HYAcorp VUCUT DOLGUSU -BACAK VS. (hyaluronic acid bazlı )

delila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
548
12
0
Diğer
selamlar
HYAcorp adında alman malı, hyaluronic acid bazlı bir vucut dolgusu var
bacaklar ve diğer kısımlar için iyi bir alternatif
daha önce macrolane enjeksiyonu geçirmiş bir yakınıma bu ay macrolane türkiye firmasında ürün olmadıgı icin bu dolgu yapıldı
sonuçtan memnun
vucudunda dolguda kullanılacak yağı olmayan kişiler için uygun (yakınımda da yağ yoktu maalesef çok zayıf )
daha evvel yaptıranlar bilgi paylaşırsa memnun olurum
teşekkürler

selamlar
HYAcorp adında alman malı, hyaluronic acid bazlı bir vucut dolgusu var
bacaklar ve diğer kısımlar için iyi bir alternatif
daha önce macrolane enjeksiyonu geçirmiş bir yakınıma bu ay macrolane türkiye firmasında ürün olmadıgı icin bu dolgu yapıldı
sonuçtan memnun
vucudunda dolguda kullanılacak yağı olmayan kişiler için uygun (yakınımda da yağ yoktu maalesef çok zayıf )
daha evvel yaptıranlar bilgi paylaşırsa memnun olurum
teşekkürler

merhaba delila,acaba bu maddeyi nereden temin edebiliriz.bizim eczanemiz var,depolarda bulamadım.dr.kendi mi getirtiyor.ayrıca yakınına kaç cc enjekte edildi.hani geniş çaplı enjekte ediliyor mu yoksa sadece diz oyuğu gibi küçük bölgelere mi?benim yağımda çıkar mutlaka ama ameliyat olmak biraz zor geliyor...birde ilacın tam fiyatı nedir biliyormusun...benim dizlerimi birleştirdiğimde alt bacakta 2 cm. açıklık oluşuyor,o kapansa yeter...

Sıla merhaba
ilac sadece doktorlara satılıyo bildigim kadarıyla
farklı sıkılık ve yogunlukta değişik formaları var, yüz için vucut icin degisik formları var
sanırım hangisinin kullanılacagını en iyi dr bilir
fiyat olarak ilac fiyatı sabittir, ancak her doktor el emeği için farklı ücret talep edebilir
vucut dolgusu uygulaması icin sertifikası olmayan hiçbir doktora bu uygulamayı profesor bıle olsa yaptırmayın
yamuk yumuk olur
yakınıma yapan dr, osman latifoglu
kendisiyle telle bile olsa görüsün
baska doktorlar da yapıyordur arastırın, fiyat alın uygun olana gidersiniz
diz oyuklarınız için -yakınımın bacagındaki miktarı düşünerek- sanırım 30 cc ürün size yeter...(2 bacaga )
ben de ayak bilegim için düşünüyorum, lütfen ana da dua edin yaptırabileyim

yakınıma şu an 20 cc enjekte edildi, zannediyorum kalça gögüs gibi geniş bölgelere de konabiliyor
çünkü dün gece biraz inceledim -hatırladıgım kadarıyla bir japon sitesinde gögüs için uygulamasını anlatan bir resim gördüm

DELİLA, sağol verdiğin bilgiler için. Sen sağlıkçımısın? Bir sağlıkçı gibi anlatmışsın :) İnşallah bu forumdaki herkes gibi sende bu dertten kurtulursun. Ben hepimiz için dua ediyorum...

inşallah bi çözüm olur çok sağol bende ameliyat oldum 3. bi delik açtırmak istemiyorum :( Rabbim yardımcımız olsun amin

Sıla merhaba
ilac sadece doktorlara satılıyo bildigim kadarıyla
farklı sıkılık ve yogunlukta değişik formaları var, yüz için vucut icin degisik formları var
sanırım hangisinin kullanılacagını en iyi dr bilir
fiyat olarak ilac fiyatı sabittir, ancak her doktor el emeği için farklı ücret talep edebilir
vucut dolgusu uygulaması icin sertifikası olmayan hiçbir doktora bu uygulamayı profesor bıle olsa yaptırmayın
yamuk yumuk olur
yakınıma yapan dr, osman latifoglu
kendisiyle telle bile olsa görüsün
baska doktorlar da yapıyordur arastırın, fiyat alın uygun olana gidersiniz
diz oyuklarınız için -yakınımın bacagındaki miktarı düşünerek- sanırım 30 cc ürün size yeter...(2 bacaga )
ben de ayak bilegim için düşünüyorum, lütfen ana da dua edin yaptırabileyim

merhaba delila,hyacorp h olan vücut için olanı.siz kaç tl ödediniz dr.a...ben sadece diz oyuğu değil alta doğruda yaptırmak istiyorum.100 ml.yi bulabilir.onun için ilacın kendi parası nedir onu sormuştum.eğer biliyorsan tabi.inşallah sende yaptırırsın...

