Bana böyle düşünmeye devam edersen kendini benden soğutursun dedi.
Çok haklısın belki de özgüvensizlik bende ki bu haller. Çok kuruyorum kafam da şu ruh halimi atmam lazım üstümdenşu ezik ruh halini terket lütfen.
hayat boyu girip çıktığı yerleri mi takip edecen.bu ne özgüvensizlik.
giy şıkır şıkır, bak işine gücüne, bırak o tedirgin olsun güzelim kızı kaparlar mı diye.
sen kıskandığını belli edersen ömür boyu g.tü yere inmez, kendini bişi sanar.
sen de köşeye pısıp aldatılmayı beklersin.
1. yılımızda olmuştu ama başka hiç bir olay yaşatmadı bana belki de hala onun izleri bu şüpheci yanlarımadam haklı beyler, dağılın.
güvensizliğiniz neye dayanıyor? önceden bi vukuatı olmuş muydu?
Aslında genel olarak güveniyorum ona güvenimi kırıcak bi davranışı olmadı. ama içim huzursuz oraya girdiğinden beri. aslında işi seçmeyip hemen girmesinin nedeni istemeye bir an önce gelmek için hayatımın en mutlu evresindeyken aklıma gelen düşünceler benide yoruyor artık. inanın kendime kızıyorumAranızda bir güvensizlik mi var bu şekilde düşünüp kıskanıyorsunuz?
Bence biraz rahat olmalısınız tamam kıskanmak normalde siz biraz kafayı takmış gibisiniz. Kötü amaçla söylemiyorum. Durum nasıl bilmiyorum ama ortamı görmeye gidebilirsiniz belki içiniz biraz rahatlar. Ortada birşey yokken böyle düşünmeniz erkek arkadaşınıza yansıtmanız hiç yoktan huzursuzluk çıkarabilir onun için diyorum.Aslında genel olarak güveniyorum ona güvenimi kırıcak bi davranışı olmadı. ama içim huzursuz oraya girdiğinden beri. aslında işi seçmeyip hemen girmesinin nedeni istemeye bir an önce gelmek için hayatımın en mutlu evresindeyken aklıma gelen düşünceler benide yoruyor artık. inanın kendime kızıyorum
Haklısınız. aslında ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Çünkü güvensizlik oluşturcak hiç bir davranışı yok. dua ediyorum sadece içim deki şu sıkıntım bir an önce geçsin artık.Güven eksikliği var biraz sanki. Hem kendinize güvenmiyorsunuz hem de ona. Ben eşimin iş arkadaşlarının tipini şeklini hiç merak etmem. Çünkü o bana dünyanın en güzel kadını olduğumu hissettirir( öyle mükemmel bir güzelliğim de yok) O da bence dünyanın en Güvenilir erkeği. Aksi taktirde Şüphe insanın içini kemirir. Anlamazsın ama insanın bedenine bile zarar verir.
Kıskanma yahu evet sölemek dile kolay ama onlarla da gidip tanışırsın o zamana kadar tut kendini
Bende aslında kısıtlayıcı kıskanç bi insan değilim. Hatta eskiden böyle düşündüğümde amaan kendisi kaybeder derdim hep. Ama şimdi içime kıskanç bir insan kaçmış gibi sürekli düşünüyorum. bide hiç konuşamıyoruz geceye kadar işte gelince uyuyor işin nasıl olduğunu tam anlatamadı bile. Sanki ne yaptıklarını nasıl çalıştıklarını ondan uzun uzun dinlesem rahatlıcakmışım gibi.Siz istediğiniz kadar kıskanın isterse 100 erkeğin içinde çalışsın ister bekar ister evli olsun insanın içinde olacak ben bunu bilir bunu söylerim benimde 2 yıllık ilişkim var ciddi anlamda ben bir şeyine karışmam kısıtlamam isterse fizana gitsin tek şart var yanlış yaparsan kaybedersin bunu baştan dedim kafam rahat
Bende aslında kısıtlayıcı kıskanç bi insan değilim. Hatta eskiden böyle düşündüğümde amaan kendisi kaybeder derdim hep. Ama şimdi içime kıskanç bir insan kaçmış gibi sürekli düşünüyorum. bide hiç konuşamıyoruz geceye kadar işte gelince uyuyor işin nasıl olduğunu tam anlatamadı bile. Sanki ne yaptıklarını nasıl çalıştıklarını ondan uzun uzun dinlesem rahatlıcakmışım gibi.
Tam olarak bu galıba konusmadıgımız ıcın kuruyorum sureklı kafamdasanırım konuşamadıgınız için siz birazda uzaklaşıcaksınız oda ordaki bayanlara yönelcek diye bir düşünce oluşmuş yanlışsam aaffedi
Tam olarak bu galıba konusmadıgımız ıcın kuruyorum sureklı kafamda
1. yılımızda olmuştu ama başka hiç bir olay yaşatmadı bana belki de hala onun izleri bu şüpheci yanlarım
Adamı cam fanusta yaşatamayacağına göre, bırak saçma düşünceleri, kıskanmaktan vazgeç. Tavşanın aklına havuç sokuyorsun böyle yaparak.merhaba herkese, içimde ki huzursuzlukla kendime kızmamla yazıyorum buraya.
4 yıldır süren bir birlikteliyim var. Erkek arkaşım askerden geleli 1 ay oldu, daha 3 gün öncesine çok güzel bir süprizle evlenme teklifi aldım.
Ve dün işe başladı bir mağazada, çoğunlukla kız çalışan bir mağaza. Bunu sorun etmedim hiç girene kadar ama şimdi içim içimi yiyor.
Yeni ürün gelmiş bide saat gecenin 2 sine kadar hep birlikte çalışıyorlar. Aslında kendime kızıyorum. mutlu olmam gerekirken içimde ki kıskançlık ve belirsizlik bitiriyor beni.
Daha öncede çalıştığı yerde kızlar vardı ama tanıyodum hepsini, bi etkinlilk yapmalarını bile hiç sorun etmezdim. Ama şimdi acaba güzel çalışan varmıdır, gözü ona kayar mı. aklımda hep bu saçma sorular dönüyor. Ona belli etmemek istiyodum ama belli ettim. Bana böyle düşünmeye devam edersen benden soğursun dedi. Haklı biliyorum ama içimde ki bu düşüncelere mani olamıyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim.
bir kız vardı konuşmuşlar galiba biz 3 aylık falandık bu olay yaşandığındane olmuştu? ona göre yorum yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?