Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

sephora85 sana katılıyorum bende diktirme taraftarı degilim çok zorda kalmadıkça bu operasyonu yaptırmayacagım atanırsam mesela asla yaptırmam bence maddi durumu yerinde olan bayanların diktirmesi kendilerine haksızlık kabul etmezse etmez ben evlenmeyebilirim de ama atanamazsam mecbur kalabilirim bu operasyona

sephora85 sana katılıyorum bende diktirme taraftarı degilim çok zorda kalmadıkça bu operasyonu yaptırmayacagım atanırsam mesela asla yaptırmam bence maddi durumu yerinde olan bayanların diktirmesi kendilerine haksızlık kabul etmezse etmez ben evlenmeyebilirim de ama atanamazsam mecbur kalabilirim bu operasyona
bence kpss yi kazanıp kazanmamakla alakası yok insan söylemeye tereddüt ediyor ben söyledim de noldu sikik dendim,istenmeyen it dendim konumu okursan anlarsın..

yani o düşüncedeki bir insan istemiyorumki ben var maalesef öyle erkekler ama seven her türlü seviyor ben maddi durumum olursa inşallah düşünmem bu ameliyatı bende açıkcası hoş karşılamıyorum çok mecburiyet dışında

öyle erkek hayatında olmasın zaten canım ama bence daha kimseye söyleme hayatını oturttuktan sonra senin kararın ama

Umarım atanırsın en kısa zamanda. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın erkeğin karşısında da dik durur. Ama iki durum var bence operasyona karar verme konusunda.

Eğer evlilik öncesi cinsellik sana tersse, bir hata olarak görüyorsan, istemeden olduysa, bi anlık gafletle olduysa operasyon mantıklı bir tercih.

Ama evlilik öncesi cinselliğe karşı değilsen, sevdiğim için, istediğim için yaşadım bunu diyebiliyorsan, hata olarak görmüyorsan operasyon gereksiz.

been istemeden yaşadım ama yaşadıktan sonraki senelerde şunun farkına vardım saçma bir toplum dayatması dinle alakası olmayan bana saçma geliyor zorunlu olmak ama mecbur kalmak çok ayrı bir durum yoksa kadınların da bu tarz bişey yaşayabilecek olmalarını erkekler kabullenebilmeli kadınlar yüzünden kabullenemiyor erkekler zaten

Hanımlar,
şikayet edip alın şunu burdan dediğiniz üye zaten banlı.
Banlı olmasaydı bile üyelerle polemiğe girmek, hakaret/ küfür etmek yasak, bildirirsiniz yönetim gerekeni yapar. Ki yaptıkta, banlı birine demediğiniz kalmamış.
Böyle karşılıklı küfürleşecekseniz söyleyin bizde ona göre gereken önlem alalım.

Sen de önce konuşmayı öğren! Forumun başlığına baktın mı hiç ? Senin yaptığın görüş bildirmek de değil saygısızlık Sanane Sanane sanane Herkesin kendi özeli Bu insanlar yediğin haltlar için seni yargılıyor mu da sen onları yargılıyosun ? Senin değerlerin vardır Saygı duyarım Ama sen kendi değerlerini başkalarına dayatamazsın Sen o insan değilsin o insanın yerine hiç bir zaman geçemezsin Onun hissettiğini hissedemezsin Onun çevresine sahip değilsin O zaman oturduğun yerde ahkam kesememelisin Bu neyin hırsı ya? Neyi ispatlamaya çalışıyosun? Eğer ortada bi insanın yaşadığı acı varsa anlamaya çalış Acıyı anlamaya çalışmak illa yapılan yanlışı onaylamak değil Insan ol biraz ! Ya da anlamayacaksan arkanı dön git zaten senden böyle Bişey bekleyen yok Siz ne sanıyosunuz kendinizi ki onları küçümseme ,hakaret etme ,hayatlarına burnunu sokma ,yaralarını kanatma hakkını kendinizde görüyorsunuz?
Vicdan önemli bir hissiyat o yüzden yazıyorum; yaptığınız toplumu, kadınları aşağılayan bir hareket. Kamu vicdanı diye birşey var, eğer sizin vicdanınız rahatsa cevap yazmazsınız olur biter.

