• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hymen Zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bi kafayla yaşıyorsunuz ya meyveyle tatmin olmaya çalışacak kadar aklınızı yemişsiniz galiba.Allahın nimetini şeyinize bulaştırmayın be Allahtan korkun
Üzülerek söylüyorum Yarın birgün hayvanlarıda konunuza dahil edersiniz diye korkmuyor değilim. O potansiyeli gördüm sizde.

Muayene neden ihtiyaç ki şimdi öğrenip ne yapacaksınız?
Meyve sebze ile mi yoksa bi erkekle mi devam edip etmeyeceğinize karar vereceksiniz 🤪
İlk cinsel deneyimi meyveyle mi yaşadım acaba diye mi meraktasiniz ?
Hamilelik riski yok nasıl olsa insallah meyve kabukludur, koruma sağlar gerisinin önemi yok .
Bosver öğrenme bence ,bi de tavsiyem meyveyi başka amaçlarla değil de yemek için kullanmanız.
Cinsel tatmin için madem ilişkiye karsisiniz, özel aparatlar edinin

Bir de yargılamayacakmışız birincisi meyveyle kendini tatmin edip ozsaygini yitirmiyorsun ,evlenince birlikte olmak taraftarisin bir de bu neyin geri kafalıligi böyle bir geri kafalık yok.
Sex de fizyolojik bir ihtiyaç
Millet açlıktan kırılır bunlar meyve sokar .
Yazık , utanirsin tabi muayeneye gitmeye meyve soktum diyemezsin .
Evlenmeden önce birlikte olmak istememek geri kafalılık mı oluyormuş? Herkesin hassasiyeti farklı seni ilgilendirmiyor. Konu kuvvetle muhtemel fake ve en son takılacağın kısım evlenmeden önce seks yapmak istememesi

Evlenince birlikte olmak istemek geri kafalılık mı oluyormuş? Herkesin hassasiyeti farklı seni ilgilendirmiyor. Konu kuvvetle muhtemel fake ve en son takılacağın kısım evlenmeden önce seks yapmak istememesi
Çaktırma modern olmaya çalışıp becerememiş sadece :D artık modernlik deyince aklına ne geliyorsa

Kim diyormus zarar görmez diye drsine iyi calışamamışsın veya fazla haşin davrandın meyvenin boyutları önemli yok ya işlevi onemliydi neyse olan olmus zevk almaya bak 🤷🏼‍♀️
Geldi gönlümün koçu 🤭🤭 olaya en gerçekçi sen baktın tebrix🤭

Evlenmeden önce birlikte olmak istememek geri kafalılık mı oluyormuş? Herkesin hassasiyeti farklı seni ilgilendirmiyor. Konu kuvvetle muhtemel fake ve en son takılacağın kısım evlenmeden önce seks yapmak istememesi
Yo alakası yok meyveyi sokacak kadar coatuysa sevissin mert yaşasın en azından jinekologda utanmadan ne yaptığını söyler yahut aparat edinsin 👍🏻

Şu an 🥒 🥕düşünüyorum sebze mi meyve mi?
İkisi de sebze canım. :KK53: Bir tek muz geliyor aklıma, tabi egzotik meyvelerden falan değilse. Gerçi onların da fiyatı malum. Ziyan etmeye gelmez malum. Ha illa egzotik meyve olacak, kalite takılacağım diyorsa da bilemem tabi. Plantain var mesela kilosu 20 tl'den başlıyor. :kk77:

Neden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
Haa meyveyle sürtüştün 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️canlısıyla sürtüşseydin bari en azindan sıcak ten tene :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X