merhaba arkadaşlar ,
bunu yazmak benim için zor çünkü insan bu konuyu tamamen kapatıp olmamış gibi davranmak istiyor.
ben sürtünme yolu ile ilişki ile kızlığımı kaybettim ve bundan haberim bile yoktu çok rahattım bu yüzden. sanırım küçük kılcal damar kanamaları ile oldu ve fark etmedim gerçekten bir cinsel deneyim bile yaşamamıştım bu kadar basitmiş oysaki. bi gün içime bir kurt düştü ve doktora gittim bakire olmadığımı öğrendim hayatımda kimse yoktu fakat ben bununla yaşamak asla istemiyordum anında internetten şişli medden buldum ertesi güne randevu aldım o gün bankadan kredi çektim. akın beyin önündeydim ben şoktaydım bir arkadaşım yanımdaydı yanlızca bir sekreter kız ve akın beyle muhattap oldum çok ince kibar anlayışlı idiler orada başka bir hasta ile karşılaşmak bile psikolojimi çok etkileyebilirdi ama hiç bi sorun yaşadım. akın bey muayene etti altta iki yırtık varmış uygun dokular olduğunu ve kalıcı yöntem yapabileceğini söyledi adetime bir kaç gün var dedim önemli değil dedi orası zaten kuru olması mümkün olmayan bir yer ama çok rahatsız olursan geçiktirici kullanırsın dedi. operasyon 15 dakika sürdü hiç birşey hissetmedim ne o anda ne sonrasında, 4-4 sekiz dikiş olduğunu söyledi bitti kapatıcam arkadaşına gösterebilirim ve o sana nasıl bir şey olduğunu anlatabilir dedi. gerek olmadığını söyledim arkadaşıma böyle bişey yaşatmak istedim.ben ameliyat esnasında bile gerçekten kanıcak mı diyip duruyordum doktora o da en sonunda bana doğudan kızlar geliyor eğer kanama olmazsa belki de canından olacak ben onların sorumluluğunu alıyorum dedi ve bu beni çok rahatlattı. bir kaç antibiyotik önlem amaclı ve geçiktirici verdi kendisi,yanlızca bacaklarımı çok fazla acmamı ağır yük kaldırmamamı söyledi. eve gittim hiç bir his hiçbirşey yoktu normal hayatıma devam ettim bacaklarımı kapattıp devamlı yatmadım hiç bi his olmaması şasırtıyordu beni operasyondan iki gün sonra sanırım geçiktirici işe yaramadı ve adet oldum bu beni panik yaptı tabi. aynen dedikleri gibi bir süre sonra ipler çamaşırıma düştü. 1,5 ay sonra kontrole gittim hiç bi sorun olmadığını ameliyatın gayet başarılı olduğunu öğrendim tüm yaşadıklarımı sizlere ışık tutması açısından tek tek yazıyorum arkadaşlar.bir daha kontrole gitmedim ama siz benim yaptığımı yapmayın hayatıma biri girdi evliyim çok güzel bir aşkla beraberlik yaşıyorum.ameliyattan 1,5 yıl sonra beraber oldum, o gece eşime tam birlikte olacağımız anda ya kanama olmazsa diye korkumu sesli söyledim tam o anda ve bana eğer öyle birşey var ne olursa olsun hiç bir şey değişmez benim için dedi,sarıldık ve beraber olduk.herşey mükemmeldi çok büyük bi acı hissetmedim ilk girdiği anda yanlızca oldukça yoğun kan geldi hatta demekki acım hiç büyük değildi ki ilk gece 5 defa felan beraber olduk.evlendikten 1-2ay sonra enfeksiyon kaptım akıntım oldu hijyene dikkat edemedik sanırım ikimizde acemiydik başka bir doktora gittim ve en merak ettiğim anlıcakmıydı eşim kapıdaydı doktor muayene etti ve hiç birşey anlamadı anlasaydı söylerdi çok muhabbet ettik doktorla çünkü antibiyotik tedavisi ile geçti ve bir daha bir şey yaşadım.hala ilişkim mükemmel gidiyor sağlık ve cinsellik anlamında hiç bir problemim yok. bu konuyu kapattım hayatımda ve yoluma devam etmeye çalışıyorum bunu kendime psikolojik bir tramva haline getirmedim.çok forumları okumak istemiyorum çünkü kötü yorumlar beni üzüyor ve etkiliyor ve tüm yaşadıklarımı anlattım cevap yazamam sizlere kusura bakmayın. hepinizin yolu açık olsun