- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.886
- 138
- Konu Sahibi hemsrepskolog
Yazık kafasına cidden. Okuyor ama tırtKonu sahibi psikoloji okuyormuş.![]()
Kendisine faydası yok
Kendisi gibi Psikolojisi bozuk insanlara nasıl faydası olacak merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık kafasına cidden. Okuyor ama tırtKonu sahibi psikoloji okuyormuş.![]()
Şöyle ki doktor gözünden kadınların bazı tavrı çok tuhaf kaçıyor. Yani kadın utanıp sıkılıyor ama doktor o an onu bir kadın olarak değil, teşhis konulması gereken veya teşhis konulmuşsa tedavi edilmesi gereken herhangi bir hasta olarak görüyor. Bir eğitim araştırmada çalıştığını ve beş dakikada bir yeni bir hastanın içeri girip aynı tavrı takındığını düşünürsek, doktor açısından yorucu bir durum. Hasta açısından da hak verebiliyorum çünkü yıllarca cinsel organımızı asla kimseye göstermemeliyiz, konusunu bile açmamalıyız, çok ayıp, çok günah algısı ile büyütüldük. Dolayısıyla böyle bir muayenenin kadını strese sokmasın anlayabiliyorum. Kendi açımdan da psikolojim kaldırmaz derken, normal şartlarda, bir hastalık için olsa sağlığım için giderim tabii ki. Ama daha önce kızlık zarı muayenesine gelen bir kadına da rastladım. Nasıl ifade etsem, sonrasında çok iyi hissetmiyorsun. Hatta tanıdığım bazı kaliteli hekimler böyle kontrolleri yapmıyorlar bile. Gurur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Psikolojim kaldırmaz derken bunu kast ettim. Dalga geçilecek bir şey de değil yani.Yaw o insanlar cahil oldugu icin camasir suyu kullanmis demek..insanlarin o catala cikarkenki tedirginlikleri genelde doktorla ve duyduklari seylerden kaynaklaniyor. Doktorlar sanki her gun catala yatiyormussun gibi davrandiklari icin genelde, insanlarin tedirgin olmalari normal.. ama sen bu isin icindeysen neyden bahsettigini az cok biliyorsundur ve ayrica saglik sektorunde birinin boyle sacma sapan seyler sormasina sasiriyorum.. cunku
Okumussun ya bu islerin icindesiniz ya o bakimdan..
Ben bu aciklamalardan sonra senin erkek oldugunu dusunmuyorum artik, senle dalga gectiysem ve gecen herkes erkek uye oldugunu dusundugumuzden..Şöyle ki doktor gözünden kadınların bazı tavrı çok tuhaf kaçıyor. Yani kadın utanıp sıkılıyor ama doktor o an onu bir kadın olarak değil, teşhis konulması gereken veya teşhis konulmuşsa tedavi edilmesi gereken herhangi bir hasta olarak görüyor. Bir eğitim araştırmada çalıştığını ve beş dakikada bir yeni bir hastanın içeri girip aynı tavrı takındığını düşünürsek, doktor açısından yorucu bir durum. Hasta açısından da hak verebiliyorum çünkü yıllarca cinsel organımızı asla kimseye göstermemeliyiz, konusunu bile açmamalıyız, çok ayıp, çok günah algısı ile büyütüldük. Dolayısıyla böyle bir muayenenin kadını strese sokmasın anlayabiliyorum. Kendi açımdan da psikolojim kaldırmaz derken, normal şartlarda, bir hastalık için olsa sağlığım için giderim tabii ki. Ama daha önce kızlık zarı muayenesine gelen bir kadına da rastladım. Nasıl ifade etsem, sonrasında çok iyi hissetmiyorsun. Hatta tanıdığım bazı kaliteli hekimler böyle kontrolleri yapmıyorlar bile. Gurur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Psikolojim kaldırmaz derken bunu kast ettim. Dalga geçilecek bir şey de değil yani.
