• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hymen Zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemsiresin ve boyle cahil cahil sorular soruyorsun? Jinekojik
Muayneyi psikolojin kaldirmaz demek😐😂 dalga gececeksenizde duzgun bir sekilde gecin😐😂

Şey dicem bide madem bilgin yok dikkat et de meyvemi sebzemi neyse kırılıp içinde kalmasın sonra doktora gidip ben hemşireyim içimde salatalık kaldı diye gitme 😂😂😂
Neden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.

Neden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
Önerimi dikkate al bence ha almazsan sen bilirsin 😄. Ee yani aşınma olmuş olabilir elbette ama normal bir ilişki yaşadığında kan gelebilir gelmeyebilir bilemeyiz ki herkesi şeyi ve yapısı farklı 🤷🏻‍♀️.Bir şeyler sokmazsın artık orana burana umarım.

Vajina girişini saglamadiysan nasıl zarın zedeleniyor ya bi git ya of:işsiz:

Hemsiresin ve boyle cahil cahil sorular soruyorsun? Jinekojik
Muayneyi psikolojin kaldirmaz demek😐😂 dalga gececeksenizde duzgun bir sekilde
Muayene gelirken, belki menopoz yaşında olup bilmem kaç yıllık evli hanımlar bile halk arasında çatal olarak bilinen masaya çıkmaya ve muayene olmaya çekinebiliyor. Bu şekilde muayene olmak yerine su içip mesaneyi doldurmayı tercih edip abdomenden yani karından muayene olmayı talep eden bile oluyordu. Demek istiyorum ki ben de bu şekilde muayene olmak istemem ve muayenenin amacı da bana bir kadın için gurur kırıcı geliyor bunu istemiyorum. Neden dalgaya aldığınızı gerçekten anlayamadım. Serviste bana gelip enfeksiyon kapmamak için kendimi çamaşır suyu kattığım su ile yıkıyorum diyen hastalar oluyordu dalga geçmek yerine uzun uzun açıklıyordum mesela. Sadece kafam rahatlasın diye yazmıştım bu kadar dalgaya alınacağını bilsem yazmazdım gerçekten.

Muayene gelirken, belki menopoz yaşında olup bilmem kaç yıllık evli hanımlar bile halk arasında çatal olarak bilinen masaya çıkmaya ve muayene olmaya çekinebiliyor. Bu şekilde muayene olmak yerine su içip mesaneyi doldurmayı tercih edip abdomenden yani karından muayene olmayı talep eden bile oluyordu. Demek istiyorum ki ben de bu şekilde muayene olmak istemem ve muayenenin amacı da bana bir kadın için gurur kırıcı geliyor bunu istemiyorum. Neden dalgaya aldığınızı gerçekten anlayamadım. Serviste bana gelip enfeksiyon kapmamak için kendimi çamaşır suyu kattığım su ile yıkıyorum diyen hastalar oluyordu dalga geçmek yerine uzun uzun açıklıyordum mesela. Sadece kafam rahatlasın diye yazmıştım bu kadar dalgaya alınacağını bilsem yazmazdım gerçekten.
Bizler issiziz

Öncelikle merhabalar. Bir sorum var ancak cevap verecek gönüllü çıkarsa eğer yargılamadan yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta tatmin olabilmek, bu fizyolojik bir ihtiyaç.

27 yaşındayım ve bakireyim. Şu an bir erkek arkadaşım var, hayatımdaki ilk sevgilim ve bu anlamda bir yakınlaşmamız hiç olmadı. Yaşım büyük de olsa birçok açıdan çok modern bir kafa yapım da olsa cinsel yakınlaşmaların evlilik sonrasına atılması taraftarıyım ve bu benim kendi düşüncem elbette. Sabah, çok özür dileyerek söylüyorum bir meyveyi kullanıp tatmin olmaya çalıştıktan sonra bezde çok küçük bir kırmızılık gördüm. Hemşireyim ve üniversitede cinsel sağlık dersi aldım, bu yüzden saçmalama bu şekilde zara zarar gelmesi mümkün değil, cahil cahil düşünüp durma diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama işte söz konusu insanın kendisi olunca evham yapıyor biraz. Haklı olarak birisi çıkıp "Bize ne soruyorsun, doktora gitsene." yazacaktır haklı olarak, bana da sorulsa böyle bir şey ben de bunu söylerdim ama ben daha önce jinekoloji polikliniğinde de çalışmıştım ve böyle bir muayeneyi psikolojimin kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden en azından biraz olsun rahatlamak adına fikir almak istedim.
Meyveyi direk mi soktunuz? Balkon duvarında biraz düzleştirseydiniz

Bakireysen neden bir sey sokuyorsun, zarar görmüş olabilir ama oranın tamamen bozulması ıcın ıkı uc hatta dört kere falan tam bir ilişkiye girmen lazım. O yuzden merak etme zaten bayağı kan gelir anlıyorsun.

Ikıncı bir yazacağım sey de su; bakireyken hormonal olarak tatmin olma vs istegin olduğu zaman vajinadan bir sey istemiyorsun yani nasıl desem daha önce bedenin öyle bir sey deneyimlemedigi icin o an ona ihtiyaç duyamaz, bilmez, ama birkac iliski yaşadıktan sonra hormonların yükseldiği dönemler tatmın olmak istediğin zaman oradan bir şeyin eksikliğini boşluğunu hissediyorsun hani o zaman bir sey sokmanı falan anlarım, ama bakireyken meraktan ya da azıp yapmayın acır zaten yani ki ilk iliski her zaman acılı oluyor, cok istesen hazır olsan rahat olsan bile fiziksel olarak bir rahatsızlık hissin oluyor yani cunku bedenin yeni bir sey yaşıyor ama az veya çok bilemem o acısı kişiye göre degısır.

Bu arada konu sahte mi gerçek mi diye düşünerek degil de bunu yaşayıp dert eden insanlar cok var ondan dolayı yazdım. En azından benzer seyı yaşayıp yazamayan soramayan bilemeyenler icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X