Kimsenin senden kendini kanıtlamasını beklediğini sanmıyorum, benim eleştirmemdeki sebep bu durumu kadınlık gururuma yediremememdir, onuru iki para eden şey de kendinizi mal yerine koyup başkalarına kakalamaya çalışmanız. Bu benim ahlak anlayışıma ve dünya görüşüme tamamen ters bir durum. Bir de öğretmenmişsiniz ne kadar yazık! Bence gençlere ilişkiden uzak durmalarını değil de geçmişlerine saygılı, onurlu bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini sağlamamız lazım. Aman yapma, aman etme demenin pek bir faydası olmaz; onlar da burdakiler gibi zaten diktirebilmenin rahatlığıyla hareket ederler. Burada ayıp olan ilişkiye girmek değildir, insanın kendisine karşı olan saygısını yitirmesidir, kendisine saygısı olmayanın başkasına da saygısı olmaz ki mustakbel kocalarınızı kandırmak için çevirdiğiniz türlü türlü dolaplar da bunu doğrular.o dediğiniz insanı şahsen tanıyorum,birkaç kez muhabbetimiz oldu kendi kendine hesaplaşmamış demişsiniz olayı yaşayalı 4 yıl olmuş ve defalarca kendiyle hesaplaşmış tertemiz bi hanım.. belki başından kötü şeyler geçmiş evet ama başından kötü şeyler geçmiş bir kız başından bir şeyler geçmemiş oynak bir kızdan bin kat daha iyidir.. kadınlık onurunu iki para eden şey bakireliğinin gitmesi ya da operasyon geçirmesi mi? kadınlık onurunu iki para etmek bu kadar basit mi? şahsen böyle bir vaka yaşadım,operasyonu da geçiririm geçirmem zaman gösterecek.. belki pişmanım ama kendimi bu vakayı yaşamadan öncekinden daha iyi-bilinçli bir anne adayı olarak görüyorum din adamları bile diktirmekte sakınca görmezken size ne oluyor? mısır müftüsü bile.. diktirmek helaldir bu bir dürüstlük sorunu değildir diye fetva verirken 3 hocaya sordum 3 üde diktirin ve bu konuya geri dönmeyin dedi.. bende düşündüm taşındım yüce kitabımız Kuran-ı kerimden yola çıktım.. zinaya düşen kadını tövbe ettiği takdirde iffetliymiş gibi evlendirin diyende hz.ömer ... şimdi size ne demek düşer ? şimdi size hadis örneklerini,olayı yazacağım ama dini şeyler paylaşmak yasak olduğu için paylaşmıyorum.. çok isterseniz özelden kanıtlayabilirim. hoş benim kendimi insanlara kanıtlama gibi bir niyetim yok ne yani kanıtlarsam altın mı takıcaklar bana öyle bi ödül mü var yani?
Din adamları da işlerine ne gelirse onu söyler, siz de buna istediğiniz gibi inanmakta serbestsiniz.Bir kere olsun kuranı okumuş olsaydınız bunun ne kadar büyük bir günah olduğunu zaten bilirdiniz.