Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kpss yi kazanıp kazanmamakla alakası yok insan söylemeye tereddüt ediyor ben söyledim de noldu sikik dendim,istenmeyen it dendim konumu okursan anlarsın..sephora85 sana katılıyorum bende diktirme taraftarı degilim çok zorda kalmadıkça bu operasyonu yaptırmayacagım atanırsam mesela asla yaptırmam bence maddi durumu yerinde olan bayanların diktirmesi kendilerine haksızlık kabul etmezse etmez ben evlenmeyebilirim de ama atanamazsam mecbur kalabilirim bu operasyona
Umarım atanırsın en kısa zamanda. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın erkeğin karşısında da dik durur. Ama iki durum var bence operasyona karar verme konusunda.sephora85 sana katılıyorum bende diktirme taraftarı degilim çok zorda kalmadıkça bu operasyonu yaptırmayacagım atanırsam mesela asla yaptırmam bence maddi durumu yerinde olan bayanların diktirmesi kendilerine haksızlık kabul etmezse etmez ben evlenmeyebilirim de ama atanamazsam mecbur kalabilirim bu operasyona
Canım sevindim sonuç almana.Kizlar bende bu operasyonu olmustum akin beye sonucu aldim cok sukur kanamam oldu ilk gece gercekten bu cevaba ihtiyaci olan arkadaslarima duyrulur
Vicdan önemli bir hissiyat o yüzden yazıyorum; yaptığınız toplumu, kadınları aşağılayan bir hareket. Kamu vicdanı diye birşey var, eğer sizin vicdanınız rahatsa cevap yazmazsınız olur biter.Sen de önce konuşmayı öğren! Forumun başlığına baktın mı hiç ? Senin yaptığın görüş bildirmek de değil saygısızlık Sanane Sanane sanane Herkesin kendi özeli Bu insanlar yediğin haltlar için seni yargılıyor mu da sen onları yargılıyosun ? Senin değerlerin vardır Saygı duyarım Ama sen kendi değerlerini başkalarına dayatamazsın Sen o insan değilsin o insanın yerine hiç bir zaman geçemezsin Onun hissettiğini hissedemezsin Onun çevresine sahip değilsin O zaman oturduğun yerde ahkam kesememelisin Bu neyin hırsı ya? Neyi ispatlamaya çalışıyosun? Eğer ortada bi insanın yaşadığı acı varsa anlamaya çalış Acıyı anlamaya çalışmak illa yapılan yanlışı onaylamak değil Insan ol biraz ! Ya da anlamayacaksan arkanı dön git zaten senden böyle Bişey bekleyen yok Siz ne sanıyosunuz kendinizi ki onları küçümseme ,hakaret etme ,hayatlarına burnunu sokma ,yaralarını kanatma hakkını kendinizde görüyorsunuz?
Fuzuli sen bekar mısın profilinde öyle yazıyo, evlenirken bakire değildim demişsiniz. Eşin bu yüzden boşamış olabilir mi seni? (Dolaylı yoldan olabilir hani başka bişeyi bahane edipVicdan önemli bir hissiyat o yüzden yazıyorum; yaptığınız toplumu, kadınları aşağılayan bir hareket. Kamu vicdanı diye birşey var, eğer sizin vicdanınız rahatsa cevap yazmazsınız olur biter.
Nişanlıyım, özelden sorsaydın keşke, evli olarak da düşünebilirsinFuzuli sen bekar mısın profilinde öyle yazıyo, evlenirken bakire değildim demişsiniz. Eşin bu yüzden boşamış olabilir mi seni? (Dolaylı yoldan olabilir hani başka bişeyi bahane edip![]()
Herkesin sizin gibi olması gerektiğini sana düşündüren şey nedir gerçekten çok merak ettim bu aradaNişanlıyım, özelden sorsaydın keşke, evli olarak da düşünebilirsin
Senin gibi varoşlar yüzünden aslında, bu durumu savunduğuna göre kim bilir ne tür numaralar vardır sende. Senin gibiler diktirenlerden daha beter aslında.Ben bakireyim tatlım konu ve senin tavrın ilgimi çektiği için yazdım. Evlenmeden düşüp kalkan nişanlı olmak ile evli olmayı aynı gören senin gibi ahlak yoksunu kadınlar anne olmamalı asıl. Burda yaptıklarından pişman olan kadınlar var en azından ve ayıplarını örtmeye çalışıyorlar. Asıl tehlikeli olanlar senin gibi her haltı yapıp gururla dolaşanlar. Acaba nişanlın seninle gercekten evlenecek mi? Dikkat et pat diye başka biriyle evlenmesin seninle gezerken. Yol yakinken gel vazgeç bu ben özgür kadınım havalarından bakma o Amerikan filmlerine bbekaret tüm dünyada önemli..
layışına göre kaşar olabilirim tabi de 2 farklı erkekler ilişkim oldu şu ana kadar, senin gibi bakire olup da 20 erkekle kulak deliğini bile yaptırmaktan iyidir.Buradakilerde bir ahlak var yapmışlar bi yanlış telafi etmeye çalışıyorlar. Senin gibi kaşar değiller en azından.