Son düzenleme:
sanıyorum doktor konulan ilacın miktarına göre, ve uygulanan bölgeye göre bir ücret alıyor
kendisiyle görüşüp fiyat bilgisi almanız daha uygun olur
çünkü bazen birine a fiyat diyen aynı doktor başkasına b fiyat diyebiliyor buna çok şahit oldum
ilacın 10 cc si 120 euro diye biliyorum ne kadar kar isterler ancak konuştugunuz zaman belli olur

pardon 10 cc si tam fiyat öğrendim 225 tl imiş..-uygulama ücreti hariç bunun dısında doktorun söyleyecegi rakam el emeğidir haberiniz olsun
bu öyle pahalı bir dolgu değil
bizim uygulama yapılalı 7-10 gün filan oldu sanırım

DELİLA ; çok soru soruyorum ama :) sormaya devam edeceğim :) Dolgu yapılıncada varis çorabı giymek gerekiyormu? Ağrılı bir işlem mi? Ağrı sızı çok oluyormu? Yine cevaplarsan :) Yine çok sevineceğim :)

bende sorucam sürekli ama :( yağ enjeksiyonu zorlu bi işlemdi bu dolgu işlemi nasıl gerçekleşti enjektörlemi nasıl uyuşturuyorlar vs bilgi verirmisin lütfen?

merhaba kızlar
işlem bana yapılmadı ama ben de yaptırmak isterim doğrusu

varis corabı giymedi, enjeksiyon öncesi bir iğne ile uyusturuyor ve ağrılı değil
sonrasında hafif sızlama oluyormuş, 3-4 gün yere çömelerek tuvaletini yapamaz eğer bacagın arka baldırına enjeksiyon yapılmıssa
cünkü dr yuvarlak bir hat vermeye çalışıyor o kısmın ezilmemesi lazım
şu an hala morluk var ağrı yok denecek kadar az

klozetle daha rahat edebilir hasta
tabi enjeksiyonun nere yapılacagı da önemli.. mesela ben bilek ve diz içi istiyorum
ama yakınıma arka baldır olarak ve diz altı iç kısmı yapıldı

bende yağ var, ama korkuyorum
korkma sebebim liposuctionun riskleri..karnımda iz kalır korkusu
ve yağ dolgusu hemen eriyen arkadaslar olmus, bari bu hemen erimiyor
ve yapıldıkca sabitleniyor -marka ne olursa olsun
benim yüzümde hyaluronic acid dolgu oldugu için sabitlendigini biliyorum 3. uygulamadan sonra o orda kalır

Teşekkürler DELİLA. Varis çorabı giymemek harika imiş... Arkadaşlar ondan çok şikayet ediyor çünkü... Birde yağ alınan yerlerdeki deformite, morluk, acı var yani yağ enjeksiyonununda bu sakıncaları var.Allah hepimiz için en iyisini versin...

evet bu uygulamanın tek zorlugu morarma ve bir iki gün (baldıra konursa klozetsiz wc ye oturursan ağrır ve şekli iyi olmayabilir )
yağ alınınca sanırım hepsini koymak gerekiyor, ama bunda dilersen 10 ar cc yaptırır bakarsın duruma göre hosuna giderse ekletirsin
bir risk göremedim ben
tek sorun para

DELİLA ; şekli iyi olmayabilir demişsin. Nasıl yani şekil değiştime ihtimali mi var? Diyelim ki yaptırdın sonradan şekil değiştirebilirmi? Eklenen yerlerde yamuk yumuk birşey olabilir mi?

Arkadaşlar konuyla tam olarak ilgilimi bilmiyorum ama ben ilgili oldduğunu düşünerek buraya da yazmak istedim.

Uzun süredir bende bu forumun takipçisiyim. Ve bende aynı dertten muzdaribim:( çarpık bacaklar...
Konuyla ilgili bende Dr.Oytun idil ile görüştüm. Oytun Beyle belki yarım saat belki daha fazla, herşeyi konuştum. Sizlere de aktarıp bilgilendirmek istedim. Oytun bey protez ameliyatını daha önceden yapmış ve yaptığı hastaların fotoğrafını gördüm.(yaklaşık 10 foto falan vardı) Benim için de çok iyi hatırlamıyorum ama 120 lik bir protezin uygun olacağını söyledi. Protez kasların arasına yerleştiriliyormuş. Özelikle zararının olup olmadığını spor yapmamı engelleyip engelleyemeyeceğini sordum. Zararını olmadığını ve aktivetileri engellemeyeceğini söyledi.

