- Konu Sahibi CuddlyGirl
-
ben sahtekarlık olarak değerlendirmiyorum durumu. fakat ben yaptırmama taraftarıyım.ben yaptırmam yani. beni her yalanın bir gün ortaya çıkabileceği ihtimali korkutuyor.toplum olarak yavaş yavaş erkekler de bu durumu kabullendiler. bizim burda abarttığımız kadar abartmıyorlar bence.çoğu için bu sorun değil.sevip evlenebiliyorlar.bir çok örneğini biliyorum.
zaten yaptırmak zorunda olunmasa kimse böyle bişeye basvurmaz ki
orasını kimse bilemz cnm!Tabii ki de sahtekarlık hem de dik alası.
Bu ameliyatın yapılmasının amacı karşındaki insanı kandırmak değil mi.
Yalan yalanı doğurur, böyle yalanlar üzerine kurulu bir ilişkiden de bir hayır gelmez.
sonunaa kadarr katılyrm arkdsss!!!yargılamak ne kadar kolay değil mi ? aile terbiyesi ile baslar fılan beylık laflar etmek... yada bir sürü erkekle anal sex yapıp orasına dokndurmamak ne kadar etık dimi ? ne kadar bakıre? bunu başına gelemyen anlayamaz arkadaslar ... cok aferdersiniz ama bekara karı boşaması kolay derler...
cnm güvenlr olmask sırf bu olmadıgı için eger bu olay cok hoşumuz gdyorsa istedgmz kdr insnla brlkte olurdk naslsa gtms die dgl mi?..
smdi sen diosndr içnden olmussndr belki bilemem die.
bişey diemem o düşncene ...
benm bu sey basıma geldgnde ben öle bsey oldgnu bile bilmyrdum ..
anlyblyrmsn ha iş o hadde nasl gelr demssn yada biri demş blmiorm .. burda haklı olblrsn ..
insan yanlş oldgnu bile bile ilerleyo bazen . ama dedm ya ben kızlk zarnınn ne oldgnu bile blmyrdm bu basıma geldgnde.
o yzden knmi kandrlmıs olrk göryrm..
ve bnm hytmda evllk yok suan .. sdcee kndme bunu yakıştrmyrm ..
ve bile bilee böle bi sonucla karsılşcgmı blseydm yapmazdm ztn..
işin bu boyutlrda oldgnu ..
ben pskikoljm için yptryrm ...
yarınn evlncgm adam bunu anlr yada anlmz .. bnm haytm ondn önce de vardı derm ..
gerekrse evlnmem .. cok zor bsey degl .önmli oln insann kndi ruhunun raht olması ..
ruhumu rahtlamak evet o amelyt sayesnde olck ...
namus da sdcee o küçüçk delk degldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?