- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
ailelerin maddi sıkıntıda olmasanız bile torun hevesiyle bişeyler yapması beklenir aslında ama bunda eşinizin ailesinin yasam şekli öneml. yani dediğiniz gibi eski usul yaşamadan bahsediyolarsa zaten fazla bişey beklememk lazım . birde bu forumda okudğumdan biliyorum bazı yerlerde ilk bebeği kız annesinin giydireceği, masraf yapacağı gibi bir inanış var. kayınvaldenizde buna inanıyorsa sizin ailenizden bekliyordur belki.
eskiler bir beşikte kundaklayarak bebek büyütürlermiş. şimdiki gibi ayrı oda takımı, cicili bicili kıyafetler, oyuncaklar bilmezlermiş. onun için böyle kıyaslamalara gitmeyin. ha eşinizin ailesiyle görüşmek istemiyorsanızda çocuğunuzun onların torunu olduğunu unutmayın. size ve bebeğe karşı çok ters hareketleri yoksa eşinizle beraber gidin derim ben.
allah razı olsun ailemden yaptı annem kadın başına elinden geldiğince ama erkek tarı hiç mi birşey almaz yada bir tebrikte bulunmaz torunum oldu diyerek ben bunu anlamakta zorlanıyorum evet diyorsanız ben artık kendimi üzmekten kötü düşünmekten vazgeçeceğim