- 30 Kasım 2019
- 12.749
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi hemsrepskolog
Dün de buralarda hemşireyim diyerek ego tatmini yapmaya çalışan fake biri vardı. Salın hemşireleri yahu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulan nimet be meyvedende tiksindirdiniz gece geceÖncelikle merhabalar. Bir sorum var ancak cevap verecek gönüllü çıkarsa eğer yargılamadan yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta tatmin olabilmek, bu fizyolojik bir ihtiyaç.
27 yaşındayım ve bakireyim. Şu an bir erkek arkadaşım var, hayatımdaki ilk sevgilim ve bu anlamda bir yakınlaşmamız hiç olmadı. Yaşım büyük de olsa birçok açıdan çok modern bir kafa yapım da olsa cinsel yakınlaşmaların evlilik sonrasına atılması taraftarıyım ve bu benim kendi düşüncem elbette. Sabah, çok özür dileyerek söylüyorum bir meyveyi kullanıp tatmin olmaya çalıştıktan sonra bezde çok küçük bir kırmızılık gördüm. Hemşireyim ve üniversitede cinsel sağlık dersi aldım, bu yüzden saçmalama bu şekilde zara zarar gelmesi mümkün değil, cahil cahil düşünüp durma diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama işte söz konusu insanın kendisi olunca evham yapıyor biraz. Haklı olarak birisi çıkıp "Bize ne soruyorsun, doktora gitsene." yazacaktır haklı olarak, bana da sorulsa böyle bir şey ben de bunu söylerdim ama ben daha önce jinekoloji polikliniğinde de çalışmıştım ve böyle bir muayeneyi psikolojimin kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden en azından biraz olsun rahatlamak adına fikir almak istedim.
Banlanınca başka bir maille hesap açılamıyor mu? İp ban bile atılsa ip değiştirmek mümkün diye biliyorum.Ama o kişi banliydi![]()
Banlanınca başka bir maille hesap açılamıyor mu? İp ban bile atılsa ip değiştirmek mümkün diye biliyorum.Kazen bey aynı kişi diye ihbar etmeme beğenmedim emojisi koymuş demekki aynı ip durmuyor. Ya farklı ipden kendisidir ya arkadaşı diye düşünüyorum. Cinsellikle ilgili iki gün üstüste çok benzer konu açılması böyle düşündürdü.
bende hatırladımBöyle bir konu açılmıştı sanki bana yabancı gelmedi
Bunu hatırlamanıza şaşırdım. :) Evet, barıştım. Öncesinde devam edip etmeme noktasında emin miyim, bunu çok sorguladım. Çok değişik bir küslüktü zaten. Barıştık. Ailesi ile de tanıştım. Tanışma iyi geçti gibi. Babası beklediğimden ılımlıydı. Annesi bu tanışma neden bu kadar geç oldu konusuna minik minik laf sokuşturdu arada ama idare etmeye çalıştım. Her sıkıştığımda konuyu başarılı olduğum noktalara getirdim ve hep dik, emin bir şekilde durdum. O da dışarıda annem ve kardeşlerim ile tanışacak. Konu baba ve istemeye geldiğinde o kısımda ne olacak bilmiyorum işte. Ama sonra diyorum ki sen krizleri hep iyi yönettin yine yönetirsin. Bakalım artık ne olacak.Bu konudan bağımsız, eski konunuzu hatırlıyorum. O zamanki Erkek arkadaşınızla barıştınız mı?
Konuyu kuşa ceviremezsinizÖncelikle merhabalar. Bir sorum var. Yargılamadan yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Bir şeyin içeri girişini sağlamadan kendini tatmin ettikten sonra kanama durumu ortaya çıkarsa bu neyden kaynaklı olabilir?