- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Benimde annem aynı şekilde. İkna etmiştik ama sonra yine vazgeçti. Yapacak bişey yok onun için kendisi bilirCok cok benzer durumda bi arkadasim var. Elimden bisey gelmiyor diyor cikiyor isin icinden. Annem laf dinlemiyor diyor, babasi anneyi aldatiyor kiz biliyor ama anne ikna degil.
Ben olsam annemide alir cikar giderim . Haa gelmiycem derse o ayri. Kendi haline birakir kendi keyfime bakarim :)
Senin yapacagin ya anneni ikna edeceksin yada kendi basina yasayacaksin.Benimde annem aynı şekilde. İkna etmiştik ama sonra yine vazgeçti. Yapacak bişey yok onun için kendisi bilir
Daha önce de babam ve abimin pis olmalarıyla ilgili konu acmistim. Yıllar içinde değişen hiçbir şey olmadi. Ve ben hala bu evdeyim ve kafayı yemek üzereyim.
Tekrardan ne kadar pis olduklarini anlatmicam. Merak eden olursa eski konularımdan bakabilirler.
Son zamanlarda beni bunaltan en büyük şeylerden biri evde sürekli içilen sigaralar. Boğuluyorum artık. Nefes alamıyorum . Hele yazin hiç çekilmiyor. Hava zaten nemli sicak bide sigara içiyorlar sürekli hepten havasız kalıyor ev. Benim odam kör odalar gibi. Yani aslında penceresi var ama bina bosluguna bakıyor.gunes vs. Girmiyor. O yüzden odama giren sigara dumanı çıkmıyor ve sanki bende odada sigara içmişim gibi oluyor.
Bı de evde bitmeyen kavgalar var. Annem babam sürekli kavga ediyor. Babam bu sene çok büyük bir yanlış yaptı. Bosanacaklardi tam kurtuluyoruz derken annem vazgeçti tine.
Ben kpssye hazırlanıyordum. İyi gidiyordum ama bu boşanma mevzileri yüzünden 2 ay doğru düzgün çalışmadım ve koptum. Hala uğraşıyorum ama hiç ümidim.yok.bu evden gitmek için tek yol kpss idi benim için. Şimdi o da gitti elimden. Mecbur özelde bir iş bulmaya calisicam. Ayrı eve çıkmak istiyorum eğer iş bulursam ama hem kredi borcum hem.kira nasıl.olur bilmiyorum. Tabii en önemlisi evdekilerin buna asla müsaade etmeyecekleri.
Şimdi cikmazdayim. Bu evden herşeyinden nefret ediyorum. Huzur yok temizlik yok. Hergun evisi yapmaktan yemek yapmaktan yoruldum. Annemin kendine hayrı yok artık. Onunda psikolojisi bitik. Ruh gibi oldu.
Ben de artık yataktan çıkmak istemiyorum. Bütün gün bıraksalar uyurum. sanki biri ruhumu çekmiş gibi. O kadar bıktım ki. Beni en çok rahatlan sey bir gün ölecek olmak. Ozaman herşey bitecek diyorum.
Ne yapabilirim ben şimdi. Kendimi nasıl teselli edeyim ???
Ev işlerine yardım etme gibi bir olay değil benimki. Annem şuan herseyden elini cekti. İlaç kullaniyor. Sanırım onunda etkisi var.ruh gibi en son kavgadan sonra. Bütün yük bende maalesef.Ev size kötü geliyorsa, eve fazla uğramayın. Sabahtan kahvaltınızı yapıp, bir sırt çantasına sandviçinizi, atıştırmalığınızı, suyunuzu, kitaplarınızı koyup evden çıkın. İster kütüphanede, ister parkta bahçede çalışın. Akşam yemeğine eve dönersiniz. Ev işlerine de o zaman yardım edersiniz.
Öncelikle bir iş bulmam lazım. Anlasabilecegim bir kaç kişi bulursam cok iyi fikir.Yani değişmeyecek sen de farkındasın.
Bir kaç memur bulup ev tutsan, özelde çalışma sürecinde.
Kız öğrenci yurdu demem, çok pahalılar çünkü.
O derece yakınlıkta biri yok. Zaten herkesin kendi problemleri var kimsenin kabul edeceğini sanmamYakın akrabaniz varsa babaanne anane falan onda kalın bir süre bence
Başlarda çalışmıştım ama sonra 2 ay ara verince orda koptum. Daha sonra çalıştım.ama.yeterli değil. Sınava 8 gün kaldı.Neden pes ettiniz ki sinavda belki yapacaksiniz.simdidem umitsizlige kapilmayin
Evden kaçmayı dusunmedim hiç ama kaçanları da kinamiyorum. Benimkinden cok çok daha kötü ailelerde var biliyorum. Ve çoğu ailede farkında değil nelere sebep olduğunun.Ben bir psikolog ile konusurken birden bire evi terk eden cocuklardan laf acildi. Bazilarina herseyi göze alip evden kacmaktan baska birsey kalmadigini söyledi. Çünkü bazi aileler vardir ne kadar konussan bos çünkü olan düzene alismislar ve degismezler. Sizdede öyle olucak sonunda galiba
Ev işlerine yardım etme gibi bir olay değil benimki. Annem şuan herseyden elini cekti. İlaç kullaniyor. Sanırım onunda etkisi var.ruh gibi en son kavgadan sonra. Bütün yük bende maalesef.
Hava almak için çıkıyorum bende bazen yürüyüş yapıyorum bir nebze rahatlatıyor ama sonra eve dönecek olmak
Sağlam bir işim olmadan kurtulamicam biliyorum. Yaşım nerdeyse 30 oldu. Omrumum yarışı bitti.
Pahalı tabi, ama atıyorum kira 1000 lira, fatular 500Öncelikle bir iş bulmam lazım. Anlasabilecegim bir kaç kişi bulursam cok iyi fikir.
Apart fiyatlarına bakmistim. Maalesef hem.cok pahalı hemde fiyatına oranla çok.cok kucukler
Evden kaçmayı dusunmedim hiç ama kaçanları da kinamiyorum. Benimkinden cok çok daha kötü ailelerde var biliyorum. Ve çoğu ailede farkında değil nelere sebep olduğunun.
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bilgisayar başında çalışabilir misiniz evde de olsa?Evden kaçmayı dusunmedim hiç ama kaçanları da kinamiyorum. Benimkinden cok çok daha kötü ailelerde var biliyorum. Ve çoğu ailede farkında değil nelere sebep olduğunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?