Huzursuzum

Canseltpl35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
6
1
36
38
Arkadaşlar mrb. konuya nasil baslicagimi bilmiyorm cok uzgunum.Ben 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle sorunlarımız var sürekli bağırıp çağıran bir insan.ilk çocuğuma hamileyken kumar alışkanlığı vardı her yenildiginde eve saldırır gibi girerdi öyle böyle zor hamilelik geçirdim sozde yanımdaydı ama hiç yanmda olmadı sürekli kavga halinde geçen yine tartışmamız oldu ameliyat olmam gerekli para lazm ben seninle evlendigimde senin hasta oldugunu bilmiyordum diye bağırarak üstüme yürüdü şimdi ayrı yatiyoruz 5 gündür konusmuyoruz ne olacak bilmiyorum 5 gündür sabah ezaninda uyuyorum cok huzursuzum ailem evinden çıkma gitmesi gereken varsa odur diyor onun ailesi ahlaksız idare et diyor neypcagimi bilmiyorm akil verin lutfen

Evinden çıkma, beğenmiyorsa ve düzelmeyecekse kendisi gitsin . Ama seni kaybedebileceğini hissettirmen gerek ki kendine çeki düzen versin, yok zaten düzelmiyorsa da yapılacak şey belli

Evinden çıkma, beğenmiyorsa ve düzelmeyecekse kendisi gitsin . Ama seni kaybedebileceğini hissettirmen gerek ki kendine çeki düzen versin, yok zaten düzelmiyorsa da yapılacak şey belli
Beni kaybedebilecegini hissetmesini nasıl saglayabilirim ki aynı evde yabancı gibiyiz salonda uyuyor kendi haklıymış gibi çok üzülüyorum

Oooof of.. baban yada onun babası bi ayar çekse olmuyor mu? Ahlaksıza bak. Yarın bigün büyük bi hastalığı çıkar o zaman "ben senin hasta olacağını bilmeden evlendim sana bakamam şimdi geber" desen oluyo mu? Terbiyesiz herif. Beddua etmiyorum ama böylesine Allah verir cevabını. Siz bu adamla nasıl evlendiniz kumar alışkanlığı olduğunu bilemediniz mi

Beni kaybedebilecegini hissetmesini nasıl saglayabilirim ki aynı evde yabancı gibiyiz salonda uyuyor kendi haklıymış gibi çok üzülüyorum
Çalışıyormusun, ayrılırsanız ayaklarının üstünde durabilecek misin, ailen arkanda mı mesela. Eğer öyleyse ona muhtaç olmadığını, böyle devam ederse ayrılacağını söyleyeceksin. Yok dayanağım Yok dersen, bir iş bulup kendini garantiye almalısın, onu bırakabileceğini ona muhtaç olmadığını bilmeli

Esin le ciddi bir konusma yapmalisin.Hala ayniysa yapacagin sey belli
.Evliliginizn basindan beri sorun varsa 2 cocuk neden bundan sonra bosanmiyacaksanizda bir daha cocuk dusunmeyin lutfen.Olan cocuklara oluyor sonra

Niye evlenir bir insan ...zor gunlerinde yaninda olmayacaksa kol kanat germeyecekse neden feda eder omrunu...boyle bir adama ders verilirse aldigi dersten sonra insanin icindeki kirilmislik gecermi...merhametsiz insandan birsey beklenmez o derste almaz ayrica. Anlatilmaz ona birşey.onu kendi dunyasinda birakmak gerekir.ortak bir yasami gogusleyecek yuregi olmayana su dakikadan sonrasi cok fazla

Oooof of.. baban yada onun babası bi ayar çekse olmuyor mu? Ahlaksıza bak. Yarın bigün büyük bi hastalığı çıkar o zaman "ben senin hasta olacağını bilmeden evlendim sana bakamam şimdi geber" desen oluyo mu? Terbiyesiz herif. Beddua etmiyorum ama böylesine Allah verir cevabını. Siz bu adamla nasıl evlendiniz kumar alışkanlığı olduğunu bilemediniz mi
Benim babam vefat etti onun babası onunla konuşmuyor benim sorunlarimi dinlerken ağlıyor adam hicbisey yapamıyor babasına bile bağırıyor varsa yoksa arkadaşları görücü usulü evlendim yurtdisindaydi hiç tanıyamadım kumar alışkanlığı çocuğumun takılan altınlarını satti kapattı borcunu sonra kendiliğinden bıraktı kumarı abisi kaç kez dövdü utanıyorum çok sessiz kaldım ama kendi hakliyms gibi yüzeye çıkmaya çalışıyor annesi sürekli oğlumun üzerinde büyü var diyip muska getiriyor al oğlum üzerinde taşı geçecek herşey aynı ama

Onun çıkmasını beklemek yerine onu kapı dışarı etsen ?

