Tatlim neden ofkelisin bu kadat.kinini neden bu insanlara kusuyorsun bilemem ama bence buyuk konusup hickimseyi kinamamalisin.Kimsenin senden kendini kanıtlamasını beklediğini sanmıyorum, benim eleştirmemdeki sebep bu durumu kadınlık gururuma yediremememdir, onuru iki para eden şey de kendinizi mal yerine koyup başkalarına kakalamaya çalışmanız. Bu benim ahlak anlayışıma ve dünya görüşüme tamamen ters bir durum. Bir de öğretmenmişsiniz ne kadar yazık! Bence gençlere ilişkiden uzak durmalarını değil de geçmişlerine saygılı, onurlu bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini sağlamamız lazım. Aman yapma, aman etme demenin pek bir faydası olmaz; onlar da burdakiler gibi zaten diktirebilmenin rahatlığıyla hareket ederler. Burada ayıp olan ilişkiye girmek değildir, insanın kendisine karşı olan saygısını yitirmesidir, kendisine saygısı olmayanın başkasına da saygısı olmaz ki mustakbel kocalarınızı kandırmak için çevirdiğiniz türlü türlü dolaplar da bunu doğrular.
Din adamları da işlerine ne gelirse onu söyler, siz de buna istediğiniz gibi inanmakta serbestsiniz.Bir kere olsun kuranı okumuş olsaydınız bunun ne kadar büyük bir günah olduğunu zaten bilirdiniz.
Ben de onceden senin gibiydim.onume geleni yargilayip ayiplardim.universite 2. Sinifta esimle tanistim.3.ayimda bekaretimi kaybettim ve daha 20 yasina yeni girmistim.o panikle gunlerce agladim.cok pisman oldum.bunu ben mi yaptim deyip kendime kizdim.evlenmeden cinsellik yasayanlara o kadar namussuz gozuylr bakardim ki.benim de basima geldi.sonra benden ayrilmak istedi.para biriktirdim.diktirmek icin istanbula gidecektim.bi sekilde Allah yardim etti.aramiz duzeldi.bana deli gibi asik oldu.ve diktirmekten vazgectim.simdi 6 aylik hamileyim ve diyorum ki hep iyi ki onunla birlikte olmusum iyi ki onunla evlenmisim.ama sunu unutma hayatin bize ne getirecegi bizden ne goturecegi belli olmaz.hicbir zaman kimse kimseyi dusuncelerinden dolayi kinamamali.yarin bigun senin de cocugun olur basina gelince ahhh dersin pisman olursun