiz yattıgında gelip bana destek cıkmaları evimizin ihtiyaçlarını karsılamaları
pardon ama eşiniz ve ailesı kım oluyorda sızın dunyaya gelmiş olmanıza sebeb olan sizi bugune getıren insanları yanı ailenızı aramanıza karışıyor nasıl bukadar tavız verıyorsunuz kendınızden bılıyormusunuzki ezildikçe daha çok ezmek isteyecekler sızı kım karşıçıkabılır bır ınsanın annesını babasını aramasına kusura bakamyın kımseyıde suçlamayın tek suçlu sızsınız bukadar tavız verdiğiniz için
kimse apaçık karışmıyo başka bahaneler bulup her seferinde benle kavga ediyolar açıkça karşı cıkan yok yüz ifadeleri annemlere gittiğimde bi bahane bulup oralarda beni huzursuz etmeleri kavga cıkarmaları beni herkesten kıskanıyolar annemlerden bile
kimse apaçık karışmıyo başka bahaneler bulup her seferinde benle kavga ediyolar açıkça karşı cıkan yok yüz ifadeleri annemlere gittiğimde bi bahane bulup oralarda beni huzursuz etmeleri kavga cıkarmaları beni herkesten kıskanıyolar annemlerden bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?