ya ne mutluuuuu..gozlerın aydın ne guzel darısı bıze allahım yaa..kurtuluruz su ıletten..akın bey su anda kaca yapıyor bılgısı olan var mı
aa çok sevindim arkadaşım gözün aydın , bugün gideceğini bilmiyordum görünce çok şaşırdım:)artık kafana takma ,kurtuldun artık ay ne güzel darısı bizlerin de başına
Arkadasimm gozun aydin cok mutlu oldum inan darisi hepimizi basinaKader Arkadaşlarım Benim.. Bugün gittim kontrole ve tutmuş dedi Akın bey :)) çok mutluyum :)) şu an için kanama muhakkak olur dedi.. Ama yine de düğün tarihi netlik kazandığında tekrar bir gel garantiye almak için bakalım dedi.. Bikaç ay öncesinden gitsemde olurmuş illa birkaç gün kala gel demedi çok şükür :)) Darısı yaptırmayı düşünenlerin başına.
evleneli aylar oldu şimdi tekrar geldim size destek olmak için... yaşadıklarımı, gözyaşlarımı, uykusuz gecelerimi düşünüyorum da şimdi ne kadar uzakta kaldı o günler.. her türlü soruyu sorabilirsiniz. doktorum şahap beydi...
Kader Arkadaşlarım Benim.. Bugün gittim kontrole ve tutmuş dedi Akın bey :)) çok mutluyum :)) şu an için kanama muhakkak olur dedi.. Ama yine de düğün tarihi netlik kazandığında tekrar bir gel garantiye almak için bakalım dedi.. Bikaç ay öncesinden gitsemde olurmuş illa birkaç gün kala gel demedi çok şükür :)) Darısı yaptırmayı düşünenlerin başına.
evleneli aylar oldu şimdi tekrar geldim size destek olmak için... yaşadıklarımı, gözyaşlarımı, uykusuz gecelerimi düşünüyorum da şimdi ne kadar uzakta kaldı o günler.. her türlü soruyu sorabilirsiniz. doktorum şahap beydi...
Kızlar ist22 nerede?Hesabı pasif görünüyor.Merak ettim onu,bilen var mı?
pitikara bnde merak ediyorum..flep tuttu dedi sonra ortadn kayboldu pasif demek ceza mı oluyor ne oluyor?
Bende anlamadım ki?Ceza alcak bişeyde yapmış gibi görünmüyor.Her sabah msj atardım ona özelden dün baktım yok.Bugün baktım yok.Noldu acaba?Umarım kötü bişey olmamıştır.İyi haberini aldık sevindim,şimdi nerde diye merak ediyorum.
canım ya çokk sevindim 3 ay beklemek zor oldu ama geçti di mi, sonuç güzel olunca her şeye değiyor :))
Geldim kızlar.. Ceza almışım.. Cezamı çektim bitti :))
hoşgeldin canımm nasılsın:)canım doktor sana başka bi şey demedi mi sormadın mı ben onu merak ettimne konuştunuz başka her şeyi sorsaydın..kabız olmanda,bacaklarını açmanda bi sorun olurmuymuş ..bir de kanamam ne kadar olur diye sorsaydın canım sordun mu?
Hoşbulduk tatlım :)) Daha iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Bundan sonra problem olmazmış canım,koşmamda bacak açmamda..3-4 ml kan gelir dedi gözle görülür şekilde olur merak etme dedi canım.. Kabızlık konusunu sormadım ama problem olmaz heralde.. Hiç dikiş kalmamış zaten,hepsi erimiş. Normal halini almış artık.
ohh ne güzel bisorun yok yani sevndim:) bende çok stresliyim canım kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?