Vicdan önemli bir hissiyat o yüzden yazıyorum; yaptığınız toplumu, kadınları aşağılayan bir hareket. Kamu vicdanı diye birşey var, eğer sizin vicdanınız rahatsa cevap yazmazsınız olur biter.
Fuzuli sen bekar mısın profilinde öyle yazıyo, evlenirken bakire değildim demişsiniz. Eşin bu yüzden boşamış olabilir mi seni? (Dolaylı yoldan olabilir hani başka bişeyi bahane edip ;)

Fuzuli sen bekar mısın profilinde öyle yazıyo, evlenirken bakire değildim demişsiniz. Eşin bu yüzden boşamış olabilir mi seni? (Dolaylı yoldan olabilir hani başka bişeyi bahane edip :KK66:
Nişanlıyım, özelden sorsaydın keşke, evli olarak da düşünebilirsin

Ben bakireyim tatlım konu ve senin tavrın ilgimi çektiği için yazdım. Evlenmeden düşüp kalkan nişanlı olmak ile evli olmayı aynı gören senin gibi ahlak yoksunu kadınlar anne olmamalı asıl. Burda yaptıklarından pişman olan kadınlar var en azından ve ayıplarını örtmeye çalışıyorlar. Asıl tehlikeli olanlar senin gibi her haltı yapıp gururla dolaşanlar. Acaba nişanlın seninle gercekten evlenecek mi? Dikkat et pat diye başka biriyle evlenmesin seninle gezerken. Yol yakinken gel vazgeç bu ben özgür kadınım havalarından bakma o Amerikan filmlerine bbekaret tüm dünyada önemli..

Arkadaşlar! Bence bu davada daha güçlü ve kararlı olabilmeniz için örgütlenmeniz lazım, mesela "Kocasını, çocuklarını Kandırmak/Kafalamak Derneği" gibi bir yapılanmayla geleceğe daha fazla umutla bakabilirsiniz. Mahremiyet şart tabi, buradaki nicklerizle geleceğinizi kuramazsınız haliyle. Umarım ileride doğacak çocuklarınızın hiçbibiri benim doğacak çocuklarımla yanyana bile gelmez, sonuçta onlar da sizin gibi yalancı, sahtekar ve ahlaksız olacaklar. Sonuçta çocuk tabi, kimin kimler tarafından yetiştirileceğini nereden bilsin!
Bir de beni banlayan ve üstüne ahkam kesen eksik zekalı moderatöre gelirsek, beni temelli bile banlasanız başka bir nickle yazmama engel olamazsınız, beni banlayan moderatör de muhtemelen kendini yamatacak heralde. Beni istediği gibi banlayabilir, yeni hesap açmaktan kolay birşey yok, ancak buradaki kendini mal gibi gören defolulara yaranır, ama yazmama engel olamaz.

Ben bakireyim tatlım konu ve senin tavrın ilgimi çektiği için yazdım. Evlenmeden düşüp kalkan nişanlı olmak ile evli olmayı aynı gören senin gibi ahlak yoksunu kadınlar anne olmamalı asıl. Burda yaptıklarından pişman olan kadınlar var en azından ve ayıplarını örtmeye çalışıyorlar. Asıl tehlikeli olanlar senin gibi her haltı yapıp gururla dolaşanlar. Acaba nişanlın seninle gercekten evlenecek mi? Dikkat et pat diye başka biriyle evlenmesin seninle gezerken. Yol yakinken gel vazgeç bu ben özgür kadınım havalarından bakma o Amerikan filmlerine bbekaret tüm dünyada önemli..
Senin gibi varoşlar yüzünden aslında, bu durumu savunduğuna göre kim bilir ne tür numaralar vardır sende. Senin gibiler diktirenlerden daha beter aslında.

Senin yoz an
Buradakilerde bir ahlak var yapmışlar bi yanlış telafi etmeye çalışıyorlar. Senin gibi kaşar değiller en azından.
layışına göre kaşar olabilirim tabi de 2 farklı erkekler ilişkim oldu şu ana kadar, senin gibi bakire olup da 20 erkekle kulak deliğini bile yaptırmaktan iyidir.

Back
X