Ameliyat anestesi altında yapılacakmış, ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalmak gerekiyormuş. Çünkü ağrılar oluyormuş ve iğne yapılması gerekiyormuş. Ameliyatın iyileşme süresini 1 hafta dedi. Ben de şaşırdığımı söyledim, çünkü iyileşme süresini 1 ay olarak gözden çıkarmıştım. O kadar ısrarla sormama rağmen iyileşme süresinin 10 günü geçmeyeceğini söyledi. Amliyat diz arkasından sanıırm 4-5 cm bir kesikle yapılıyormuş. Ameliyattan sonra bu bölgelerde iz kalırmış. Amliyattan sonra 3.gün sonra kontrole gidliyor ve kişiye göre değişmekle birlikte en kötü ihtimal çok küçük adımlarla yürünebiliniyormuş. 2 kişinin de ameliyattan sonra kontrole gelirkenki videolarını gördüm. (Sadece yürüme kısmını gösteriyor, kişiler teşhir edilmiyor bunu da belirteyim) Sadece ameliyatın ne kadar sürdüğünü sormayı unuttum:(

Son olarak ameliyat ücreti için 5500 TL dedi. Ancak ben bir indirim yapılabileceğini veya taksit olup olmayacağını sormadım.

Kendi düşüncelerime gelince açıkçası ben Oytun beyden çok olumlu elektrik aldım. Benimle çok güzel ilgilendi her soruma çok düzgün bir şekilde cevap verdi. Amliyattan çıkıp gelmiş ve bekleyen başka kişiler olmasına rağmen zamanın hesabını yapmadı. Ve bu görüşme için hiçbir muayene ücreti alınmadı. Bunu niye belirtiyorum, çünkü ben yıllar önce (en az 5 yıl) Dr. x (adını vermek istemiyorum) ile görüşmüştüm. Ve benimle sadece 2 bilemediniz 3 dk ilgilendi. Sadece bacaklarıma baktı o kadar. Ve bana burnunu da düzeltiriz dedi.( benim sormama ve böyle birşeye ihtiyaç duymama rağmen) Ve çıktı, sorularım için beni oarada görevli başka bir kişiye iletti. (artık hemşerimiydi biimiyorum) Ben sorularımı o kişiye sordum. Ve bu görüşme için de 200 TL ödedim. Açıkçası o gün çok soğumuştum ameliyat olmaktan. Halbuki ne heveslerle gitmiştim.

Bugün kıyasladığımda Oytun bey'in işini sadece ticari tarafına bakmadığı kanısına vardım. Tabi bu benim düşüncem. Ve ameliyat olmaya karar verdim. Sadece konuyu eşimle konuşmak kaldı. Onlada konuştuktan sonra 1-2 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ameliyattan sonrada sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim inşallah..

DİLARA1234 ; umarım herşey gönlünüze göre olur. Ameliyattan sonra bilgilendiririm demişsiniz ; umarım bilgilendirirsiniz. Ameliyattan sonra kimse pek uğramıyor çünkü :(

DELİLA ; şekli iyi olmayabilir demişsin. Nasıl yani şekil değiştime ihtimali mi var? Diyelim ki yaptırdın sonradan şekil değiştirebilirmi? Eklenen yerlerde yamuk yumuk birşey olabilir mi?

hayır yamuk yumukluk dolgu enjeksiyonu konusunda sertifikası olan bir doktorla asla olmaz
zaten enjeksiyonu kafes seklindedir, önce yatay sonra dikey şekilde örgü gibi enjekte ediliyor bildigim kadarıyla
şekli iyi olmayabilşir derken yeni enjeksiyon yapılmıs baldır bölgesi dolgusu üzerine beden ağırlıgı verilip eski tip wc ye oturursa,
vucut agırlıgı henüz etrafı vucut tarafından kapsülle örülmemiş dolgu hafifçe dagılabilir

birkaç gün sabredebilinirse sanırım verilen ilk şekille vucut üzerine kapsül örüyor, zar gibi birşey
ve daha yuvarlak hatları olabilir-baldır için diyorum
şekil değiştirecegini sanmıyorum macrolane de şekil değiştirmedi
sadece azalmıştı

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Back
X