Şöyle ki doktor gözünden kadınların bazı tavrı çok tuhaf kaçıyor. Yani kadın utanıp sıkılıyor ama doktor o an onu bir kadın olarak değil, teşhis konulması gereken veya teşhis konulmuşsa tedavi edilmesi gereken herhangi bir hasta olarak görüyor. Bir eğitim araştırmada çalıştığını ve beş dakikada bir yeni bir hastanın içeri girip aynı tavrı takındığını düşünürsek, doktor açısından yorucu bir durum. Hasta açısından da hak verebiliyorum çünkü yıllarca cinsel organımızı asla kimseye göstermemeliyiz, konusunu bile açmamalıyız, çok ayıp, çok günah algısı ile büyütüldük. Dolayısıyla böyle bir muayenenin kadını strese sokmasın anlayabiliyorum. Kendi açımdan da psikolojim kaldırmaz derken, normal şartlarda, bir hastalık için olsa sağlığım için giderim tabii ki. Ama daha önce kızlık zarı muayenesine gelen bir kadına da rastladım. Nasıl ifade etsem, sonrasında çok iyi hissetmiyorsun. Hatta tanıdığım bazı kaliteli hekimler böyle kontrolleri yapmıyorlar bile. Gurur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Psikolojim kaldırmaz derken bunu kast ettim. Dalga geçilecek bir şey de değil yani.
Hemşirelikte de psikolojide de ilk benimsediğimiz şey kişiyi yargılamamak, yanında olmaktır. Öyle farklı yerlere çekildi ki soruyu silmek istiyorum ama beceremiyorum da.Yazık kafasına cidden. Okuyor ama tırt
Kendisine faydası yok
Kendisi gibi Psikolojisi bozuk insanlara nasıl faydası olacak merak ediyorum
Hahakacsvavsvabsh oofff çatladım kızKocacim vallahi ben senden başka kimseyle birlikte olmadım meyve yiyodumm birden sen muz gel benim **gir aaaa bir de baktım kan gelmiş![]()
Kusuru bakmayında meyveyi orasına burasına koyan bi insanın yanında olamam Ozaman siz her anormal şeyleri yapın bizde yargılamayalım oldu efendimHemşirelikte de psikolojide de ilk benimsediğimiz şey kişiyi yargılamamak, yanında olmaktır. Öyle farklı yerlere çekildi ki soruyu silmek istiyorum ama beceremiyorum da.
Silersen zaten banlanirsin cunku konu silmek yasak.Hemşirelikte de psikolojide de ilk benimsediğimiz şey kişiyi yargılamamak, yanında olmaktır. Öyle farklı yerlere çekildi ki soruyu silmek istiyorum ama beceremiyorum da.
Gurur kırıcı olan sizin meyve ile sevişmeniz. Meyvenin rızasını bile almamışsınızŞöyle ki doktor gözünden kadınların bazı tavrı çok tuhaf kaçıyor. Yani kadın utanıp sıkılıyor ama doktor o an onu bir kadın olarak değil, teşhis konulması gereken veya teşhis konulmuşsa tedavi edilmesi gereken herhangi bir hasta olarak görüyor. Bir eğitim araştırmada çalıştığını ve beş dakikada bir yeni bir hastanın içeri girip aynı tavrı takındığını düşünürsek, doktor açısından yorucu bir durum. Hasta açısından da hak verebiliyorum çünkü yıllarca cinsel organımızı asla kimseye göstermemeliyiz, konusunu bile açmamalıyız, çok ayıp, çok günah algısı ile büyütüldük. Dolayısıyla böyle bir muayenenin kadını strese sokmasın anlayabiliyorum. Kendi açımdan da psikolojim kaldırmaz derken, normal şartlarda, bir hastalık için olsa sağlığım için giderim tabii ki. Ama daha önce kızlık zarı muayenesine gelen bir kadına da rastladım. Nasıl ifade etsem, sonrasında çok iyi hissetmiyorsun. Hatta tanıdığım bazı kaliteli hekimler böyle kontrolleri yapmıyorlar bile. Gurur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Psikolojim kaldırmaz derken bunu kast ettim. Dalga geçilecek bir şey de değil yani.
Erkek üye olup böyle bir soru sorunca erkek üyeye nasıl bir faydası oluyor, onu da anlayamadım. Yani internette bir erkeğin fantazi dünyasını süsleyebilecek her türlü şeye sınırsız erişim var zaten. Fantazi için soru sormuşsun, yazıyorlar. Burada yazılanları okuyunca nasıl bir şey hayal edebilir biri, buna da bilgim çok yetersiz kaldı gerçekten.Ben bu aciklamalardan sonra senin erkek oldugunu dusunmuyorum artik, senle dalga gectiysem ve gecen herkes erkek uye oldugunu dusundugumuzden..