Belki dışarıda kalınca aklı başına gelir .

Bu arada çok geçmiş olsun.

Bencede sakın evini bırakma begenmiyosa kendi cıksın gitsin ..cocuklarinin hakki o ev

Benim babam vefat etti onun babası onunla konuşmuyor benim sorunlarimi dinlerken ağlıyor adam hicbisey yapamıyor babasına bile bağırıyor varsa yoksa arkadaşları görücü usulü evlendim yurtdisindaydi hiç tanıyamadım kumar alışkanlığı çocuğumun takılan altınlarını satti kapattı borcunu sonra kendiliğinden bıraktı kumarı abisi kaç kez dövdü utanıyorum çok sessiz kaldım ama kendi hakliyms gibi yüzeye çıkmaya çalışıyor annesi sürekli oğlumun üzerinde büyü var diyip muska getiriyor al oğlum üzerinde taşı geçecek herşey aynı ama

Boşanmayı göze alabilir misn peki ? Durumun müsait mi böyle bir şeye

İlk hamileliğiniz o kadar kötü geçmişken ikinciye Nasıl cesaret ettiniz.kumar oynadığını öğrendiğiniz anda nokta koymalıydınız. Bence sessiz kalmanız işe yaramamış artık gerektiği gibi tepki verin.

bu saatten sonra ilişkiniz düzelmez,keşke ortada çocuklar olmasaydı....maddi olarak hayata tutanabilirseniz bir dakika bile o insanla aynı çatı altında durmayın...

İlk hamileliğiniz o kadar kötü geçmişken ikinciye Nasıl cesaret ettiniz.kumar oynadığını öğrendiğiniz anda nokta koymalıydınız. Bence sessiz kalmanız işe yaramamış artık gerektiği gibi tepki verin.
Düzelir umuduyla baktım hep bu son kullandığı cümle cok zoruma gitti sabır sabır dedim ama her geçen gun farkli skntilarla karsladi beni
bu saatten sonra ilişkiniz düzelmez,keşke ortada çocuklar olmasaydı....maddi olarak hayata tutanabilirseniz bir dakika bile o insanla aynı çatı altında durmayın...

Düzelir umuduyla baktım hep bu son kullandığı cümle cok zoruma gitti sabır sabır dedim ama her geçen gun farkli skntilarla karsladi beni
bence hayatının geri kalanı için çocukların adına farklı planlar yap,olan olmuş artık geleceğini düşün çocuklarınla bu insanın sizin hayatınıza katacağı pozitif bir durum yok kaanatimce..

.Evliliginizn basindan beri sorun varsa 2 cocuk neden bundan sonra bosanmiyacaksanizda bir daha cocuk dusunmeyin lutfen.Olan cocuklara oluyor sonra
Cok haklısın oturup konuşmam lazım sorunlar yurt dışından geldiği zaman başladı evlendigimde 17 yaşındaydım 14 yaşında nisanlandim severek değil görücü usulü oldu ikinci çocuğu düşündüm herkes ikinci çocuktan sonra düzelir dedi ama sesini cocuklarada yükseltiyor oğlum babasını görmek istiyor sürekli geldiği zaman ona aglayinca itiyor çocuğu git yat gece gece senimi cekecem ben dinlencem gidin yatin diye bağırıyor herseyi anlamaya çalıştım aman düzelsin dedim önce kumar sonra içki sonra arkadaş çevresi gece geç gelmeler çocuklarına tahammülsüzlük daha birçok şey sırayla geldi

o
görücü usulü evlendim nişanı taktklarnda 14yasindaydim 17yaşında evlendim hicbisey bilmiyordum evlendigimde malesefki

o

görücü usulü evlendim nişanı taktklarnda 14yasindaydim 17yaşında evlendim hicbisey bilmiyordum evlendigimde malesefki
Oha ya OHA YA 14 yaşında kız mı nişanlanır bu nasıl bi insanlık nasıl bi ayıp.. senin de bi suçun yok.. bence konusahibi sen bu adamdan kurtulabilirsin akıllı bi kadınsın sen. İş bulabilir misin? Bence kendini artık şuna hazırla ben bu adamı terk etsem nasıl çocuklarıma bakar hayatımı devam ettirebilirm diye otur ve düşün. İş bak, Para biriktir bir şeyler yap. Sana bugün bunları yapan yarın öbürsü gün neler yapmaz?

Back
X