Belki tahriş oldu o an ya da surtunmeden hafif pembelik görmüş olabılırsın. Ben de başta sanki bir giriş oldu diye anladım. Konu silinmez ama üyeliğini sildirebilirsin sanırımTeşekkür ederim. Vajinaya bir şeyin girişini sağlamadım zaten, durum neden böyle anlaşıldı anlamadım. Buna cesaret etmiş olsam tereddüt yaşamam zaten, kesin zarar görmüştür gözüyle bakarım. "Saçmalama ya, bu şekilde zarar vermiş olman imkansız." yazmak rahatlatmak adına bu kadar zor olmamalı. Gerçekten paylaştığım için pişman oldum. Nasıl silinir onu da bilmiyorum.
Buna cevap verebilmem icin erkek olmam gerekirdi ama.. burda kadinlarin icine dusunce cennete dusmus gibi oluyolar sanirimErkek üye olup böyle bir soru sorunca erkek üyeye nasıl bir faydası oluyor, onu da anlayamadım. Yani internette bir erkeğin fantazi dünyasını süsleyebilecek her türlü şeye sınırsız erişim var zaten. Fantazi için soru sormuşsun, yazıyorlar. Burada yazılanları okuyunca nasıl bir şey hayal edebilir biri, buna da bilgim çok yetersiz kaldı gerçekten.
Ayy kahkaha attim fake konusunda calismalisin panpaÖncelikle merhabalar. Bir sorum var ancak cevap verecek gönüllü çıkarsa eğer yargılamadan yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta tatmin olabilmek, bu fizyolojik bir ihtiyaç.
27 yaşındayım ve bakireyim. Şu an bir erkek arkadaşım var, hayatımdaki ilk sevgilim ve bu anlamda bir yakınlaşmamız hiç olmadı. Yaşım büyük de olsa birçok açıdan çok modern bir kafa yapım da olsa cinsel yakınlaşmaların evlilik sonrasına atılması taraftarıyım ve bu benim kendi düşüncem elbette. Sabah, çok özür dileyerek söylüyorum bir meyveyi kullanıp tatmin olmaya çalıştıktan sonra bezde çok küçük bir kırmızılık gördüm. Hemşireyim ve üniversitede cinsel sağlık dersi aldım, bu yüzden saçmalama bu şekilde zara zarar gelmesi mümkün değil, cahil cahil düşünüp durma diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama işte söz konusu insanın kendisi olunca evham yapıyor biraz. Haklı olarak birisi çıkıp "Bize ne soruyorsun, doktora gitsene." yazacaktır haklı olarak, bana da sorulsa böyle bir şey ben de bunu söylerdim ama ben daha önce jinekoloji polikliniğinde de çalışmıştım ve böyle bir muayeneyi psikolojimin kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden en azından biraz olsun rahatlamak adına fikir almak istedim.
Psikoloji alanında bir sapkınlık var, adı neydi gerçekten unuttum. Mesela yoldan bir kadın durdurup bir anda önünü açıp cinsel organını gösterip bundan zevk alıyorlar. Bundan zevk alan varsa bir kadın taklidi yapıp sanalda kadınlar ile sohbet etmek ile de haz duyabilen erkekler olabilir. Evet, bu açıdan mantıklı söylediğiniz. Yapan olabilir.Buna cevap verebilmem icin erkek olmam gerekirdi ama.. burda kadinlarin icine dusunce cennete dusmus gibi oluyolar sanirimyani tahrik ve tatmin olmak istiyolar sanirim
O nasıl oluyor, sürekli bildirim düşüyor sinirlerim bozuldu?Belki tahriş oldu o an ya da surtunmeden hafif pembelik görmüş olabılırsın. Ben de başta sanki bir giriş oldu diye anladım. Konu silinmez ama üyeliğini sildirebilirsin sanırım
Yani bu ispat edilebilir bir şey mi bilemiyorum ama üzgünüm, o değilim. Ağustosta bir şey sormak için açmıştım bu hesabı, ondan sonra da ilk defa bugün girdim. Bu kadar değişik yorumlar geleceğini bilseydim de kesinlikle konu açmazdım zaten.Yaaa sen daha dün hemşireyim deyip konu açan erkek arkadaşımla yüzeysel yaşadık geldim hamilelik testi yaptım diyen sınra cahillikle suçlanınca hemşire olmadığını dalga geçmek için açtığını söyleyen banlanan kişisin bal gibi..hala daha ne istiyorsun acabaaa başka işin gücün mü yok sardın buraya git bi iş edin kendine hadi çocuğum yaa